Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

FÁJDALOMMENTES MOZGÁS
A LEHETŐ
LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT

Kattints és ugorj a konkrét személyre, akit jobban megismernél

A Personal Best missziója

 Visszaadni a fájdalommentes mozgás szabadságát a lehető legrövidebb idő alatt.

Sportsérüléseket, baleseti sérüléseket és gerinc és ízületi fájdalmakat kezelünk Magyarországon egyedülálló módon oszteopátiás szemlélettel, ANF terápiával.

Tapasztalatunk, hogy Magyarországon számos kiváló orvos és mozgásterápiával foglalkozó szakember van, a fájdalmak és sportsérülések szerteágazó összefüggéseivel mégis kevesen foglalkoznak.

Sok esetben pont az ilyen összefüggések felismerésének hiánya miatt nem tud tartós segítség lenni egy-egy műtéti eljárás, és ezért jön újra és újra elő egy-egy fájdalom vagy sérülés.

A mi célunk, hogy az összefügés alapú terápiás gondolkodást és a XXI. századi innovációt ötvözzük

Büszkék vagyunk rá, hogy egy több mint 50 országban elterjedt, innovatív műtét és gyógyszermentes módszernek lehetünk a hazai képviselői
 
A terápia eszközei a testre ragasztható speciális korongok, amelyek a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokat a többszörösére képesek felgyorsítani és a központ és periféria közötti jelkapcsolatot a lehető legrövidebb idő alatt helyreállítani.
 
Így elérhető a gyorsabb szöveti regeneráció, gyorsabb eredmény!
 
Hiszünk benne, hogy a XXI. században a legértékesebb kincsünk az időnk és mi azt a terápiát hoztuk el Magyarországra, ami a felépülési folyamatot a lehető legrövidebb idő alatt teszi elérhetővé! 
 

Valljuk, hogy a fájdalmakat nem elég megszüntetni, megelőzni is szükséges. Ezért felelős cégek és vállalatok számára létrehoztuk a Gerincbarát Munkahely Programunkat.

Nyitvartási idő

A Personal Best csapata

Ismerd meg Mozgásszervi Rendelőnk csapatát, akik segítenek abban, hogy a lehető legrövideb idő alatt legyen a múlté egy-egy kellemetlen sérülés vagy fájdalom.

Szakemberek mellett pedig egy nagyszerű háttércsapat dolgozik azon, hogy a szolgáltatás minden körülménye 5* legyen!

Pethő Krisztián

A Personal Best vezetője 

A csapatkapitány. Aki, ha kell a falon is átmegy. Tud lenni nagyon kedves és nagyon hatékony is. Lételeme a segítés és a közösség.

Egész kiskora óta belső késztetésként élte meg, hogy segítsen másokon. Valahogy úgy lehetne megfogalmazni, fent úgy döntöttek róla, hogy másoknak való segítségnyújtás legyen az élete. Középiskola befejezését követően egy súlyos betegség oda vezetette, hogy a segítő szakmában megtalálta a hivatását is az életben.

Szakmai ismeretei alapját a Testnevelési Egyetem és  különböző manuálterápiás képesítések megszerzése adta. Családi minta hatására már egészen fiatalon elhatározta, hogy egy vállalkozást szeretne vezetni. 

Szakemberként is sikeres volt, az élet azonban úgy hozta, hogy döntést kellett hoznia. Vagy a szakma, vagy a szakma képvsilete. Krisztián meghozta ezt a döntést és a Personal Best vezetését választotta, azzal a feltétellel, hogy legyen egy olyan társa akire ő szakmailag felnéz és elismeri. Ez a személy Edelényi Balázs, a Rendelő szakmai vezetője volt.

Krisztián mer nagyot álmodni, ezért több rajta túlmutató cél is vezérli. 

1. Víziója Magyarország első műtét és gyógyszermentes klinikájának létrehozása és hisz benne, hogy a Personal Best szakemberei élen fognak járni az oszteopátiás szemlélet és az ANF terápia elterjesztésében a Kárpát-Medencében.

2.  Szeretné minél több vállalkozáshoz eljuttatni a Gerincbarát Munkahely gondolatát  Célja, hogy a Personal Best ne csak a kialakult fájdalmak megszüntésében, hanem ezek megelőzésében is élen járjon.

“Célom, a minőségi életben segíteni azokat akik a legrövidebb idő alatt szeretnének túl lenni egy-egy kellemetlen sérülésen vagy kellemetlen fájdalmon. “

Küldetéstudat, alázat, segítségnyújtás. Ezek tükrözik a Personal Best Mozgászszervi Rendelő vezetéshez való hozzáállását, követve azokat a cégvezetőket, akik töretlen hittel és szenvedéllyel évtizedek óta segítenek másokon!

Edelényi Balázs

Szakmai vezető
Mozgásszervi specialista

Mozgásszervi rendelőnk szakmai vezetője. Fő célja a visszafordítható funkcionális mozgásszervi fájdalmak megszüntetése, enyhítése.

Az oszteopátiás szemléletű kezeléssel egy 2008-as sportbaleset kapcsán ismerkedett meg. Az akkori rehabilitációs csapata rátermettsége miatt határozta el, hogy ezzel a hivatással szeretne a későbbiekben foglalkozni.

Tanulmányait, 2011 óta mind a mai napig kitartóan végzi intézményes keretek között és autodidakta módon is.

A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy  élethosszig tartó folyamatként tekint.

2017-től német nyelven egyetemi szintű képzésen oszteopátiát tanult, tudását bővítette amerikai képzésekkel is

2020-ban az ANF Terápiát (ANF Therapy®) Magyarorsz ágon elsőként sajátította el. A moduláris rendszerben rekord idő alatt végezte el a képzést kiváló eredménnyel, mindezt ráadásul angol nyelven!

Ezért Balázs számára elmondható, hogy nincs lehetetlen. Az elmúlt években számos alkalommal tudott segíteni olyan gerinc, csípő, térd, váll fájdalmak és sérülések esetében, ahol már műtétet javasoltak, vagy a sportoló számára  a sportág abbahagyását tanácsolták

Kíváncsi vagy miért kapta Mozgásszervi fájdalmak megszüntetésének mesterlövésze titulust? 

Látogass el hozzá és tapasztald meg! 

Török Kristóf

Mozgásszervi specialista

Már gyermek korától nagy érdeklődéssel van a testi, lelki egészség fejlesztése, és fenntartása iránt. Az érdeklődését a manuális gyógyítás iránt a sport, kiemelten a mozgás szeretete indította el, ugyanis 2004 óta foglalkozik karatéval (mára fekete öves senseiként).

A mozgásszervi gyógyítás útjára egy 2013-ban történt sportsérülés vezette, amikor a gyógyulás útjára lépve a rehabillitációs team profizmusát látva elhatározta: ő is ezt a pályát fogja választani. Szakmai pályafutását szeretett sportágában, szakedzőként kezdte, ezzel párhuzamosan elkezdte tanulni és tanítványain alkalmazni a különböző manuális terápiákat.

2017-ben a karatesportban fellépő egyre több sportsérülés indította el a mozgásszervrendszer még mélyebb megértése  és az ehhez kapcsolódó problémák, fájdalmak összefüggéseinek és  okának feltárása felé. Tudását azóta is folyamatosan mélyíti különböző hazai és nemzetközi képzéseken, és autodidakta módon. Mindennapjait, olykor szabad idejét is az anatómia, élettan tanulása és tanulmányozása tölti ki.

A képzéseken számos kiváló szakembertől volt  szerencséje tanulni, kiknek segítségével a komolyabb terápiás vonatkozásokat és módszertanokat is sikerült elsajátítanai.

2021-ben Magyarországon 2. szakemberként szerzett ANF terapeuta minősítést. Oszteopát egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi német nyelven. 

Filozófiája szerint a jó terapeuta holtig tanul, és nyitottságának köszönhetően több módszert is elsajátít annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben, hatékonyan tudjon segíteni a mozgásszervi fájdalmakkal küzdőknek.

Pál Miklós

Mozgásszervi specialista

Miklós régebben gépekkel foglalkozott, de új kihívást keresett magának, ezért kezdte el tanulni az emberi test felépítését és a mozgásszervi bántalmak gyógymódjait. Így talált rá az Oszteopátiára, amelyet mély alázattal és nagy szorgalommal tanul és sajátítja el a különböző vizsgálatokat valamint kezelési technikákat. Több éves harcművészeti múltnak köszönhetően könnyedén ráérez a gyógyító fogások kivételezésére.

Miklós munkáját kiegyensúlyozottság, lelkiismeretesség és alaposság jellemzi. Jelenleg 3D gerinc állapotfelmérésen találkozhatsz vele Gerincbarát Munkahely Programunk részeként.

Tamás Róbert

Mozgásszervi specialista

Mozgásszervi rendelőnk legfiatalabb titánja. A sport, azon belül a labdarúgás kisgyermekkora óta a szenvedélye. A közelmúltig professzionális szinten űzte a labdargúgást. Először Erdélyben majd Lengyelországban, az elmúlt időszakban pedig Magyarországon. 

A sportolói karrier mellett fontos volt számára, hogy tovább tanuljon, így nem volt kérdés számára, hogy egy mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatos pályát válasszon. Diplomáját 2020-ban a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szerezte, mint fizioterapueta. Oszteopát tanulmányait jelenleg is végzi.

Ezt követően Lengyelországban a manuálterápiát és a kiropraktikát is megismerte. 

Egy ajánlásnak köszönhetően jutott el rendelőnk csapatába. Az oszteopátia összefüggés alapú szemlélete teljesen lenyűgözte és elhatározta, hogy egy napon oszteopata lesz. Aktív oszteopát egyetemi képzése mellett az ANF terápia gyakorlati alkalmazását is folyamatosan tanulja és sikeresen alkalmazza. 

Róbert a mozgásszervi rendelőnkben végzett munka mellett jelenleg is aktív sportoló. Maximalizmus, odafigyelés és őszinteség jellemzi munkáját. 

2022-ben 3.  szakemberként nyert ANF terapeuta minősítést Magyarországon. 

Sportsérülések kezelése és sportági teljesítmény növelése a fő szakterülete. 

Nyerges Márton

Mozgásszervi specialista

‏‏‎ ‎
A sport és az egészségügy egész eddigi életét végig kísérte, különböző formákban. Már 10 éves korában elkezdett foglalkozni a japán harcművészettel (Aikido).

Az évek nem csak a japán kultúrával és mentalitással gazdagították, hanem érdeklődése az emberi test mélyebb megismerése irányába terelődött.

Ahogy múltak az évek, fokozatosan egyre komolyabb hangsúlyt kapott az életében a mozgás és a harcművészet testre gyakorolt jótékony hatásainak tanulmányozása.

Először más területen kezdte el tanulmányait, azonban hamar kiderült, hogy igazán az egészség területe különösen a műtét nélküli aktív és passzív manuál és mozgásterápiás eljárások minél szélesebb körű megismerése vonzza.

Amint belefogott a tanulásba azonnal tudta, jó helyen van és végezetül annyira beszippantotta a világa, hogy elhatározta, a mozgásszervi fájdalmak kialakulásának okaival a legmélyebb szinten szeretne foglalkozni. Ebben volt hatalmas segítség, hogy éveken keresztül manuál és mozgásterápiás kezeléseket végzett munkahelyi környezetben, ahol szakemberként élesben találkozott az ergonómiai és testtudatosságbeli hiányosságból fakadó mozgásszervi fájdalmakkal. 

Már a Personal Bestes pályafutása kezdetétől célja lett, az oszteopátiás szemlélet minél mélyebb elsajátítása és integrálása Gerincbarát Munkahely Program megvalósításába.

Büszke arra, hogy munkahelyi környezetben számos akut csont-, ízületi- vagy izomfájdalomat sikerült időben felismernie és kezelnie, megelőzve ezzel a tartós fájdalmak kialakulását. Márton a 3D-s gerinc állapotfelmérés nagykövete és ő az, aki törekszik arra, hogy hidat képezzen a prevenció és a bizonyos esetekben indokolt terápiás kezelések között. Azoknál a partnereknél ahol Márton jelen tud lenni időszakosan, minimalizálni tudtuk az ergonómiai okokból kialakult gerinc és ízületi fájdalmakat. 

Szakemberként felelősségének tartja az egész életen át tartó tanulást, mert nézőpontja szerint nincs legjobb megoldás, csak a tudást  lehet és kell alkalmazni egyéni és céges környezetre szabottan.

Mottója: Hozzuk a rendelkezésre álló lehetőségekből a maximumot és használjuk a testünket okosan !

Edelényi Evelin

Kontrolling és egészség

Minden szervezetnek szüksége van kontrollra. Ahogy a különböző ínreflexek védenek bennünket az izomszakadástól, úgy fogja Krisztián és Balázs kezét Evelin, és tartja a Personal Best költségvetését egyensúlyban.

Evelin azért is felel, hogy amikor a rendelőbe érkezel minden szükséges dolog Kollégáink és a Te rendelkezésedre álljon.

Evelin amellett, hogy kontrollban tartja a háttér folyamatainkat, nagy mértékben kapcsolódik az egészséghez is. Szívében különleges helyet foglal el a Rendelő szellemisége, hiszen Evelin alapvégzettsége szerint gyógymasszőr, illetve prof. dr. Sebestény Tamástól klinikai aromaterápiát is tanult.

2022 nyarán pedig egy csodálatos családi gyógyulást követően megismerkedett az élő sejt terápiával, aminek elkötelezett hírvivője rendelőnk csapatában.

Ezért ne lepődj meg, ha egy probléma esetén megkérünk, hogy Evelinnel vedd fel a kapcsolatot és beszéljétek át, hogy az élő sejt terápia hogyan segíthet életminőséged javításán.

Elérhetőség:

 E-mail: edelenyi.evelin@personalbest.hu

Telefon: +36-30-500-65-74

Gutyina Kinga

Ügyfélkapcsolattartó

Az energiabomba.

Akinek a mosolyától már többen elájultak és képes egy napon belül mindenkit is felhívni.

Egyszerre edző, anya és mellesleg  a Personal Best Mozgásszervi rendelő ügyfélkapcsolattartója és recepciósa.

Szívügye az egészséges életmód, a sport és a vázrendszerünk egészségének karbantartása!

Ennek a hátterében többek között az áll, hogy 11 évig versenyszerűen kajakozott és már az élsportolói pályafutása alatt eldöntötte, hogy edzőként szeretne tevékenykedni. Mindenképpen a sport, valamint az egészséges életmód vonalon tervez maradni, de nem az élsportban.

Már több mint 10 éve edzősködik, 8 éve pedig rúdfitneszt is oktat. 

 

“Igazi szerelem szakma ez nekem. Hálás vagyok, hogy a szakmai csapattól rengeteg új ismeretet szerzek testünk összefüggéseiről és működéséről” 

Minden nap 8.30-16.00-ig segít az ügyintézésben.  Legyen bármilyen kérdésetek akár foglalással, időponttal, információval kapcsolatban keressétek bizalommal! 

Kingát az élsport megtanította küzdeni és maximálisan helyt állni az élet minden területén, így a munkájában is törekszik a legjobb tudása szerint végrehajtani a rábízott feladatokat.

Egy igazi mosolygós Iron Woman,  aki érkezésedkor garantálja a kellemes légkört rendelőnkben egy kötetlen beszélgetéssel.

Farkas Nikoletta

Vezetői asszisztens 

A pontosság és a precizitás megtestesítője

Két csodálatos kislány édesanyja, akinek mindene a család és amennyire precíz, legalább annyira tud kreatív is lenni.  Niki a vállalkozás ügyintézője  és  Krisztián közvetlen asszisztense. Vállalkozási ügyintézőként célja, hogy minden pénzügyi, számlázási, munkaügyi és szervezési feladatot a legjobb tudása szerint végezzen el.

A terület is adja magát és Niki személyisége is, nem szeret hibázni. Inkább többször átgondolja mielőtt valamit kiad a keze közül, csak legyen minden rendben. Alapvetően fontos számára  a rendszerszemléletű működés  és az átláthatóság. Azért nem egy akta-kukac, szereti mind a verbális, és a non verbális kapcsolattartást. Célja, hogy akár a számlázási kérdésben hozzá forduló vendéggel, akár céges partnerekkel zökkenőmentesen tudjon együttműködni. 

Számlázási és szervezési kérdésekben, forduljatok hozzá bizalommal. Ha nem veszi fel, lehet, hogy épp a számla rögzítés csodálatos világában veszett el. Amint teheti vissza fog hívni!

ui.: tudtad, hogy Guinness rekord idő alatt képes összeállítani a könyvelési anyagot? 🙂
Szakmailag a csúcsra törekszünk!

A Personal Bestnél kiemelt hangsúlyt fektetünk az élethosszig tartó tanulás támogatására.

Szakembereink rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, szakmai konferenciákon, belföldön és külföldön egyaránt. 

Mozgásszervi fájdalmak megszüntetése műtét és gyógyszerek nélkül

Minden olyan innovatív állapotfelmérési és kezelési módszer megismerése és beépítése Mozgásszervi Rendelőnk munkájába mellyel a különböző gerinc-, csont- izom és ízületi fájdalmak gyógyulási ideje csökkenthető, a terápiák hatékonysága javítható műtét és gyógyszerek nélkül. Ezekért a módszerekért ha kell beutazzuk a világot!

Gerinc és egészségvédelem munkahelyen:

Tudtad, hogy a legfrissebb KSH statisztikai adatok szerint a 2. legtöbb esetben gerincproblémákkal fordulnak Magyarországon orvoshoz? Tényleg együtt kell járjon a gerincfájdalom az irodai vagy fizikai munkával? Szerintünk NEM. Célunk a kialakulóban lévő gerinc és ízületi problémák korai felismerése, megelőzése, a meglévő panaszok minél hamarabb történő visszafordítása, a munkavállalók edukálása.

0 +
Szakmai tapasztalat
0 %
Boldog ügyfél
0 +
Pozitív visszajelzés
0 +
Gyógyult vendég
Foglalás most

Foglalj időpontot

A rövid űrlap kitöltését követően kollégáink felveszik veled a kapcsolatot telefonon, hogy ezzel is segítsünk a számodra legmegfelelőbb szolgáltatást választani. 

Foglalj időpontot

Küldd el érdeklődésed és telefonon keresni fogunk.

Találkozzunk

Telefonon egyeztetünk időpontot.

Állapotfelmérés

Megtaláljuk a fájdalom gyökerét

Személyre szabott terápiás kezelés

Minden esetben egyedileg javasoljuk, a számodra leghatékonyabb módszer kombinációt.

Kontakt infó

+36 30 226 2581
rendelo@personalbest.hu
1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó