Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Miért előnyös a céges gerinc állapotfelmérés?

Miért előnyös a céges gerinc állapotfelmérés?

A céges gerinc állapotfelmérés általában a munkahelyi egészségvédelem és biztonság része, és azt jelenti, hogy egy vállalkozás vagy cég a dolgozók hát- és gerincállapotát rendszeresen értékeli és dokumentálja. Ennek célja a dolgozók egészségének és jóllétének megőrzése, valamint a munkahelyi sérülések és egészségügyi problémák megelőzése.

Céges gerinc állapotfelmérés

Egyre több munkatárs fájlalja a nyakát, derekát vagy esik ki hirtelen valamilyen mozgásszervi betegség miatt a munkából? Gondoltad volna, hogy ennek hátterében gyakran a nem megfelelő munkahelyi körülmények állnak?

Ha cégtulajdonosként, illetve HR-vezetőként megelégelted, hogy túl nagy a fluktuáció vagy a munkatársak gyakran mennek betegszabadságra, akkor ideje váltani. Mert a munkaköri bántalmak kiküszöbölhetőek, a megoldás pedig csupán egy karnyújtásnyira van tőled!

A Personal Best által végzett céges 3D-s gerinc állapotfelmérés és a hozzá kapcsolódó interaktív kiértékelés segítségével a legtöbb mozgásszervi fájdalom korán felismerhető, illetve megelőzhető.

Ha fontos számodra, hogy a munkatársak lojálisak maradjanak a céghez, ráadásul évtizedekig ugyanazon a magas színvonalon teljesítsenek, kérj profi 3D-s sugárzásmentes céges gerinc állapotfelmérést itt.

Céges gerinc állapotfelmérés

Miben segíthet nektek a céges gerinc állapotfelmérés? 

A céges gerinc állapotfelmérés növeli a munkatársak elköteleződését, és hosszú távon pénzt spórol neked. Hogyan?

Legyen szó akár irodai, akár fizikai munkáról, vagy az egyre népszerűbb home office munkavégzésről, a nem megfelelő testtartás, illetve munkakörülmények és a monotonitás jelentősen megnöveli a mozgásszervi, különösen a gerinc elváltozások kialakulásának esélyét. Ezért van szükség a helyes ülés és állás elsajátítására is.

Gondolj csak bele, ki veszít a legtöbbet azon, ha a kollégák a munkaköri ártalmak miatt rendszeresen alulteljesítenek, illetve betegszabadságra mennek, vagy folyamatosan új munkaerőt kell felvenni, mert olyan nagy a fluktuáció a cégnél?

A céges gerinc állapotfelméréssel hatékony lépéseket tehetsz azért, hogy:

 • csökkentsd a betegszabadságra kivett, táppénzes napok számát,
 • növeld a munkatársak teljesítményét és produktivitását,
 • a kollégák elkerüljék a munkakörből fakadó mozgásszervi bántalmak kialakulását,
 • megfelelő munkakörnyezetet alakíts ki,
 • vonzóbbá tedd a munkahelyet a munkavállalók számára, és megállítsd a fluktuációt.

Hogyan dolgozunk céges gerinc állapotfelmérés során?

A 2-3 perces műszeres gerincmérést 15-30 perces kiértékelés követi, melynek során a munkatársaink nem standard, hanem a munkakör vagy az egyéni eredmények alapján, egyénre szabott ergonómiai ajánlásokat adnak.

 • Időt spórolunk, mert mi megyünk hozzátok.
 • A műszeres gerinc állapotfelmérés és az eredmények megbeszélése azonnal, helyben történik.
 • Nem leletet, hanem azonnal alkalmazható szakmai tanácsokat adunk. Kérésre részletesebb kiértékelést is biztosítunk.
 • A gerinc eredetű problémák mellett segíteni tudunk az akut, illetve krónikus eredetű ízületi, izom- és csontokat érintő fájdalmak megelőzésében, valamint a gyógyszer- és műtétmentes megszüntetésében is.
 • Összehasonlító elemzést végzünk céges szinten és egyénileg is: Van-e probléma? Honnan ered a probléma? Hogyan tudnak ellene tenni?
 • Javaslatot teszünk arra, hogy a kollégák mit sportoljanak és mit ne, hogyan üljenek, álljanak a munkavégzés során stb.
Gerincállapot felmérés

Ha több száz emberről van szó, munkaköri ajánlásokat teszünk, 50-100 fős cég esetében pedig egyéni szinten is tudunk ergonómiai és egyéb mozgásszervi tanácsokat adni.

Felesleges vizsgálat nincs. Mindig az adott mozgásszervi problémára keressük a megoldást, illetve ajánlásokat adunk annak megelőzésre. 

Az ügyfeleink között van olyan 100 fős gyártó cég, ahol mind a 100 embernek egyénre szabott talpbetétet javasolt a készítő.

A fent említett vállalatnál végzett, talpnyomásméréssel kiegészített gerinc állapotfelmérés során kiderült, hogy mindössze 4 munkatársnak volt valóban szüksége talpbetétre.

Több éve mérjük fel egy 60 fős nyomdaipari cég munkatársainak állapotát, és céges szintű visszajelzést biztosítunk a felmérést követően. A szakorvosi problémától a jóllétig, egyéni rendszer szerint, évről évre egyre jobb eredményeket érünk el.

A programunk működőképes a kisebb létszámú vállalkozások esetén is, amelyeknél akár alternatív egészségbiztosításként is szolgálhat.

Egy több mint 10 fős irodai kisvállalkozásnál pl. éves felméréseket végzünk, és ha valakinél mozgásszervi probléma merül fel, átfogó ellátást kap a Personal Best Mozgásszervizben. Ha a probléma meghaladja a kompetenciánkat, vagy ha 2-3 alkalom után nincs eredmény, célzottan továbbirányítjuk.

Nem képviselünk cégeket, javaslatokat csak terápiás célból teszünk.

Mikor fordulj hozzánk, és mikor ne?

Az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy mit és hogyan kellene tennie a mindennapokban azért, hogy reggelente ne fájós nyakkal, becsípődött derékkal induljon a munkába. Erre egyébként a védjegyoltalom alatt álló irodai masszázsterápia szolgáltatásunk is megoldást nyújt.

Mivel a fájdalom kihat a munkavégzésre is, érdemes lépéseket tenni ellene, illetve céges szinten is előtérbe helyezni a prevenciót.

Ha mindezek ellenére a te vállalkozásodban nem számít, hogy vannak a kollégák, milyenek a munkakörülmények, és nem fontos a hosszú távú elköteleződés, akkor nem mi vagyunk azok, akiket keresel. Számunkra a munkahelyi stresszkezelés is kiemelt fontossággal bír a gerinc állapotfelmérés mellett.

Akkor viszont lehetünk partnerek, ha:

 • nem darabszámban méred, illetve meg szeretnéd tartani a meglévő munkaerőt,
 • hosszú távon elkötelezett munkatársakat szeretnél látni magad körül,
 • nem szeretnéd fölösleges kiadásokkal terhelni a céges számlát.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Edelényi Balázs

szakmai vezető

“A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy élethosszig tartó folyamatként tekintek.”

Edelényi Balázs

Kedvenceink
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!