Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

A fájdalommentes mozgás a missziónk

sajtó megjelenéseink

Linkek a beszélhetéshez

Spotify

TÉMA: MOZGÁSSZERVI FÁJDALMAK

BUNDÁSKENYÉR

Már Magyarországon is elérhető a forradalmi módszer a mozgásszervi fájdalmakra. Az ANF terápia sikeresen alkalmazható gerinc- és ízületi fájdalmakra, sportsérülésekre és más panaszokra. Edelényi Balázzsal, a Personal Best Mozgásszervi Rendelő szakmai vezetőjével beszélgettünk. Műsorvezetők: Gárdos Attila & Ölvedi Réka & Urbán Szabolcs.

TÉMA: ANF terápia – egy forradalmi módszer a mozgásszervi fájdalmakra

NAPIDOKTOR

"A terápia sikeresen alkalmazható gerinc- és ízületi fájdalmakra, sportsérülésekre és más panaszokra

Magyarországon egyetlen intézményben találhatók meg a világ számos pontján, több mint egy évtizede sikeresen alkalmazott ANF terápia hazai szakértői, akik ezzel a forradalmian új módszerrel gyors, hatékony és tartós megoldást kínálnak a mozgásszervi fájdalmakra."

Linkek a beszélhetéshez

napidoktor.hu

Linkek a beszélhetéshez

TÉMA: Már Magyarországon is elérhető egy új módszer a mozgásszervi fájdalmakra

HIRADO.hu

“Magyarországon egyetlen intézményben találhatók meg a világ számos pontján, több mint egy évtizede sikeresen alkalmazott ANF terápia hazai szakértői, akik ezzel a forradalmian új módszerrel gyors, hatékony és tartós megoldást kínálnak a mozgásszervi fájdalmakra. Az ANF terápia alapjai a testre ragasztható speciális korongok, amelyek a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokat a többszörösére képesek felgyorsítani.”

TÉMA: VESZÉLYBEN A MOZGÁSSZABADSÁG

BUSINESS JAM

“Bár sok szakember csak mechanikai területen keresi a problémát,  nem mindig sérülés vagy az adott testrész megbetegedése áll a háttérben. Sok esetben ugyanis a hasizmok, a hasüregben található szervek körüli kötőszöveti rendszer is hatással van a test és a szervek állapotára. Ha tehát gyakran fáj a derekad, még nem biztos, hogy a keresztcsontnál vagy a csigolyáknál találjuk meg a probléma gyökerét. A teljes testet összefüggéseiben, oszteopátiás szemlélettel vizsgálva azonban viszonylag gyorsan elérhető a cél: megszűnhet a fájdalom, és helyreállhat a testi egyensúly.”

Linkek a beszélhetéshez

Spotify

HrGLOBE

Business Jam

VKN magazin

MEXRÁDIÓ

Linkek a beszélhetéshez

YouTube

TÉMA: A FÁJDALOMMENTES ÉLETÉRT

MEX RÁDIÓ

"Ismét egy BNI interjút hozott el nekünk Lantai Tamás Mex. Petfő Krisztiánnal beszélgetett a Personal Besttől, ahol első a természetes segítség a fájdalommentes életért."