Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Hatékony műtét és gyógyszermentes megoldást keresel friss, maximum pár hónapja fennálló panaszodra?

Az ANF terápia (ANF Therapy®) ezt teszi elérhetővé számodra

Neked is a drága kincs az időd

Az idő pénz, és minél tovább várunk, és minél többet költünk fájdalomcsillapítókra és krémekre, annál lassabb lehet a teljes felépülés. Ezért fontos tudatos döntést hozni, és időben cselekedni a egészségünk helyreállítása érdekében. Különösen akkor, ha a jövőben is teljesíteni szeretnénk 100%-osan, akár a sportban, akár a családi feladataink ellátásában.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) megoldást nyújt erre a problémára, hiszen segít a lehető legrövidebb idő alatt megszabadulni a fájdalomtól vagy sérüléstől, ami akadályozza a teljes értékű életet és a szabad mozgást.

Az ANF terápia nem csak a tüneti kezelésről szól

Az ANF terápia során az idegrendszer sérült kommunikációját állítjuk helyre, a testre ragasztható speciális korongokon keresztül. 

ANF terápiás korongokkal a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokat tudjuk felgyorsítani így tünetek kezelése helyett közvetlenül az idegrendszer szabályozó folyamataira tudunk hatni. 

A korongok felhelyezését követően a hatás azonnal érezhető 5-30 percen belül.  A fájdalom és gyulladás csökken, nő az ízületi mozgástartomány.

Így elérve azt, hogy egy hirtelen becsípődés vagy izom, ízületi  sérülés esetén pár hét alatt teljes értékűen tudsz újra akár sportolni is.

Molnár Eszter

Derékfájással érkeztem a csapathoz, akik már a legelején elnyerték a szimpátiamat. A kezdetekben szkeptikus voltam a módszert illetően, de már az első alkalom után pozitívan csalódtam. Az egész csapat óriási szaktudással rendelkezik, empatikusan fordulnak a kliensekhez, érthetően elmagyarázzák, hogy mit miért csinálnak. Sajnos (az egyik szemem sír, a másik nevet :)) nekem már nem kell jönnöm többször, de bármi problémám lesz, biztosan hozzájuk fordulok ismét! 🙂

Kovács Anita

Sport túlterhelés során derék problémák jelentkeztek, mellyel a rendelőhöz fordultam. Egy-két kezelés után nagyon hatásos és eredményes segítséget kaptam úgy, hogy közben a versenyfelkészülést sem kellet szüneteltetnem. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Nagyon köszönöm a segítséget!

Lippai Laura

Egy barátom ajánlására kerestem fel a Personal Bestet, ínhüvelygyulladásommal. Nagyon szakszerű ellátást kaptam, amellett, hogy mindenki kedves és közvetlen volt velem! 3 kezeléssel sikerült teljesen megszüntetni a panaszt és azóta sem tért vissza!

  Hisszük, hogy minden helyzet egyedi

  ANF korong felhelyezés csak felmérés alapján

  Az ANF terápiás korongok felhelyezését minden esetben átfogó állapotfelmérés előzi meg, anamnézis felvételt követő manuális ( tehát kézi) felmérési módszerek alapján ( pl.: speciális idegtesztek, izomtesztek, reflextesztek, nyirokkapuk tapintása).

  Azonnali hatás

  Hirtelen fellépő sérülések és fájdalmak esetén általában 3-4 kezelés alatt elérhető a kívánt eredmény, tehát nem kell hosszú hetekig vagy hónapokig nekünk szentelned a drága idődet, hogy visszanyerd a mozgás szabadságát.

  Azonnal alkalmazható

  Képalkotást nem igénylő mozgásszervi problémák esetén, mint például akut becsípődések, lumbágó, kisebb sérülések, balesetek,  izomfájdalmak, izomgörcsök, kötőszöveti és izomfeszültségek, szalagproblémák, csontot ért könnyebb sérülések kezelése, és gyulladás esetén gyulladáscsökkentő mechanizmus beindítására.

  Súlyosabb sérülés esetén is eredményes

  Vannak olyan mozgásszervi elváltozások is (pl. súlyos porckopás, súlyos sportsérülés), amelyek hosszabb ideig tartó és intenzívebb impulzust igényelnek.

  Egyedülálló terápiás módszer

  Az ANF terápia (Amino Neuro Frequency Therapy) az idegrendszer központja és perifériája közötti kommunikációt helyreállító frekvenciaterápia, amelynek hatása a Nikola Tesla és Albert Einstein által több mint 100 éve felvázolt frekvenciaterápiás elven alapul, az elektromágnesesség előnyeit kihasználva.  Az eszközöket 2012-ben Dr. Mikel H-G Hoff szabadalmaztatta, Az ANF Therapy® módszer, szabadalmi modell száma: U202030252, ES1259974.

  Nem fájdalomcsillapító tapasz

  Az ANF korongok nincsenek átitatva gyógynövényes vagy egyéb fájdalomcsillapító hatású összetevővel. Az eszközök képesek felvenni, megtartani és leadni, frekvenciát. Több mint 50+  spektrumban alkalmazzuk probléma függvényében. (pl.: gyulladáscsökkentés, akut fájdalomcsillapítás, szöveti regeneráció stb.)

  Az ANF terápia (ANF Therapy®) egy olyan XXI. századi frekvenciaterápiás eljárás, ami amivel hatékonyan szüntethetők meg az akut mozgásszervi fájdalmak, tehetők tünetmentessé a sportsérülések.

  Hogyan működnek az ANF korongok ilyen gyorsan?

  Minden korong egy bizonyos elektromágneses frekvenciával van feltöltve, ami segíti a központi és a perifériás idegrendszer közötti kommunikáció helyreállítását, így serkentve a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

  A különböző ANF korongok kombinálásával célunk a szervezet funkcióinak (idegek, izmok, szervek, nyirokrendszer, hormonszabályozás) normalizálása és optimalizálása.

  Akut sérülések és fájdalmak esetén a korongok felhelyezése után a legtöbb vendégünk 5-30 percen belül reagál a kezelésre, és enyhülni kezd vagy jelentősen csökken fájdalma. Az esetek többségében 4-5 alkalom után pedig visszatérhet a vendégünk a sportba vagy teljes értékűen az aktív hétköznapokba! 

  Tudtad?

  • Az ANF terápiát ma a világon több mint 50 országban alkalmazzák eredményesen.
  • Magyarországon jelenleg csak nálunk érhető el!

  Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

  Ha most igénybe veszed segítségünket Teljeskörű állapotfelmérésünk mellé

  10. 000 Ft értékű AJÁNDÉK

  Testösszetétel elemzést adunk

  Mi az ANF terápia?

  Ha kíváncsi vagy még részleteseben miként működik az ANF terápia, kattints a gombra.

  Még sosem hallottál az ANF terápiáról? Részletesen olvashatsz róla az alábbi gombra kattintva.

  ANF terápia

  Azonnal ható, gyógyszermentes oki terápia mozgásszervi fájdalmakra Egy rossz mozdulat, baleteset vagy sportsérülés miatti ízületi, izom-, csont- vagy gerincfájdalom kínoz? Lehetőleg azonnali és hatékony fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre van

  Tovább olvasom »