Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Irodai masszázs, munkahelyi masszázsterápia

Irodai masszázs, munkahelyi masszázsterápia

Az irodai masszázs olyan gyakorlat, amely során a munkahelyen dolgozóknak masszázst nyújtanak a stressz enyhítésére, az izomfeszültség csökkentésére és az általános jóllét javítására. Ez egy olyan kezelési forma, amely a munkahelyi egészség és jóllét programjának része lehet, és célja a dolgozók testi és lelki egészségének támogatása.

Védjegy oltalma alatt álló Munkahelyi masszázsterápia® cégeknek

Vállalat- vagy HR-vezetőként folyamatosan arra törekszel, hogy a munkatársaid hosszú távon elkötelezettek legyenek a cég iránt, és nap mint nap a legjobb teljesítményt  nyújtsák?

Ehhez pedig olyan egészségvédő programot keresel, ami nemcsak heti 15 perc felfrissülést nyújt, hanem valódi megoldást is jelent a nyakfájdalom megelőzésre?

A védjegyoltalom alatt álló irodai masszázs módszer, a Munkahelyi masszázsterápia® (MSM) ragyogó lehetőség a gerinc-, izom- és ízületi fájdalmak miatt kivett betegszabadságok és bevételkiesés megelőzésére.

Ha tehát szeretnéd megelőzni a nem megfelelő ergonómiai kialakítású munkakörnyezetből és a rossz testtartásból eredő problémákat, vedd fel velünk a kapcsolatot most, és dolgozzuk ki együtt, hogyan vezetheted be a profi irodai masszázst a munkahelyeden. Ez hozzájárul majd a munkahelyi stressz csökkentéséhez is.

Milyen a jó irodai masszázs?

Ez attól függ, hogy mi a cél. Mert vannak olyan vállalatok, amelyeknél az irodai masszázs mindössze annyiból áll, hogy valaki heti egyszer-kétszer, stresszoldó jelleggel kicsit átgyúrja a munkatársak nyaki és vállövi izmait.

Ha te is beéred ennyivel, mert:

 • nem érdekel, hogy ki masszírozza a nyakad heti 15 percben,
 • nem fontos, hogy egy kolléga mozgásszervi eredetű panaszához ki nyúl hozzá,
 • az számít, hogy lekerüljön az irodai masszázs megszervezése a válladról,
 • számodra nem lényeges, hogy legyen kapcsolattartó,
 • és nem akarsz céges szinten elköteleződni a gerincsérves panaszok megelőzése mellett,
 • akkor nem minket keresel, és nem érdemes tovább olvasnod.

Ellenben, ha:

 • számodra nemcsak az a munkavállaló értékes, aki ebben a pillanatban egészséges, hanem az is, aki évtizedeken át fenn tudja tartani ezt az állapotot,
 • az életminőség javításával, a problémák korai felismerésével és célzott prevencióval szeretnéd hatékonyabbá és produktívabbá tenni a kollégákat,
 • fontos a saját és a munkatársak hosszú távú jóllétének biztosítása, a megbízható szolgáltatás és a profi szervezés,
 • akkor ne érd be a Personal Best szakképzett gyógymasszőrei által nyújtott irodai masszázs terápiánál kevesebbel!

A védjegyoltalom alatt álló Munkahelyi masszázsterápia® profi gyógymasszőrök által nyújtott, célzottan a munkahelyi mozgásszervi problémákra irányuló gyógymasszázs.

A Munkahelyi masszázsterápia®, Magyarországon egyedülálló módon, nem csak egy frissítő, stresszoldó program, hanem egy teljes körű, nyújtással és ízületi kimozgatással kiegészített, 15-30  perces munkahelyi mozgásszervi gyógykezelés.

Munkatársaink 2 éves tanfolyamon végzett, szakképzett gyógymasszőrök, akik a speciális továbbképzés után, az általunk kidolgozott MSM-módszer alapján képesek kezelni és előre felismerni a különböző munkahelyi körülményekből eredő mozgásszervi problémákat.

Irodai masszázs

Az irodai masszázs gyógyszer- és műtétmentes alternatíva

Az MSM (Massage Stretching Mobilization) terápia célja, hogy hozzásegítsen a fájdalommentes élethez és munkához, akár 20-30 évig. Ehhez ha kell, kezel, ha kell, időben felismer, ha pedig arra van szükség, felfrissít.

 • Ha nincs panasz, akkor frissítés, stresszkezelés és megelőzés a cél (pl. helyes ülés, helyes állás megtanítása).
 • Ha van panasz, és kisebb mértékű, azt a helyszínen tudjuk kezelni.
 • Ha a panasz súlyosabb, továbbirányítunk a megfelelő helyre egy szakemberhez.

Masszőreink a munkahelyi folyamatokhoz igazítják a speciális technikákra épülő átfogó programot.

Az MSM irodai masszázs módszer nem protokoll, hanem munkakör-specifikus terápia, ami éppúgy működik irodai, mint gyári környezetben.

MSM irodai masszázs terápia

Így dolgozunk mi az irodai masszázs során

Munkatársaink a helyszínen, a stresszkezelés és a frissítés mellett, akár egy kávészünetnyi idő alatt képesek oldani a kisebb izomhúzódásokat, az elaludt nyakat és az egyéb, munkahely-specifikus mozgásszervi ártalmakat. A bonyolultabb problémák felderítésére ajánlott a céges gerinc állapotfelmérés.

Az évi egy egészségnappal szemben a Personal Best gyógymasszőrei által nyújtott Munkahelyi masszázsterápia®:

 • heti rendszerességgel valósul meg,
 • egyedülálló, védjegyoltalommal ellátott, kifejezetten munkahelyi ártalmakra kifejlesztett masszázstechnikával,
 • kizárólag amerikai eszközökkel,
 • indokolt esetben műszeres gerinc állapotfelméréssel,
 • bizalomra épülő tanácsadással,
 • mozgási, aktivitási javallatokkal és ellenjavallatokkal,
 • home office vagy munkahelyi környezetre optimalizált ergonómiai tippekkel,
 • profi szervezési háttérrel,
 • kapcsolattartóval,
 • online bejelentkezési felülettel történik.

Módszerünk hatékonyságát jól bizonyítja, hogy számos olyan partnerünk van, akik megtehetnék, hogy a cégük által biztosított magánegészségügyi szolgáltatást igénybe véve kezeltessék magukat. Ennek ellenére, ha fáj a hátuk, a derekuk, vagy valamelyik ízületükkel akad probléma, inkább hozzánk jönnek, és fizetnek az általunk nyújtott mozgásterápiás szolgáltatásokért.

Szeretnéd bevezetni a profi irodai masszázst a munkahelyeden? Olyan egészségvédő programot keresel a kollégáknak és magadnak is, amivel elkerülhetőek az ízületi és az izompanaszok? Akkor foglalj nálunk időpontot irodai masszázs céljából!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Edelényi Balázs

szakmai vezető

“A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy élethosszig tartó folyamatként tekintek.”

Edelényi Balázs

Kedvenceink
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!