Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

egyszer csak beléd hasított a fájdalom, azóta mozdulni is alig tudsz?

A lehető legrövidebb idő alatt segítünk megszabadulni a mozgásszervi fájdalmaktól,
műtét, fájdalomcsillapítók és krémek nélkül

Kínzással ér fel a legegyszerűbb mozdulat is?

A hirtelen fellépő fájdalmaknál kulcskérdés a mielőbbi hatásos gyógymód, különösen, ha rád is igazak az alábbiak:

Az ágyból is alig tudsz kikelni,

nem tudsz dolgozni, gondoskodni a háztartásról, teljes életet élni?

Nemhogy javulna, csak egyre inkább fáj.

Nem hatnak a gyógyszerek, hatástalan a pihenés, tanácstalan vagy?

Csak az jár a fejedben, hogy jobb legyen.

Nem számít hogyan, egyedül azt kívánod, hogy végre szűnjön a fájdalom?

Ők is ordítani tudtak volna kínjukban,

amíg el nem jöttek hozzánk…​

Osztopányi Adél
Osztopányi Adél
Tovább olvasom
Egyik edzést követően este felső háti/nyaki fájdalmaim voltak egy megterhelő mozdulatsorozat után, amit úgy éreztem sajnos nem izomfájdalom. Éjszaka nem tudtam tőle aludni és a nyakam mozgástartománya nagyban csökkent. Másnap felhívtam a Personal Bestet és még aznap kaptam időpontot, 2órán belül, Tamás Róberthez. Robi alaposan körbejárta a problémát, csigolyámnál volt erős fájdalom, amire ANF korongokat kaptam és otthoni nyak-tornát javasolt. A tornát/mozgatást szigorúan betartottam napi 3x és 3napon belül normálisra visszaállt a mozgástartományom, továbbá a fájdalmaim is megszűntek a csigolyámnál. A gerincem mentén bal oldalt az izmaim feszessége is eltűnt, ellazultak és nem hordtam többé nyakamban a vállaim. 2. alkalommal visszaroppantotta a helyére a nyakam, ami teljesen fájdalommentes volt és elmúlt az ottani diszkomfort érzetem is. Mivel a bal oldalam tudott lazulni, annak köszönhetően is, hogy a jobb felem kompenzált, így picit beállt a jobb oldali rombusz izmom, ezt alaposan átmasszírozta, bekente, amit otthon is folytattam még néhány alkalommal, majd teljesen elmúlt ez is. Egy pici kihagyás után már vissza is tudok térni a sportba, hála a Personal Best professzionalitásának! Különösen tetszett a recepciós hölgyek hozzáállása és törődése! <3 Köszönöm nektek! :)
Kőmives-Káldi Csilla
Kőmives-Káldi Csilla
Tovább olvasom
Derék, lapocka és váll fájdalmaim voltak, amikor hozzájuk fordultam. Első alkalomtól csillapodtak a fájdalmaim, és egyesek hamar meg is szűntek. A problemak valódi okát keresik meg és azt kezelik, nem a tünetre koncentrálnak csak, hiszen az nem lenne tartós megoldas. Nagyon korrekten, emberi módon állnak hozzá az emberhez. Rengeteget tanultam tőlük, ügyfélélményben is kiváló csapat, óriási tudás van a módszerek mögött. Teljes mértékben rá tudtam bízni magam és a testem Balázsra, mert tudtam, hogy jó kezekben leszek. Szívből ajánlom őket!
Gecsényi Viktória
Gecsényi Viktória
Tovább olvasom
Egy nagyon furcsa hátfájással kerestem fel a Personal Bestet, amit meg nem tapasztaltam korábban. Kristóf pár alkalom alatt rendbehozta és mostmár sokkal tudatosabban kezelem ezt a területet és az életmódom része a gyakori mozgás és nyújtás. Szívből ajánlom mindenkinek a csapatot!
Kőnig István
Kőnig István
Tovább olvasom
Olyan boka panasszal mentem hozzájuk, amely csúnyán megnehezítette a mindennapos munkavégzésemet. A gyógytornászom javaslatára kerestem fel a Personal Best csapatát, Edelényi Balázs segítségével már van fény az alagút végén. U.I.: Amikor meghallom, hogy valami holisztikus módszeren alapszik általában lever a víz, de valóban jobban lettem a kezelések során. Köszönöm <3
Kui Ildikó
Kui Ildikó
Tovább olvasom
Nagyon erős csípő fájdalom miatt, kerestelek meg Benneteket. Nem tudtam előre hajolni csak nagyon minimálisan. Sok helyen jártam de senki sem tudott segíteni Kristófnak hála egy pár kezelés után teljesen tünetmentes lettem , újra tudok sportolni és ez azóta is tart.
Kovács Anita
Kovács Anita
Tovább olvasom
Sport túlterhelés során derék problémák jelentkeztek, mellyel a rendelőhöz fordultam. Egy-két kezelés után nagyon hatásos és eredményes segítséget kaptam úgy, hogy közben a versenyfelkészülést sem kellet szüneteltetnem. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Nagyon köszönöm a segítséget!
Dávid Ádám
Dávid Ádám
Tovább olvasom
A hátam többször becsípődött. Ezt térképezték fel és kezelték. 3 alkalommal alkalom kellett mindössze és sikerült is rendben hozniuk. Hálás vagyok érte!
Előző
Következő

Mindenki mást és mást ajánl, nem tudod
kinek higgy?

A „próbáld ki, neki működött” típusú javaslatok legtöbbször azért nem segítenek, mert a tested, a fájdalmad, a problémád egyedi megközelítést igényel

Az általunk alkalmazott gyógymód alappillérei,

anf

Felkutattuk – Megtanultuk - Hazahoztuk

Ismerd meg az ANF terápia (ANF Therapy®) módszerét

Gyógyszer- és műtétmentes válasz az évek óta fennálló krónikus mozgásszervi problémák kezelésére.

Az ANF Terápia kulcsát speciális frekvenciatöltésekkel ellátott orvostechnikai eszközök (ANF korongok) jelentik. Ezek képesek felerősíteni vagy csökkenteni a test neurológiai frekvenciáit, így hozzájárulnak a kívánt gyógyuláshoz. 

A terápia – többek között tartós derék-, hát-, könyök, térdfájdalmak műtét és gyógyszermentes kezelésében is hatásos. Már az első alkalommal érezhető a javulás, az eredmény pedig tartós.

Célunk, hogy az életminőségedet adjuk vissza!

Célzott

52 különböző ANF eszközünk segítségével a probléma gyökerét kezeljük.

Biztonságos

Kellemetlen mellékhatások nélkül segít a test természetes egyensúlyának helyreállításában.

Hatékony

Olyan gyulladások ellen is bizonyított, melyeket hagyományos vizsgálatok sem mutatnak ki.

„Vajon ez a módszer nálam is működhet?”

Jogosan merül fel benned a kérdés.


Bár jobb szeretünk bizonyítani, mint előre ígérgetni, legtöbbször
gyors, látványos javulást érünk el.

De a hitelesség kedvéért ismerd meg olyanok történetét, akik hasonló problémával érkeztek hozzánk:

Így segítünk megszabadulni a fájdalmadtól
már az első alkalommal

Ismerd meg kezelésünk menetét

1. Anamnézis felvétel

Első lépésben kitöltöd az anamnézis felvételi adatlapot, amelyen az összes korábbi műtétet, sérülést és egészségügyi beavatkozást kérjük felsorolni.

Holisztikusan vizsgáljuk a testet, ezért a születésedtől mostanáig, kis lábujjadtól a fejed búbjáig minden információra szükségünk lehet ahhoz, hogy a problémád pontos kiváltó okát megtaláljuk.

2. Állapotfelmérés

Mozgásszervi specialistánk megvizsgálja a kórelőzményed és a jelenlegi panaszod kapcsolatát. Ezt manuális (kézi) felmérés követi.

Szakemberünk elvégzi az ideg-, reflex-, izomteszteket, kitapintásra kerülnek a nyirokcsomók, erek, idegek. Cél, hogy megtaláljuk a probléma gyökerét.

3. Azonnali kezelés

Szakemberünk tájékoztat, hogy az ANF Terápia módszerével milyen mértékben, mennyi idő alatt tudjuk a fájdalmad vagy sérülésed megszüntetni.

Amennyiben az ANF Terápia alkalmazásának bármilyen kizáró oka van, szakemberünk azt is őszintén megosztja veled. Ezután azonnal elkezdődik a célzott terápia alkalmazása.

A legtöbb esetben már első alkalommal 50-70% javulás érezhető. Az első kezelés végére szakemberünk már pontosan látni fogja hány alkalom kontrollra lesz szükség, hogy a regeneráció 100%-ban végbe menjen és megelőzzük a visszaesést.

Mindezek mellett otthon is végezhető célzott gyakorlataira is javaslatot teszünk.

Igény esetén egy külön alkalom keretében gyógytornász kolléganőnk segít a gyakorlatok helyes elsajátításában.

0 +
Éves kortól
0 +
Megszüntetett fájdalom
0 +
Írásos visszajelzés
0 %
Ügyfélelégedettség

Bizonytalan vagy?
Nem tudod, nálad is működhet-e az ANF Terápia?

Amit érdemes mérlegelned:

Tegyél egy próbát nálunk, és…

Ha minden marad így,

MIÉRT BÍZZ BENNÜNK ÉS AZ ANF TERÁPIÁBAN?

Gerinc-, hát-, térd- és könyökfájdalom kezelése az elérhető legrövidebb idő alatt. Műtét és gyógyszerek nélkül.

Szakembereink

Akik több évnyi tapasztalattal segítenek

Edelényi Balázs

 Mozgásszervi specialista

Török Kristóf

Mozgásszervi specialista

Tamás Róbert

Mozgásszervi specialista

Várunk szeretettel Budapest V. kerületi rendelőnkben

Foglalj időpontot hozzánk, hogy mielőbb segíthessünk a fájdalmaid megszüntetésében!

 1. Kattints a lenti gombra.
 2. Válaszd ki az időpontot, amikor jönni szeretnél.
 3. A foglalásodról emailben küldünk visszaigazolást.
rendelo

Jó tudni:

FOGLALÁS UTÁN ÍGY TUDSZ FIZETNI

Időpontod kiválasztása után legegyszerűben online bankkártyával tudod időpontod lefoglalni. Lehetőség van átutalásos számlát is kérni, amit kérjük 1 napon belül utalj el, vagy fizess be számlaszámunkra.

MÓDOSÍTÁS, LEMONDÁS

Közbejött valami? Küldj egy e-mailt a recepcio@personalbest.hu e-mail címre legkésőbb az időpontod előtt 24 órával és  keresünk új időpontot, vagy kérés esetén az összeg 100%-át visszautaljuk.
24 órán belüli lemondás esetén új alkalmat csak az alkalom 100%-os térítése esetén tudunk biztosítani (kivéve tragédia, baleset, fertőző betegség).

ELÉGEDETLENSÉGI GARANCIA

Ha úgy érzed nem azt kaptad amit vártál és ezt 24 órán belül e-mailben leírod nekünk, a szolgáltatási díj 50%-át visszafizetjük.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Maradtak még kérdéseid? Az alábbiakban megtalálhatod rájuk a választ:

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom és duzzanat csökkentésében, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a gyulladást és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon önmagát gyógyítsa.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • Az ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközökök.

Az ANF korongok hatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer. Ez egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

Többre vagy kíváncsi?

Olvasd el az ide kapcsolódó blogbejegyzésünket.

Azt, hogy a Te problémádra specializáltan alkalmanként hány korongot fogunk átlagosan használni ezt az I. alkalmon, az ANF Terápia saját felmérési protokollját követően fogja szakemberünk meghatározni.

Ez minden esetben egyéni állapot függvénye. Van, aki már az első alkalommal 50-70%-os javulást érez. Másoknál jóval több alkalomra van szükség. Sok minden függ attól is, van–e egyéb egészségügyi panaszod (pl magas vérnyomás, ér probléma, cukorbetegség). Minél több ilyen alapbetegséggel rendelkezel, annál hosszabb időt vehet igénybe a felépülés.

Ahogy sikerült levinni a gyulladást és a súlyos fájdalmat, mindenképp. Természetesen nagyon fokozatos terheléssel, minden esetben a rád szabott problémaspecifikus gyakorlatokat kérjük, hogy végezd el. Nem kell megijedni, ez napi szinten nem lesz több, mint 5 – 10 perc.

Az állapotfelmérés és az ANF terápia ( ANF Therapy® ) jelentős része indokolja a felső és vagy alsó ruházat levételét, ezért megkérjük, hogy hozz magaddal egy olyan kényelmes ruhát/váltóruhát ami kényelmes, illetve amit indokolt esetben a felmérés vagy kezelések során le tudsz venni,  érzékelnie a szöveti tónus/ feszültség változását.

 

Igen. Az alábbi Egészségpénztárakkal vagyunk kapcsolatban:

 • OTP egészségpénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • IZYS Önsegélyező Pénztár
 
Budapesten,1054 Szemere utca 19. 6. em 1.-e vagyunk megtalálhatók. 
 
Ha ideértél a főbejáratnál kérjük nyomd meg a 41-es kapucsengőt (Personal Best Mozgásszervi Rendelő) 
 
liftben a P gombot kell megnyomni ( ez a 6. emelet ) 
P mint Personal Best.
 
A 6. emeleten balra fordulva már látni fogod a rendelő bejáratát. Várunk! 

Az első alkalom, ha nem S.O.S. időpontban érkezel, 25.000 Ft. Az időtartama 50 perc, amely magába foglalja az állapotfelmérést, a személyre szabott terápiás javaslatot és az ANF Terápiás korongok azonnali alkalmazását.

Célunk, hogy azonnal elkezdjük a kezelésed is. A későbbi kontroll alkalmak általánosan 30 percesek, melyek alapdíja 15.000 Ft. Ezt egészíti az ANF eszközök ( korongok ) alkalmazási kölsége, ami + 1.500 Ft / db.

Ha késel mindenképp még ha rövidebb időre is tudsz jönni, de vedd igénybe a szolgáltatást. Sajnos mivel utánad is jönnek ezért csúszni nem tudunk. 

Ha úgy alakul, hogy lefoglalt alkalmadon nem tudsz részt venni, kérlek jelezd előre, és keresünk számodra egy új időpontot. 24 órán kívüli időpont módosítására díjmentesen van lehetőséged.

Azonban ha ezt a kezelésed alkalmától számított 24 órán belül, vagy egyáltalán nem is jelzed az elmulasztott alkalom díj 100%-át ki kell egyenlítened. Amíg ez nem történt meg, nem tudunk új időpontot adni. Tekintettel arra, hogy szakemberünk rendelkezésre állt a megadott időben, más vendég esett el ennek az időpontnak a lefoglalásának lehetőségéről.

Ettől a szankciótól eltekintünk olyan rendkívüli, előre nem látható váratlan esetekben, mint például  családi vészhelyzet vagy baleset.

 

Rendelőnkben lehetőség van bankkártyás,  készpénzes fizetésre is.

Menj a personalbest.hu/foglalj-idopontot oldalra. Itt válaszd ki a számodra szükséges szolgáltatási kategóriát.

kategória kiválasztása után online naptárunk segítségével  ki tudod választani az előzetesen kiválasztott szolgáltatáshoz kapcsolódó ideális időpontot és szakembert.

Online időpontfoglalásod bankkártyávalStripe nemzetközi online fizetési platformja segítségével tudod véglegesíteni a tranzakcióról pedig a Billingo számlázási platformja automatikusan a kitöltött adatoknak megfelelően automatikusan számlát is generál

Lehetőséged van átutalásos számlát is kérni. Ez szintén a Billingo rendszeréből automatikusan fog kimenni díjbekérő formájában.

Időpontod véglegesíteséhez pedig végül egy rövid űrlapot kell kitöltened problémáddal kapcsolatban, hogy teljes képet kapjunk állapotodról.

 

Foglalásod végleges jóváhagyását recepciósaink fogják elvégezni munkaidőben. Amint ez megtörtént az időpontoddal kapcsolatos minden részletet a megadott e-mail címre küldeni fogunk.  

Kérjük, hogy menj végig a foglalási folyamaton és válaszd az átutalásos fizetés opciót.

 A Billingo rendszeréből kiküldött díjbekérőn  szereplő adatainkkal banki befizetéssel is tudsz rendezni. 

 
Ha bármi kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban a  +36302262581-es számon recepciósaink elérhetőek és segítenek. 
 
 

Jelentkezhetsz telefonon is természetesen és recepciósainkkal időpontot egyeztetve átutalásos számlát is tudunk küldeni. 

Ha még nem jártál nálunk, hogy pontos képet kapjunk állapotodról  egy űrlap kitöltést még mindenképp fogunk kérni.

Amennyiben már jártál nálunk, elég telefonon csörögj új időpont kapcsán.

Az online foglalás a kontroll alkalmakra teljes mértékben opcionális.

Nem csak feltárjuk a problémákat, 
meg is szüntetjük őket. 

Ismerd meg több mint 200 visszajelzésünket!

Edelényi Balázs

Az oszteopátiás összefüggés alapú szemléletű kezeléssel egy 2008-as sportbaleset kapcsán ismerkedett meg. Az akkori rehabilitációs csapata rátermettsége miatt határozta el, hogy ezzel a hivatással szeretne a későbbiekben foglalkozni.

Tanulmányait, 2011 óta mind a mai napig kitartóan végzi intézményes keretek között és autodidakta módon is.

A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy  élethosszig tartó folyamatként tekint.

2017-től német nyelven egyetemi szintű képzésen oszteopátiát tanult, tudását bővítette amerikai képzésekkel is

2020-ban az ANF Terápiát (ANF Therapy®) Magyarorsz ágon elsőként sajátította el. A moduláris rendszerben rekord idő alatt végezte el a képzést kiváló eredménnyel, mindezt ráadásul angol nyelven!

Ezért Balázs számára elmondható, hogy nincs lehetetlen. Az elmúlt években számos alkalommal tudott segíteni olyan gerinc, csípő, térd, váll fájdalmak és sérülések esetében, ahol már műtétet javasoltak, vagy a sportoló számára  a sportág abbahagyását tanácsolták

Fő célja a visszafordítható funkcionális mozgásszervi fájdalmak megszüntetése, enyhítése.

Török Kristóf

Már gyermek korától nagy érdeklődéssel van a testi, lelki egészség fejlesztése, és fenntartása iránt. Az érdeklődését a manuális gyógyítás iránt a sport, kiemelten a mozgás szeretete indította el, ugyanis 2004 óta foglalkozik karatéval (mára fekete öves senseiként).

A mozgásszervi gyógyítás útjára egy 2013-ban történt sportsérülés vezette, amikor a gyógyulás útjára lépve a rehabillitációs team profizmusát látva elhatározta: ő is ezt a pályát fogja választani. Szakmai pályafutását szeretett sportágában, szakedzőként kezdte, ezzel párhuzamosan elkezdte tanulni és tanítványain alkalmazni a különböző manuális terápiákat.

2017-ben a karatesportban fellépő egyre több sportsérülés indította el a mozgásszervrendszer még mélyebb megértése  és az ehhez kapcsolódó problémák, fájdalmak összefüggéseinek és  okának feltárása felé. Tudását azóta is folyamatosan mélyíti különböző hazai és nemzetközi képzéseken, és autodidakta módon. Mindennapjait, olykor szabad idejét is az anatómia, élettan tanulása és tanulmányozása tölti ki.

A képzéseken számos kiváló szakembertől volt  szerencséje tanulni, kiknek segítségével a komolyabb terápiás vonatkozásokat és módszertanokat is sikerült elsajátítanai.

2021-ben Magyarországon 2. szakemberként szerzett ANF terapeuta minősítést. Oszteopát egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi német nyelven. 

Filozófiája szerint a jó terapeuta holtig tanul, és nyitottságának köszönhetően több módszert is elsajátít annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben, hatékonyan tudjon segíteni a mozgásszervi fájdalmakkal küzdőknek.

Tamás Róbert

Mozgásszervi rendelőnk legfiatalabb titánja. A sport, azon belül a labdarúgás kisgyermekkora óta a szenvedélye. A közelmúltig professzionális szinten űzte a labdargúgást. Először Erdélyben majd Lengyelországban, az elmúlt időszakban pedig Magyarországon. 

A sportolói karrier mellett fontos volt számára, hogy tovább tanuljon, így nem volt kérdés számára, hogy egy mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatos pályát válasszon. Diplomáját 2020-ban a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szerezte, mint fizioterapueta. Oszteopát tanulmányait jelenleg is végzi.

Ezt követően Lengyelországban
 a manuálterápiáés a kiropraktikát is megismerte. 

Egy ajánlásnak köszönhetően jutott el rendelőnk csapatába. Az oszteopátia összefüggés alapú szemlélete teljesen lenyűgözte és elhatározta, hogy egy napon oszteopata lesz. Aktív oszteopát egyetemi képzése mellett az ANF terápia gyakorlati alkalmazását is folyamatosan tanulja és sikeresen alkalmazza. 

Róbert a mozgásszervi rendelőnkben végzett munka mellett jelenleg is aktív sportoló. Maximalizmusodafigyelés és őszinteség jellemzi munkáját. 

2022-ben 3.  szakemberként nyert ANF terapeuta minősítést Magyarországon. 

Sportsérülések kezelése és sportági teljesítmény növelése a fő szakterülete. 

Miért kell előre fizetnem?

Az előre fizetéssel tudod véglegesen lefoglalni a kiválasztott időpontodat. Hasonlóan, mint egy színházi darabnál az ülőhelyedet. :)
Fontos tudnunk, hogy ténylegesen számíthatunk-e arra, hogy a lefoglalt időpontban el is jössz?

Amíg nem kértük az előre fizetést, többször előfordult, hogy a lefoglalt időpontban nem jelent meg vendég.
Ezzel olyan emberek estek el kezelési lehetőségtől, akik például SOS időpontra várnak, mert súlyos, azonnali megoldást igénylő problémájuk van.
Ugye te sem örülnél, ha időpontra várnál és azért nem kapnál, mert valaki elfelejtette lemondani az időpontját?

Tapasztalatunk az, hogy az előre fizetés mindenkinek az előnyére válik.
A foglaló biztosítja a helyét, ám ha mégsem jó az időpont, lemondás esetén visszakapja a pénzét. (Lásd: Pénzvisszafizetési garancia – részletek.) Lemondás esetén az akut problémával küzdő (pl. bokaficam) vendég hamar kaphat időpontot.

És lemondás esetén kollégánk sem lesz csalódott, hogy vár téged, de mégsem jelentél meg!

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a recepcio@personalbest.hu e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között! 

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.