Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Visszadjuk a mozgás szabadságát, műtét és gyógyszerek nélkül!
Miben segíthetünk?

Segítünk abban, hogy az elérhető legrövidebb idő alatt legyen a múlté egy-egy kellemetlen sérülés vagy fájdalom.

Szakemberek mellett pedig egy nagyszerű háttércsapat dolgozik azon, hogy a szolgáltatás minden körülménye 5 csillagos legyen!

Hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő.

Nem vagyunk mindenhatók és van olyan, hogy  egy több éve húzódó krónikus probléma tartós megoldása akár több hónapos együttműködést is igényel.

Valljuk, hogy a fájdalmakat nem elég megszüntetni, megelőzni is szükséges. Ezért a terápia alatt olyan módszereket javaslunk, amivel életminőséged tudod tartósan növelni.

PB

Küldetésünk

Hogy az összefügés alapú terápiás gondolkodást és a XXI. századi innovációit ötvözzük.

Sport és baleseti sérüléseket,  gerinc és ízületi fájdalmakat, akut és krónikus csont, izom, és ízületi problémákat kezelünk Magyarországon egyedülálló módon összefüggésalapú szemlélettel, ANF Terápiával.

Büszkék vagyunk rá, hogy az ANF Terápia ( ANF Therapy® )2012-ben szabadalmaztatott több mint 50 országban elterjedt  módszeréneknek lehetünk első hazai képviselői.

Eredményeink számokban

Éve Budapesten
1
Elégedettség
0 %
Google visszajelzés
0 +
Megszüntetett fájdalom, sérülés
0 +

Ismerd meg a Personal Best Mozgásszervi Rendelő teljes csapatát

Kattints és ugorj a konkrét személyre, akit jobban megismernél

Krisz négyzet (2)

Pethő Krisztián

Ügyvezető

A csapatkapitány. Aki, ha kell a falon is átmegy. Nagyon kedves és nagyon hatékony is tud lenni egyszerre. Lételeme a segítés és a közösség.

Egész kiskora óta belső késztetésként élte meg, hogy segítsen másokon. Valahogy úgy lehetne megfogalmazni, fent úgy döntöttek róla, hogy másoknak való segítségnyújtás legyen az élete. Középiskola befejezését követően egy súlyos betegség oda vezetette, hogy a segítő szakmában megtalálta a hivatását is az életben.

Szakmai ismeretei alapját a Testnevelési Egyetem és  különböző manuál és mozgásterápiás képesítések megszerzése adta. Családi minta hatására már egészen fiatalon elhatározta, hogy egy vállalkozást szeretne vezetni. 

 

Krisztián mer nagyot álmodni, ezért több rajta túlmutató cél is vezérli. 

1. Víziója Magyarország első műtét és gyógyszermentes klinikájának létrehozása és hisz benne, hogy a Personal Best Mozgásszervi Rendelő szakemberei élen fognak járni az oszteopátiás szemlélet és az ANF terápia elterjesztésében a Kárpát-Medencében.

2.  Szeretné minél több vállalkozáshoz eljuttatni a Gerincbarát Munkahely gondolatát  Célja, hogy a Personal Best ne csak a kialakult fájdalmak megszüntésében, hanem ezek megelőzésében is élen járjon.

Mottója:

“Nem az az igazán a fontos, hogy mi mit gondolunk magunkról, hanem aki hozzánk fordul milyen véleményt alkot rólunk. “

Küldetéstudat, alázat, segítségnyújtás. Ezek tükrözik a Personal Best Mozgászszervi Rendelő vezetéshez való hozzáállását, követve azokat a vezetőket, akik töretlen hittel és szenvedéllyel évtizedek óta segítenek másokon!

Balázs négyzet

Edelényi Balázs

Mozgásszervi specialista

Az összetett mozgásszervi problémák megoldásának szakértője.

Az oszteopátiás szemléletű kezeléssel egy 2008-as sportbaleset kapcsán ismerkedett meg. Az akkori rehabilitációs csapata rátermettsége miatt határozta el, hogy ezzel a hivatással szeretne a későbbiekben foglalkozni.

Tanulmányait, 2011 óta mind a mai napig kitartóan végzi intézményes keretek között és autodidakta módon is.

Fő célja a visszafordítható funkcionális mozgásszervi fájdalmak megszüntetése, enyhítése.

A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy  élethosszig tartó folyamatként tekint.

2017-től német nyelven egyetemi szintű képzésen oszteopátiát tanult, tudását bővítette amerikai képzésekkel is

2022-ben az ANF Terápiát (ANF Therapy®) Magyarországon elsőként vizsgázott le sikeresen az ANF Terápia mozgásszervi moduljából.

A moduláris rendszerben rekord idő alatt végezte el a képzést kiváló eredménnyel, mindezt ráadásul angol nyelven!

Ezért Balázs számára elmondható, hogy nincs lehetetlen. Az elmúlt években számos alkalommal tudott segíteni olyan gerinc, csípő, térd, váll fájdalmak és sérülések esetében, ahol már műtétet javasoltak, vagy a sportoló számára  a sportág abbahagyását tanácsolták

Kíváncsi vagy miért kapta Mozgásszervi fájdalmak megszüntetésének mesterlövésze titulust? 

Látogass el hozzá és tapasztald meg! 

Kristóf négyzet

Török Kristóf

Mozgásszervi specialista

Az akut és krónikus fájdalmak megszüntetésének szakértője.

Már gyermek korától nagy érdeklődéssel van a testi, lelki egészség fejlesztése, és fenntartása iránt. Az érdeklődését a manuális gyógyítás iránt a sport, kiemelten a mozgás szeretete indította el, ugyanis 2004 óta foglalkozik karatéval (mára fekete öves senseiként).

A mozgásszervi gyógyítás útjára egy 2013-ban történt sportsérülés vezette, amikor a gyógyulás útjára lépve a rehabillitációs team profizmusát látva elhatározta: ő is ezt a pályát fogja választani. Szakmai pályafutását szeretett sportágában, szakedzőként kezdte, ezzel párhuzamosan elkezdte tanulni és tanítványain alkalmazni a különböző manuális terápiákat.

2017-ben a karatesportban fellépő egyre több sportsérülés indította el a mozgásszervrendszer még mélyebb megértése  és az ehhez kapcsolódó problémák, fájdalmak összefüggéseinek és  okának feltárása felé. Tudását azóta is folyamatosan mélyíti különböző hazai és nemzetközi képzéseken, és autodidakta módon. Mindennapjait, olykor szabad idejét is az anatómia, élettan tanulása és tanulmányozása tölti ki.

A képzéseken számos kiváló szakembertől volt  szerencséje tanulni, kiknek segítségével a komolyabb terápiás vonatkozásokat és módszertanokat is sikerült elsajátítanai.

2023-ban kiváló minősítéssel szerezte meg az ANF Terápia legmagasabb mozgásszervi szintjét.  Oszteopát egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi német nyelven. 

Filozófiája szerint a jó terapeuta holtig tanul, és nyitottságának köszönhetően több módszert is elsajátít annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben, hatékonyan tudjon segíteni a mozgásszervi fájdalmakkal küzdőknek.

Robi négyzet portré

Tamás Róbert

Mozgásszervi specialista

A sportsérülések és a gerincproblémák kezelésének szakértője.

A sport, azon belül a labdarúgás kisgyermekkora óta a szenvedélye. A közelmúltig professzionális szinten űzte a labdargúgást. Először Erdélyben majd Lengyelországban, az elmúlt időszakban pedig Magyarországon. 

A sportolói karrier mellett fontos volt számára, hogy tovább tanuljon, így nem volt kérdés számára, hogy egy mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatos pályát válasszon. Diplomáját 2020-ban a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szerezte, mint fizioterapueta. Oszteopát tanulmányait jelenleg is végzi.

Ezt követően Lengyelországban a manuálterápiáés a kiropraktikát is megismerte. 

Egy ajánlásnak köszönhetően jutott el rendelőnk csapatába. Az oszteopátia összefüggés alapú szemlélete teljesen lenyűgözte és elhatározta, hogy egy napon oszteopata lesz. Aktív oszteopát egyetemi képzése mellett az ANF terápia gyakorlati alkalmazását is folyamatosan tanulja és sikeresen alkalmazza. 

Róbert a mozgásszervi rendelőnkben végzett munka mellett jelenleg is aktív sportoló. Maximalizmusodafigyelés és őszinteség jellemzi munkáját. 

2023-ban Török Kristófhoz hasonlóan egy nemzetközi képzés és vizsga keretében  ANF Terápia ( ANF Therapy ) mozgásszervi mestervizsgáját kiváló minősítéssel teljesítette. 

Hisz benne, hogy ha aki hozzá fordul a kezelésen túl az általa javasolt tanácsokat betartja drasztikusan tudja csökkenteni a felépülési idejét legyen szó bármilyen sérülésről vagy fájdalomról. 

Adri négyzet

Soltész Adrienn

Gyógytornász

 
Adri egy igazi csapatjátékos. Hosszú éveken át versenyszerűen kosárlabdázott és ez a hobbi mind a mai napig az élete részét képezi.
 
A terápiák eredményessége szempontjából kiemelten fontos a jelenléte. Adri felel azért, hogy ha személyre szabott mozgásterápiára van szükség, miután a szöveti gyulladást és a nagyfokú fájdalmat sikerült Balázsnak, Kristófnak vagy Robinak levinnie, ekkor  kapcsolódik be a kezelési folyamatba. 
 
Az ANF Terápiás tanulmányai folyamatban vannak így pontosan tudja, hogy a terápiás folyamat melyik szakaszában milyen típusú célzott gyakorlattal tudja elérni a legjobb eredményt
 
Ha azt szeretnéd, hogy felépülésed aktív szakasza is szakértői kezekben legyen, Adriban megbízhatsz. 
 
Érdemes kiemelni, hogy tágas rendelője csodálatos Budai-hegység panorámával rendelkezik, így a gyakorlatok végzése közben még esztétikai élményben is részed lehet. 
 
Hisz benne, hogy a kevesebb több és nem attól lesz hatékony egy mozgásterápia, hogy sokáig tart.
Hanem, hogy célzott és személyre szabott
Kata négyzet

Buzsik Katalin

Recepció vezető

Mindenhol fontos az első benyomás. Telefonon, írásban és leginkább élőben.

A mi első benyomásunkat Kata testesíti meg.

Az ő kedves mosolya fog fogadni , ha 8 – 16 óra között látogatsz el hozzánk és ha bejelentkezel az időpontoddal kapcsolatos minden visszaigazolást is tőle fogsz megkapni.

Kata lesz az akihez első körben fordulhatsz bármilyen kérdéseddel akár telefonon akár emailben minden hétköznap 8 – 16 óra között.

Kata korábban szállodai recepció területén dolgozott évekig, így ügyfél kezelésben kiemelt tapasztalata van.

Bár nem rendelkezik egészségügyi alapvégzettséggel, olyan ambiciózusan és nyitottan érkezett hozzánk, hogy ezzel szakembereinket és Krisztiánt is az első pillanattól kezdve megnyerte.

Bízunk benne, hogy számodra is megnyugtató és pozitív lesz az ő jelenléte. 

Evi négyzet

Edelényi Evelin

Irodavezető

Minden szervezetnek szüksége van kontrollra. Ahogy a különböző ínreflexek védenek bennünket az izomszakadástól, úgy tartja a Personal Best mindennapi működését Evelin egyensúlyban

Evelin felel a különböző szerződésekért és egyben Ő adatvédelmi felelősünk is.

Amikor a rendelőbe érkezel Evelin felel azért, hogy minden ami szükséges kollégáink és a Te rendelkezésedre álljon.

Tudtad, hogy Evelin amellett, hogy kontrollban tartja a háttér folyamatainkat, nagy mértékben kapcsolódik az egészséghez is?

Szívében különleges helyet foglal el a Rendelő, hiszen Evelin alapvégzettsége szerint gyógymasszőr, illetve prof. dr. Sebestény Tamástól klinikai aromaterápiát is tanult.

Ha bármilyen fejlesztési javaslatod van, vagy hiányolsz valamit a rendelőből nyugodtan írj az [email protected] e-mail címre és válaszolni fog. 

Tudtad?

A Personal Bestnél kiemelt hangsúlyt fektetünk az élethosszig tartó tanulás támogatására.

Szakembereink rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, szakmai konferenciákon, belföldön és külföldön egyaránt.

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!