Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

A Personal Best missziója

Visszaadni a fájdalommentes mozgás szabadságát az elérhető legrövidebb idő alatt. Műtét és gyógyszerek nélkül. 

Sport és baleseti sérüléseket,  gerinc és ízületi fájdalmakat, akut és krónikus izom, és ízületi problémákat kezelünk Magyarországon egyedülálló módon az oszteopátia szemléletével, ANF Terápiával.

Tapasztalatunk, hogy Magyarországon számos kiváló orvos és mozgásterápiával foglalkozó szakember van, a fájdalmak és sportsérülések szerteágazó összefüggéseivel mégis kevesen foglalkoznak.

Sok esetben pont az ilyen összefüggések felismerésének hiánya miatt nem tud tartós segítség lenni egy-egy műtéti eljárás, és ezért jön újra és újra elő egy-egy fájdalom vagy sérülés.

A mi célunk, hogy az összefügés alapú terápiás gondolkodást és a XXI. századi innovációt ötvözzük.

Büszkék vagyunk rá, hogy egy 2012-ben szabadalmaztatott  több mint 50 országban elterjedt, innovatív műtét és gyógyszermentes módszernek lehetünk a hazai képviselői.
 
Az ANF Terápia (ANF Therapy®) eszközei a testre ragasztható speciális korongok, amelyek a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokat a többszörösére képesek felgyorsítani és a központi idegrendszer és periféria közötti jelkapcsolatot.
 
Így elérhető a gyorsabb szöveti regeneráció, gyorsabb felépülés!
 
Hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő. Minden esetben mi sem tudunk segíteni és van olyan, hogy  egy több éve húzódó krónikus probléma tartós megoldása több hónapos közös munkát, együttműködést igényel.

Valljuk, hogy a fájdalmakat nem elég megszüntetni, megelőzni is szükséges. Ezért a terápia alatt vagy ezt követően eszközöket javaslunk pácienseink részére, amivel életminőségüket tudják tartósan növelni, hogy ne hozzánk járjanak állandóan vagy újra és újra, hanem hosszú távon élvezhessék a fájdalommentes mozgás örömét.

Hiszünk abban is, hogy nem csak egyéni hanem közösségi szinten is van felelősségünk. Így a munkatársaikról felelősen gondoskodó cégek és vállalatok részére létrehoztuk Gerincbarát Munkahely Programunkat

Logó  forrása az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemzetközi oldala: www.anftherapy.com

Nyitvartási idő

A Personal Best csapata

Ismerd meg Mozgásszervi Rendelőnk csapatát, akik segítenek abban, hogy ANF Terápiával  a lehető legrövidebb idő alatt legyen a múlté egy-egy kellemetlen sérülés vagy fájdalom.

Szakemberek mellett pedig egy nagyszerű háttércsapat dolgozik azon, hogy a szolgáltatás minden körülménye 5 csillagos legyen!

Pethő Krisztián

A Personal Best vezetője

A csapatkapitány. Aki, ha kell a falon is átmegy. Nagyon kedves és nagyon hatékony is tud lenni egyszerre. Lételeme a segítés és a közösség.

Egész kiskora óta belső késztetésként élte meg, hogy segítsen másokon. Valahogy úgy lehetne megfogalmazni, fent úgy döntöttek róla, hogy másoknak való segítségnyújtás legyen az élete. Középiskola befejezését követően egy súlyos betegség oda vezetette, hogy a segítő szakmában megtalálta a hivatását is az életben.

Szakmai ismeretei alapját a Testnevelési Egyetem és  különböző manuálterápiás képesítések megszerzése adta. Családi minta hatására már egészen fiatalon elhatározta, hogy egy vállalkozást szeretne vezetni. 

Szakemberként is sikeres volt, az élet azonban úgy hozta, hogy döntést kellett hoznia. Vagy a szakma, vagy a szakma képvsilete. Krisztián meghozta ezt a döntést és a Personal Best vezetését választotta, azzal a feltétellel, hogy legyen egy olyan társa akire ő szakmailag felnéz és elismeri. Ez a személy Edelényi Balázs, a Rendelő szakmai vezetője volt.

Krisztián mer nagyot álmodni, ezért több rajta túlmutató cél is vezérli. 

1. Víziója Magyarország első műtét és gyógyszermentes klinikájának létrehozása és hisz benne, hogy a Personal Best szakemberei élen fognak járni az oszteopátiás szemlélet és az ANF terápia elterjesztésében a Kárpát-Medencében.

2.  Szeretné minél több vállalkozáshoz eljuttatni a Gerincbarát Munkahely gondolatát  Célja, hogy a Personal Best ne csak a kialakult fájdalmak megszüntésében, hanem ezek megelőzésében is élen járjon.

“Célom, a minőségi életben segíteni azokat akik a legrövidebb idő alatt szeretnének túl lenni egy-egy kellemetlen sérülésen vagy kellemetlen fájdalmon. “

Küldetéstudat, alázat, segítségnyújtás. Ezek tükrözik a Personal Best Mozgászszervi Rendelő vezetéshez való hozzáállását, követve azokat a cégvezetőket, akik töretlen hittel és szenvedéllyel évtizedek óta segítenek másokon!

Edelényi Balázs

Szakmai vezető
Mozgásszervi specialista

Mozgásszervi rendelőnk szakmai vezetője. Fő célja a visszafordítható funkcionális mozgásszervi fájdalmak megszüntetése, enyhítése.

Az oszteopátiás szemléletű kezeléssel egy 2008-as sportbaleset kapcsán ismerkedett meg. Az akkori rehabilitációs csapata rátermettsége miatt határozta el, hogy ezzel a hivatással szeretne a későbbiekben foglalkozni.

Tanulmányait, 2011 óta mind a mai napig kitartóan végzi intézményes keretek között és autodidakta módon is.

A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy  élethosszig tartó folyamatként tekint.

2017-től német nyelven egyetemi szintű képzésen oszteopátiát tanult, tudását bővítette amerikai képzésekkel is

2020-ban az ANF Terápiát (ANF Therapy®) Magyarorsz ágon elsőként sajátította el. A moduláris rendszerben rekord idő alatt végezte el a képzést kiváló eredménnyel, mindezt ráadásul angol nyelven!

Ezért Balázs számára elmondható, hogy nincs lehetetlen. Az elmúlt években számos alkalommal tudott segíteni olyan gerinc, csípő, térd, váll fájdalmak és sérülések esetében, ahol már műtétet javasoltak, vagy a sportoló számára  a sportág abbahagyását tanácsolták

Kíváncsi vagy miért kapta Mozgásszervi fájdalmak megszüntetésének mesterlövésze titulust? 

Látogass el hozzá és tapasztald meg! 

Török Kristóf

Mozgásszervi specialista

Már gyermek korától nagy érdeklődéssel van a testi, lelki egészség fejlesztése, és fenntartása iránt. Az érdeklődését a manuális gyógyítás iránt a sport, kiemelten a mozgás szeretete indította el, ugyanis 2004 óta foglalkozik karatéval (mára fekete öves senseiként).

A mozgásszervi gyógyítás útjára egy 2013-ban történt sportsérülés vezette, amikor a gyógyulás útjára lépve a rehabillitációs team profizmusát látva elhatározta: ő is ezt a pályát fogja választani. Szakmai pályafutását szeretett sportágában, szakedzőként kezdte, ezzel párhuzamosan elkezdte tanulni és tanítványain alkalmazni a különböző manuális terápiákat.

2017-ben a karatesportban fellépő egyre több sportsérülés indította el a mozgásszervrendszer még mélyebb megértése  és az ehhez kapcsolódó problémák, fájdalmak összefüggéseinek és  okának feltárása felé. Tudását azóta is folyamatosan mélyíti különböző hazai és nemzetközi képzéseken, és autodidakta módon. Mindennapjait, olykor szabad idejét is az anatómia, élettan tanulása és tanulmányozása tölti ki.

A képzéseken számos kiváló szakembertől volt  szerencséje tanulni, kiknek segítségével a komolyabb terápiás vonatkozásokat és módszertanokat is sikerült elsajátítanai.

2021-ben Magyarországon 2. szakemberként szerzett ANF terapeuta minősítést. Oszteopát egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi német nyelven. 

Filozófiája szerint a jó terapeuta holtig tanul, és nyitottságának köszönhetően több módszert is elsajátít annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben, hatékonyan tudjon segíteni a mozgásszervi fájdalmakkal küzdőknek.

Tamás Róbert

Mozgásszervi specialista

Mozgásszervi rendelőnk legfiatalabb titánja. A sport, azon belül a labdarúgás kisgyermekkora óta a szenvedélye. A közelmúltig professzionális szinten űzte a labdargúgást. Először Erdélyben majd Lengyelországban, az elmúlt időszakban pedig Magyarországon. 

A sportolói karrier mellett fontos volt számára, hogy tovább tanuljon, így nem volt kérdés számára, hogy egy mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatos pályát válasszon. Diplomáját 2020-ban a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szerezte, mint fizioterapueta. Oszteopát tanulmányait jelenleg is végzi.

Ezt követően Lengyelországban a manuálterápiáés a kiropraktikát is megismerte. 

Egy ajánlásnak köszönhetően jutott el rendelőnk csapatába. Az oszteopátia összefüggés alapú szemlélete teljesen lenyűgözte és elhatározta, hogy egy napon oszteopata lesz. Aktív oszteopát egyetemi képzése mellett az ANF terápia gyakorlati alkalmazását is folyamatosan tanulja és sikeresen alkalmazza. 

Róbert a mozgásszervi rendelőnkben végzett munka mellett jelenleg is aktív sportoló. Maximalizmusodafigyelés és őszinteség jellemzi munkáját. 

2022-ben 3.  szakemberként nyert ANF terapeuta minősítést Magyarországon. 

Sportsérülések kezelése és sportági teljesítmény növelése a fő szakterülete. 

Soltész Adrienn

Ügyfélkapcsolattartó

Mindenhol fontos az első benyomás. Telefonon, írásban és leginkább élőben.
 
A mi első benyomásunkat Adri testesíti meg. Az ő kedves mosolya fog fogadni , ha 8 – 16 óra között látogatsz el hozzánk és ha bejelentkezel az időpontoddal kapcsolatos minden visszaigazolást is tőle fogsz megkapni
 
Adri alapvégzettsége szerint gyógytornász, így  sérüléseddel, fájdalmaddal kapcsolatban kérdés merül fel benned Adrinál a legjobb helyen teheted fel.
 
Ennek köszönhetően rengeteg terhet tud levenni szakembereink válláról, hogy ők azzal foglalkozzanak, amihez igazán értenek: aki hozzánk fordul, a legmagasabb szintű ellátást kapja!
 
Adri egy igazi csapatjátékos. Hosszú éveken át versenyszerűen kosárlabdázott és ez a hobbi mind a mai napig az élete részét képezi.
 
Hosszú távon az is célunk, hogy ne csak a recepción találkozhass vele. 

Edelényi Evelin

Kontrolling

Minden szervezetnek szüksége van kontrollra. Ahogy a különböző ínreflexek védenek bennünket az izomszakadástól, úgy fogja Krisztián és Balázs kezét Evelin, és tartja a Personal Best költségvetését egyensúlyban.

Evelin azért is felel, hogy amikor a rendelőbe érkezel minden szükséges dolog Kollégáink és a Te rendelkezésedre álljon.

Evelin amellett, hogy kontrollban tartja a háttér folyamatainkat, nagy mértékben kapcsolódik az egészséghez is. Szívében különleges helyet foglal el a Rendelő szellemisége, hiszen Evelin alapvégzettsége szerint gyógymasszőr, illetve prof. dr. Sebestény Tamástól klinikai aromaterápiát is tanult.

2022 nyarán pedig egy csodálatos családi gyógyulást követően megismerkedett az élő sejt terápiával, aminek elkötelezett hírvivője rendelőnk csapatában.

Farkas Nikoletta

Irodavezető

A pontosság és a precizitás megtestesítője

Két csodálatos kislány édesanyja, akinek mindene a család és amennyire precíz, legalább annyira tud kreatív is lenni.  Niki a vállalkozás ügyintézője  és  Krisztián közvetlen asszisztense. Vállalkozási ügyintézőként célja, hogy minden pénzügyi, számlázási, munkaügyi és szervezési feladatot a legjobb tudása szerint végezzen el.

A terület is adja magát és Niki személyisége is, nem szeret hibázni. Inkább többször átgondolja mielőtt valamit kiad a keze közül, csak legyen minden rendben. Alapvetően fontos számára  a rendszerszemléletű működés  és az átláthatóság. Azért nem egy akta-kukac és ha esetleg kifizetetlen számlád van, ő fog keresni. 

Célja, hogy a számlázási kérdésekben zökkenőmentesen tudjon együttműködni mindenkivel

Gutyina Kinga

Ügyfélkapcsolattartó

Az energiabomba.

Akinek a mosolyától már többen elájultak és képes egy napon belül mindenkit is felhívni.

Egyszerre edző, anya és mellesleg  a Personal Best Mozgásszervi rendelő ügyfélkapcsolattartója és recepciósa.

Szívügye az egészséges életmód, a sport és a vázrendszerünk egészségének karbantartása!

Ennek a hátterében többek között az áll, hogy 11 évig versenyszerűen kajakozott és már az élsportolói pályafutása alatt eldöntötte, hogy edzőként szeretne tevékenykedni. Mindenképpen a sport, valamint az egészséges életmód vonalon tervez maradni, de nem az élsportban.

Már több mint 10 éve edzősködik, 8 éve pedig rúdfitneszt is oktat.

“Igazi szerelem szakma ez nekem. Hálás vagyok, hogy a szakmai csapattól rengeteg új ismeretet szerzek testünk összefüggéseiről és működéséről” 
Kingát az élsport megtanította küzdeni és maximálisan helyt állni az élet minden területén, így a munkájában is törekszik a legjobb tudása szerint végrehajtani a rábízott feladatokat. Jelenleg anyasági feladatainak tesz eleget, de már nagyon várjuk vissza rendelőbe! 

Kingát az élsport megtanította küzdeni és maximálisan helyt állni az élet minden területén, így a munkájában is törekszik a legjobb tudása szerint végrehajtani a rábízott feladatokat.

Egy igazi mosolygós Iron Woman,  aki érkezésedkor garantálja a kellemes légkört rendelőnkben egy kötetlen beszélgetéssel.

Szakmailag a csúcsra törekszünk!

A Personal Bestnél kiemelt hangsúlyt fektetünk az élethosszig tartó tanulás támogatására.

Szakembereink rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, szakmai konferenciákon, belföldön és külföldön egyaránt.

Mozgásszervi fájdalmak megszüntetése műtét és gyógyszerek nélkül

Célunk minden olyan innovatív állapotfelmérési és kezelési módszer megismerése és beépítése Mozgásszervi Rendelőnk munkájába mellyel a különböző gerinc-, csont- izom és ízületi fájdalmak, sérülések felépülési ideje csökkenthető, a terápiák hatékonysága javítható műtét és gyógyszerek nélkül.

Ezekért a módszerekért ha kell beutazzuk a világot!

Az ilyen hatékony és eredményes műtét és gyógyszermentes alternatíva keresünk eredménye az ANF Terápia (ANF Therapy®), mely mára zászlóshajónkká és védjegyünkké vált.

Gerinc és egészségvédelem munkahelyen:

Tudtad, hogy a legfrissebb KSH statisztikai adatok szerint a 2. legtöbb esetben gerincproblémákkal fordulnak Magyarországon orvoshoz?

Tényleg együtt kell járjon a gerinc és ízületi fájdalom az irodai vagy fizikai munkával?

Szerintünk NEM.

Célunk a kialakulóban lévő gerinc és ízületi problémák korai felismerése, megelőzése, a meglévő panaszok időben történő visszafordítása.

0 +
Szakmai tapasztalat
0 %
Boldog ügyfél
0 +
Pozitív visszajelzés
0 +
Gyógyult vendék

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte. 

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

 

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető