Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Az egészséges munkatársakért a produktív működésért.

GERINCBARÁT MUNKAHELY PROGRAM
A GERINCSÉRVMENTES MUNKAHELYÉRT.

Eleged van?

Téged is érint, hogy egyre több kolléga esik ki a munkából és megy betegszabadságra gerincproblémák miatt miatt?

Vagy egyszerűen csak egy olyan egészségvédő programot, amivel egy vonzó munkahelyet szeretnél biztosítani munkatársaid számára?

Akkor épp itt az ideje annak, hogy tudatos lépéseket tegyél azért, hogy olyan munkakörnyezetet teremts, amivel minimalizálhatóak a gerincproblémák, valamint hosszú távon fenntartható és gazdaságos lesz a vállalat működése. 

Ha az a célod, hogy senki se menjen betegszabadságra és kapjon gerincsérvet a nem megfelelő munkahelyi körülmények miatt, vedd fel velünk a kapcsolatot most!

Dolgozzuk ki együtt, hogy számodra, illetve munkatársaid számára hogyan lesz gerincbarát a munkahely! 

Nem mindegy, hogy mit értünk gerincbarát munkahely alatt

Már a heti 15-20 perces masszázs vagy az ergonomikus kialakítású irodai szék használata is segítség lehet a kollégák számára, de a valódi gerincproblémát és fájdalmat, ami miatt előbb-utóbb egyre többen táppénzre mennek, nem csak ezek a tevékenységek fogják megoldani.

Te már ma is célzott lépéseket tehetsz azért, hogy:

A Gerincbarát Munkahely Program mindezt biztosítja. Ehhez azonban első lépésként pontosan fel kell mérni, hogy milyen állapotban van a kollégák gerince. 

Állapotfelmérés a gazdaságos és a optimális teljesítményre képes munkatársakért

A Gerincbarát Munkahely Program teljes mértékben a cégre és a munkatársakra, illetve a te saját igényeidre szabható. A fő célja, hogy egy gerincproblémákkal küzdő munkahelyből gerincbarát munkahely legyen.

Megkeressük a problémák forrását

Mit nyújt számodra a Gerincbarát Munkahely Program?

Mi nem az a cég vagyunk, akik megpróbálnak eladni neked egy újabb szűrővizsgálatot, amire a kollégák nem jeleznek vissza, így az számodra tisztán pénzkidobás és nem egy gyümölcsnappal megegyező hatású egészségprogram látszatát kínáljuk. Mi abban tudunk segíteni, hogy ne essenek ki a kollégáid a munkából gerincsérv miatt, azaz a vállalatod hosszú távon fenntarthatóan és gazdaságosan működjön

Felmérünk, ajánlunk, edukálunk és optimalizálunk. 

Több opció közül választhatod ki a számodra és a céged számára legmegfelelőbb csomagot.

A csomagok az alábbiakat tartalmazzák

Hogyan lehet a te munkahelyed is gerincbarát? Dolgozzuk ki együtt a koncepciót.

Ha vannak ergonomikus eszközeitek, szuper, megtanítjuk, hogyan használjátok őket jól. Ha nincsenek, akkor is tudunk segíteni a gerincsérves munkahelyből gerincbarát munkahely kialakításában. Ha pedig igényled, optimalizáljuk az eszközbeszerzéseket is, hogy ne a márkát, hanem csupán a funkciót fizesd meg. Mindezt a felmérés alapján, célzott javaslattétel keretében a munkakörnyezetre és az egyes kollégák személyes igényeire szabva. 

Ennek érdekében felmérünk, ajánlunk, edukálunk és optimalizálunk. 

Mi vár rád, ha ajánlatot kérsz?

Egy ergonómiai eszköz beállítási checklistát küldünk

DÍJMENTESEN!