Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

3D gerinc állapotfelmérés

Professzionális gerincdiagnosztikai eszközzel dolgozunk, amely élő képet ad a gerincről.

Tapasztalatunk szerint a legtöbb probléma kiszűréséhez nem elég a passzív (fekvő) helyzetben készített, statikus képalkotó felvétel.

Ezért vezettük be az IDIAGM360 gerincdiagnosztikai eszközt, ami sugárzás- és mágnesterhelés nélkül ad pontos képet a gerincedről mozgás közben, így nem csak a mély szöveti állapotról, hanem a gerinced és a környező izmok ízületek állapotáról is információt kapsz.

Kovács Anita

Sport túlterhelés során derék problémák jelentkeztek, mellyel a rendelőhöz fordultam. Egy-két kezelés után nagyon hatásos és eredményes segítséget kaptam úgy, hogy közben a versenyfelkészülést sem kellet szüneteltetnem.

Dávid Ádám

A hátam többször becsípődött. Ezt térképezték fel és kezelték. 3 alkalommal alkalom kellett mindössze és sikerült is rendben hozniuk. Hálás vagyok érte!

Vértes André

Maximálisan profi szolgáltatást (gerincdiagnosztika) és ügyfélélményt kaptam a Personal Best-től, illetve személyre szabott ajánlást ergonómiai bútorokhoz, amiket még aznap délután beszereztem. A környezet és gyönyörű panoráma a rendelőből már csak hab volt a tortán.

  0 +
  Szakmai tapasztalat
  0 %
  Boldog ügyfél
  0 +
  Pozitív visszajelzés
  0 +
  Gyógyult vendég

  Hogyan zajlik a felmérés?

  1.

  Kitöltöd az anamnézis felvételi adatlapot, amelyen az összes korábbi műtétet, sérülést és egészségügyi beavatkozást kérjük felsorolni.

  2.

  A készülék elektromechanikus elveken működik, a mért adatokat az átlagpopulációhoz viszonyítva, az életkor, a nem, a testsúly és a testmagasság figyelembevételével értékeli ki.

  3.

  A felmérés folyamata körülbelül 5-10 percet vesz igénybe, a testhelyzetek függvényében, melyet követően az eredmény azonnal láthatóvá válik.

  4.

  Szakemberünk ezt még további 20-25 percben kiértékeli a kapott eredményt. 

  5.

  Az állapotfelmérés terápiás javaslattal és azonnal beépíthető életmódbeli tanácsokkal zárul. 

  Miben különbözik a hagyományos képalkotó eljárástól?

  Egy forradalmi gerincdiagnosztikai eszközzel dolgozunk, amely élő képet ad a gerincről.

  Tapasztalatunk szerint a legtöbb probléma kiszűréséhez nem elég a passzív (fekvő) helyzetben készített, statikus képalkotó felvétel.

  Ezért vezettük be az IDIAGM360 gerincdiagnosztikai eszközt, ami sugárzás- és mágnesterhelés nélkül ad pontos képet a gerincedről mozgás közben, így nem csak a mély szöveti állapotról, hanem gerinced és a környező izmok, valamint ízületek állapotáról is információt kapsz.

  A 3D gerinc állapotfelmérés előnyei a számodra

  Nem jár sugárzással

  A hagyományos képalkotó eljárásokkal ellentétben az állapotfelmérés sugárzás és mágnesterhelés nélkül ad pontos képet a gerincről. Így elmondható, hogy a 3D gerinc állapotfelmérésnek kontraindikációja nincs.

  Extra 3D-s kép a gerincedről

  A készülék egy speciálisan a gerinced állapotának feltérképezésére kialakított eszköz, ami pontos és azonnal kiértékelhető 3D-s képeket készít.

  Gyors & hatékony

  A folyamat gyorsan, kényelmesen zajlik.

  Pontos eredmény

  Szakemberünk különböző testhelyzetekben végez méréseket, így ülés, állás, előrehajlás és terhelés alatt mért gerinc paramétereid összehasonlító eredményét kapod meg.

  Mély betekintés

  A gerinc és csigolyák helyzetén túl váz és izomrendszer általános állapotába is betekintést enged.

  Azonnali kiértékelés

  A kiértlékelés a mérés után azonnal megtörténik, a vizuális értékek bemutatásával, számítógépes prezentáció keretében, illetve a 3D-s anatómiai modell segítségével.

  Mikor indokolt a felmérés?

   

  Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

  Ha most igénybeveszed segítségünket a felmérés mellé

  AJÁNDÉK

  Talpnyomás mérést adunk!