Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

A munkahelyi stressz hatékony kezelése irodai masszázzsal

A munkahelyi stressz hatékony kezelése irodai masszázzsal

A legújabb klinikai kutatások eredményei azt bizonyítják, hogy a mozgató szervrendszer manuális kezelése közben hathatunk az idegrendszerre is. Tehát célzott manuál- és masszázsterápiával csökkenthető a stressz, így elősegíthető a munkahelyi feszültség enyhítése és a munkahelyi stressz kezelése is.

A munkahelyi stressz háttere

A munkahelyi stressz kezelési folyamatának megértéséhez először a hormonális irányítás alatt álló szomatikus és a vegetatív stresszről kell néhány szót ejtenünk.

Az előbbihez a stressz hatására kialakult mozgásszervrendszeri diszfunkciók tartoznak. Pl. ha beütöd a nagylábujjad az ágy sarkába, akkor az egy stresszhatás, amire izomtónus-változással vagy szöveti, szalag-, illetve izomsérüléssel válaszolhat a test.

A szomatikus idegrendszert tudatosan tudjuk befolyásolni, pl. a bőr és az izmok érintésével. A bőr alatt található receptorok stimulálása ugyanis hatással van a testre, az érintés pedig akár fájdalomcsillapító hatású is lehet, amennyiben a test engedélyt ad rá. Ezzel kezelhető a munkahelyi stressz is.

A vegetatív stressz a klasszikus értelemben vett szellemi stresszt jelenti. A vegetatív idegrendszer pedig csak enyhén (pl. légzéssel), illetve közvetetten (pl. a terapeuta által, célzottan, az idegkilépési pontok stimulálásával) befolyásolható egy bizonyos szintig.

Amennyiben a vegetatív idegrendszer nincs egyensúlyban, az a szimpatikus és a paraszimpatikus túlsúly miatt lehet, és idegrendszeri hatásokkal jelentkezik.

Irodai környezetben ugyan nem 100%-os pontossággal, de viszonylag gyorsan el lehet dönteni, hogy kinél melyik van túlsúlyban.

Ha valaki nagyon fel van dobva, gyorsan beszél, vidám stb., akkor feltehetően szimpatikus túlsúlyban van, ha pedig nagyon unott, melankolikus, fáradt, akkor pedig a paraszimpatikus túlsúly állhat a háttérben.

Képzett irodai masszázs terapeutáink az MSM: A munkahelyi masszázsterápia módszerrel képesek hatni a vegetatív idegrendszerre, melynek segítségével újra egyensúlyba hozható azon munkatársak idegrendszere, akiknél szimpatikus vagy paraszimpatikus túlsúly alakult ki. Így tehát megvalósítható a munkahelyi stressz kezelése hatékonyan.

Munkahelyi stressz kezelése irodai masszázs által

Milyen előnyökkel jár a munkahelyi stressz kezelése?

Köztudott tény, hogy a stressz – és így a munkahelyi stressz is – rontja a munkavállalók teljesítményét, illetve rövid és hosszú távon is negatívan hat az egészségi állapotukra.

Azzal, hogy szimpatikus vagy paraszimpatikus tónust adunk az idegrendszernek, közvetten befolyásolható a kollégák lelkiállapota és a munkához való hozzáállása is. A módszer alkalmas lehet a kiégés felé tartó munkatársak lelkesítésére, ellazításra és keringésének javítására is, hiszen gyakorlatilag 15-20 perces teljes kikapcsolást adunk az idegrendszerük számára.

Irodai környezetben a hát, a vállöv és a nyak terápiás kezelése történhet ülő vagy fekvő pozícióban. Fontos a helyes ülés és állás elsajátítása.

A mi stresszkezelési eszközünk alapja az, hogy hétről hétre jelen vagyunk, negyed-félórás feszültségoldással, masszázzsal, beszélgetéssel, empatikus szakemberek segítségével segítünk a fennálló problémák megoldásában. Kezeljük a munkahelyi stressz jelentette nehézségeket és problémákat.

A terápiás alkalmak során kialakul egyféle bizalmi kapcsolat, ami fokozza annak sikerességét.

Szakembereink életmódbeli ajánlásokkal, illetve személyre szabott torna- és légzőgyakorlatokkal segítik a munkatársakat a stresszcsökkentő életmód kialakításában, az alapján, amit kitapintottak és felmértek. A folyamat az utánkövetéssel lesz teljes, melynek eredményeképp a Te céged is nyugodt, produktív, célorientált kollégákkal gazdagodhat. Tegyünk együtt a munkahelyi stressz kezelése érdekében!

Szeretnél a te cégedben is egy ilyen felfrissülést és stresszkezelést eredményező szolgáltatást?

Akkor az irodai masszázst és a munkahelyi stresszkezelést Neked találták ki. Vedd fel a kapcsolatot velünk és beszélgessünk a lehetőségekről.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Edelényi Balázs

szakmai vezető

“A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy élethosszig tartó folyamatként tekintek.”

Edelényi Balázs

Kedvenceink
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!