Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

RÉGÓTA FENNÁLLÓ fájdalommal KÜZDESZ?

Ha már mindent kipróbáltál, mégsem találtál igazi megoldást,
nálunk műtét és gyógyszerek nélkül szabadulhatsz meg a kínzó fájdalomtól.

Idejét sem tudod már, mikor nem fájt utoljára?

A mozgásszervi fájdalmaknál csak egy dolog rosszabb:
Ha nem találsz rájuk megoldást!

Alig emlékszel, milyen fájdalommentesen élni?

Mit nem adnál, hogy újból fájdalom nélkül mozoghass, aludhass, élhess?

Azt mondták, hagyd abba a kedvenc sportod?

Szúr, sajog, beléd nyilall minden egyes intenzívebb mozdulatnál?

Csaknem beletörődtél, hogy ez már így marad?

Idővel megtanultad kezelni, tűrni, elviselni a hát, derék, végtag bántalmakat?

Ők is hasonlóan éreztek,

amíg el nem jöttek hozzánk…​

First-class experience, 2 kezeléssel rendbe tette Kristòf a vállfájásomat, amely alvásnál, zuhanyzásnál, már-már autóvezetésnél és számítógépezésnél is kényelmetlenséget, aggodalmat okozott. Páromnál Balázs évtizedek óta fennálló  több testrészben jelentkező komplex és életmódban akadályozó kondíciót hozott rendbe, ezért az életminőség javításért külön leghálásabbak leszünk. Tapasztalatom alapján ajánlom a Personal Best Mozgásszervi Rendelőt a legkülönfélébb mozgásszervi panaszokra.

Szalkary Károly

Az elmúlt években több alkalommal kerestem fel a Personal Best csapatát és minden alkalommal gyógyszermentes megoldással segítettek a problémámon. Számomra elképesztő, hogy mennyire elkötelezettek és mindent beleadnak egy- egy kezelésbe. Én azt szeretem a legjobban bennük, hogy értő figyelemmel fordulnak felém. Fontos számukra amit elmondok a fájdalmammal kapcsolatban és kicsit úgy érzem, hogy engem is bevonnak a kezelésbe, a megoldásba. Egyszer úgy érkeztem hozzájuk, hogy nem tudtam mozogni, mindenem fájt es néhány kezelés után megszűntek a panaszok. Sarkantyú problémával is fordultam hozzájuk, ennek 2 éve és teljesen tünetmentes vagyok. Köszönöm hogy szívvel-lélekkel fáradoztok azon, hogy segítsetek❤️Az egész csapatnak köszönöm❤️

Molnár-Csomor Krisztina

Egy „befagyott váll” problémával kerestem fel a rendelőt. Az ANF terápia és Török Kristóf odaadó, precíz szakmai munkája sokat segített és nemcsak a kínzó fájdalmak szűntek meg, de a vállam eredeti mozgási tartományát is visszakaptam. Így a mindennapi életem, mozgásom már nem korlátozott a fájdalom miatt. Köszönöm.

Nagy András

Próbáltál már sokféle gyógymódot, de egyik sem hozott igazi javulást?

Teljesen megértjük,

Hozzánk legtöbben azok jönnek, akik pont így éreznek. Azt szoktuk mondani: innen szép nyerni! Szerencsére általában sikerül is!

Felkutattuk – Megtanultuk - Hazahoztuk

Ismerd meg az ANF terápia (ANF Therapy®) módszerét

Gyógyszer- és műtétmentes válasz az évek óta fennálló krónikus mozgásszervi problémák kezelésére.

Az ANF Terápia kulcsát speciális frekvenciatöltésekkel ellátott korongok (ANF korongok) jelentik. A korongok képesek felerősíteni vagy csökkenteni a test neurológiai frekvenciáit, így hozzájárulnak a kívánt gyógyuláshoz. 

A terápia – többek között tartós derék-, hát-, könyök, térd vagy csípő fájdalmak műtét és gyógyszermentes kezelésében is hatásos. 

Célunk, hogy az életminőségedet adjuk vissza!

anf

Célzott

52 különböző ANF eszközünk segítségével a probléma gyökerét kezeljük.

Biztonságos

Kellemetlen mellékhatások nélkül segít a test természetes egyensúlyának helyreállításában.

Hatékony

Olyan gyulladások ellen is bizonyított, melyeket hagyományos vizsgálatok sem mutatnak ki.

„Ezek a korongok tényleg működnek?”

Tényleg. 

De hitelesebb, ha olyanok mondják el tapasztalataikat, akik már hosszú ideje fennálló problémával közdöttek mielőtt hozzánk érkeztek:
 

Így néz ki a terápiás folyamat
lépésről lépésre:

Így segítünk visszanyerni a fájdalommentes mozgás szabadságát!

1. Anamnézis felvétel

Mivel összefüggéseiben vizsgáljuk a teljes testet, ezért a születésedtől mostanáig, kis lábujjadtól a fejed búbjáig minden információra szükségünk lehet ahhoz, hogy a problémád pontos kiváltó okát megtaláljuk.

2. Állapotfelmérés

Mozgásszervi specialistánk alapos kikérdezést követően fizikális (kézi) vizsgálati módszerekkel felméri kórelőzményed és a jelenlegi panaszod kapcsolatát. A panaszoddal kapcsolatba hozható minden az ideg-, reflex-, izom, nyirokcsomó, ér és ideg tapintásra kerül.

Tapasztalatunk, ha már több helyen jártál eredménytelenül, fájdalmad kiváltó oka sok esetben máshonnan ered, mint tüneteid mutatják. Ezért fontos minden esetben az ANF Terápia (ANF Therapy®) célzott állapotfelmérési protokollja, amit akkor is szükséges elvégezni, ha előzetes képalkotó vagy laborvizsgálattal is rendelkezel.

3. Kezelés

Gyakran már egyetlen kezelés után jelentős változás érezhető. Fontos, hogy a terápiát ilyenkor nem szabad megszakítani, hogy a regeneráció 100%-ban végbe menjen és megelőzzük a nemkívánatos visszaesést.

Szakemberünk arról is tájékoztat, hogy az ANF Terápia eszköztárával, és indokolt esetben egyéb módszerekkel mennyi idő alatt tudjuk teljesen megszüntetni, vagy milyen mértékben tudjuk életminőséged javítani. Amennyiben az ANF Terápia alkalmazásának bármilyen kizáró oka van, szakemberünk azt is őszintén megosztja veled.

4. Személyre szabott mozgásterápia

Az ANF Terápia alkalmazása hatékonyságának fokozása érdekében, otthon is végezhető célzott mozgásprogramot is tudunk biztosítani. Ebben Adri kolléganőnk lesz segítségedre, aki minden gyakorlatot részletesen bemutat, elmagyaráz, segít a helyes testtartások felvételében. A gyakorlatokból személyre szabott mozgásprogramot készít amit videóra is vehetsz teljes egészében.

Éves kortól
0 +
Megszüntetett fájdalom
0 +
Írásos visszajelzés
0 +
Ügyfélelégedettség
0 %

Segítség a „kipróbáljam – ne próbáljam” dilemmához

Mi is azt szeretnénk, hogy jobban legyél!

Hadd adjunk néhány hasznos támpontot a döntéshez!

Tegyél egy próbát az ANF terápiával, és…

Ha minden marad a régiben,

Ők bennünket választottak,

és visszaszerezték életminőségüket!​

4 éve tartó erős deréktáji panaszokkal érkeztem. Komplex állapotfelmérés és kezelések során a panaszaim enyhülni kezdtek, és a probléma gyökerének feltárásával magam is megtapasztaltam a sokkal bonyolultabb összefüggéseket a fájdalom mögött.
Ezt korábban a hagyományos orvoslás során mindig csak egy-egy szemszögből próbáltak kezelni, ami nem vezetett tartós eredményhez, a fájdalom újra előjött, sokszor erősebben mint korábban.
Külön köszönöm Kristóf rendkívül türelmes és szakszerű hozzáállását a gyógyulásomhoz és mindig vidám természetét. 🙂
Ajánlom Mindenkinek a csapatot, aki hasonló cipőben járna.

Pasztner Katalin

A szakértelmük és odafigyelésük kiváló. Az évek során számos mozgásterapeutánál, masszőrnél és csontkovácsnál megfordultam a 14 éve fennálló problémámmal. Dióhéjban idegi jellegű fájdalmat takart nyomás esetén – a csípőmtől egészen a térdemig. Sajnos pontosan egyik szakember sem tudta megállapítani, hogy mi okozza.
Egy kedves barátom ajánlásán keresztül februárban bejelentkeztem állapotfelmérésre a rendelőbe, ahol legnagyobb meglepetésemre rövid időn belül kiderült, hogy mi okozza a problémát. Elkezdtük a kezelést, amely során megfigyelhettem, ahogy a fájdalom fokozatosan eltűnik és a mozgás, az edzés könnyebbé válik. Az otthoni nyújtások nem jártak már akkora fájdalommal és tudatosabban tudom végezni őket.
A kezeléseknek már vége és kijelenthetem, hogy megszűnt a fájdalom! Nekem nagyon nagy érték az, hogy tudom végre azokat a mozgásformákat végezni, amelyeket eddig nem volt alkalmam és kaptam arra instrukciókat, hogyan tudom ezt az állapotot fenntartani és az izomzatomat megfelelően lenyújtani! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki mozgásszervi panaszokkal küzd és szakértők segítségével szeretné megoldani problémáját. Mindezt egy jó hangulatú rendelőben, ahol odafigyelnek arra, hogy mindig legyen kéznél egy pohár kellemes, frissítő ital!

Kuli Barbara

Egy rúdfitness versenyen 2018-ban egy bukfencet követően megsérült a hátam/nyakam. A sérüléssel kapcsolatban hónapokig jártam masszőrhöz és csontkovácshoz sajnos eredménytelenül. Újra és újra rásérültem, ami 2019-ben a sportág abbahagyásához vezetett. A Personal Best csapatával 2022-ben ismerkedtem meg. Sosem gondoltam volna, hogy újra sportolhatok visszatérő fájdalmak nélkül. Hála nekik és az ANF terápiának újra járhatok rúdfitness órákra! 🙂

Kisgyura Melánia

MIÉRT BÍZZHATSZ BENNÜNK

ÉS AZ ANF TERÁPIÁBAN?

Hiszünk benne, hogy a hosszú ideje fennálló mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésében, létezik EREDMÉNYES és HATÉKONY, műtét és gyógyszermentes alternatíva.

Szakembereink

Akik több évnyi tapasztalattal segítenek

Edelényi Balázs

 Mozgásszervi specialista

Török Kristóf

Mozgásszervi specialista

Tamás Róbert

Mozgásszervi specialista

Várunk szeretettel Budapest V. kerületi rendelőnkben

Foglalj időpontot hozzánk, hogy mielőbb segíthessünk a fájdalmaid megszüntetésében!

 1. Kattints a lenti gombra.
 2. Válaszd ki az időpontot, amikor jönni szeretnél.
 3. A foglalásodról emailben küldünk visszaigazolást.
rendelo

Jó tudni:

FOGLALJ ONLINE BÁRMIKOR

Online naptárunkban 3 hétre előre tudsz időpontot foglalni.

Időpontod kiválasztása után legegyszerűben online bankkártyával tudod időpontod véglegesíteni.Lehetőség van átutalásos számlát is kérni.

IDŐPONT MÓDOSÍTÁS

Küldj egy e-mailt a recepcio@personalbest.hu e-mail címre legkésőbb az időpontod előtt 24 órával és  keresünk új időpontot.
24 órán belüli lemondás esetén új alkalmat csak az alkalom 100%-os térítése esetén tudunk biztosítani (kivéve tragédia, baleset, fertőző betegség, lázas állapot).

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Maradtak még kérdéseid? Az alábbiakban megtalálhatod rájuk a választ:

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom és duzzanat csökkentésében, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a gyulladást és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon önmagát gyógyítsa.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • Az ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközökök.

Az ANF korongok hatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer. Ez egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

Többre vagy kíváncsi?

Olvasd el az ide kapcsolódó blogbejegyzésünket.

Csak engedéllyel rendelkező egészségügyi szakemberek dolgozhatnak az ANF Therapy®  módszerrel.

AZ ANF terápia nemzetközi képzési programjának (ANF Academy)  bemeneti feltételorvos vagy egyéb, egészségügyi alapvégzettség és legalább 2 év igazolt gyakorlati tapasztalat

Az ANF Akadémia képzési központja Spanyolországban Marbellán található és csak a központ által kiképzett terapeuták használhatják klinikákon és rendelőikben az ANF eszközöket.

Ma a világon az ANF Therapy®  módszerrel több mint 50 országban dolgoznak több mint 300 rendelőben és klinikán.

A módszer alkalmazása jelenleg Magyarországon elsőként a Personal Best Mozgásszervi Rendelőben érhető el. 

Külön képzéssorozat van sportszakemberek számára ANFSports® PRO néven.

kép forrása: www.anftherepy.com

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető EU engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

Azt, hogy a Te problémádra specializáltan alkalmanként hány korongot fogunk átlagosan használni ezt az I. alkalmon, az ANF Terápia saját felmérési protokollját követően fogja szakemberünk meghatározni.

 • szervezet általános hidratáltsági állapota (vizelet színe jól mutatja)
 • fizikai aktivitás mértéke 
 • káros szenvedélyek (kábítószer, alkohol, cigaretta)
 • életkor 
 • egyéb nem mozgásszervi alapbetegség
 • gyógyszerek
 • műtétek (nem mozgásszervi is)

Ez minden esetben egyéni állapot függvénye. Van, aki már az első alkalommal 50-70%-os javulást érez. Másoknál jóval több alkalomra van szükség. Sok minden függ attól is, van–e egyéb egészségügyi panaszod (pl magas vérnyomás, ér probléma, cukorbetegség). Minél több ilyen alapbetegséggel rendelkezel, annál hosszabb időt vehet igénybe a felépülés.

Ha fogékony az ANF terápiára (pácienseink kb. 95%-a), szervezeted a korong felhelyezést követő 5-20 percen belül reagál.

Ilyenkor méregtelenítő tüneteket is tapasztalhatsz.  (pl.: fejfájás, émelygés, szédülés).

Ahogy a állapotod, mozgásod javul és fájdalmad csökken, kevesebb kellemetlenséget, és jobb közérzetet fogsz tapasztalni.

Fontos: ha bármilyen gyógyszert szedsz, a terápia hatékonysága lelassulhat. 

Nincs bizonyíték arra, hogy a korongok veszélyeztethetik bármely felírt gyógyszer hatékonyságát. Ne hagyj abba semmilyen gyógyszer használatát anélkül, hogy konzultálnál  szakorvosoddal.

Amikor a szervezet elkezdi eltávolítani a salakanyagokat, méregtelenítési tüneteket tapasztalhatsz:

 • Fejfájás
 • Kiszáradt száj
 • Szédülés 
 • Könnyű influenza tünetek
 • Fáradtság
 • Diszkonfort
 • Orrfolyás
 • Csalánkiütés/ viszketés

Az, hogy meddig tarthatnak fenn a fent említett tünetek és mennyire lesz kellemetlen a méregtelenítés, az eltérő lehet. Észrevettük, hogy minél nagyobb szüksége van a szervezetnek a méregtelenítésreannál hosszabbak és erősebbek a tünetek.

Ez a folyamat fontos a szervezet megfelelő működéséhez.

Ha úgy érzed, a szervezet méregtelenítését mindig megszakíthatod a korongok levételével.

Ahogy sikerült levinni a gyulladást és a súlyos fájdalmat, mindenképp. Természetesen nagyon fokozatos terheléssel, minden esetben a rád szabott problémaspecifikus gyakorlatokat kérjük, hogy végezd el. Nem kell megijedni, ez napi szinten nem lesz több, mint 5 – 10 perc.

Az állapotfelmérés és az ANF terápia ( ANF Therapy® ) jelentős része indokolja a felső és vagy alsó ruházat levételét, ezért megkérjük, hogy hozz magaddal egy olyan kényelmes ruhát/váltóruhát ami kényelmes, illetve amit indokolt esetben a felmérés vagy kezelések során le tudsz venni,  érzékelnie a szöveti tónus/ feszültség változását.

 

Igen. Az alábbi Egészségpénztárakkal vagyunk kapcsolatban:

 • OTP egészségpénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • IZYS Önsegélyező Pénztár
 
Budapesten,1054 Szemere utca 19. 6. em 1.-e vagyunk megtalálhatók. 
 
Ha ideértél a főbejáratnál kérjük nyomd meg a 41-es kapucsengőt (Personal Best Mozgásszervi Rendelő) 
 
liftben a P gombot kell megnyomni ( ez a 6. emelet ) 
P mint Personal Best.
 
A 6. emeleten balra fordulva már látni fogod a rendelő bejáratát. Várunk! 

Az első alkalom, ha nem S.O.S. időpontban érkezel, 25.000 Ft. Az időtartama 50 perc, amely magába foglalja az állapotfelmérést, a személyre szabott terápiás javaslatot és az ANF Terápiás korongok azonnali alkalmazását.

Célunk, hogy azonnal elkezdjük a kezelésed is. A későbbi kontroll alkalmak általánosan 30 percesek, melyek alapdíja 15.000 Ft. Ezt egészíti az ANF eszközök ( korongok ) alkalmazási kölsége, ami + 2.000 Ft / db.

Ha késel mindenképp még ha rövidebb időre is tudsz jönni, de vedd igénybe a szolgáltatást. Sajnos mivel utánad is jönnek ezért csúszni nem tudunk. 

Ha úgy alakul, hogy lefoglalt alkalmadon nem tudsz részt venni, kérlek jelezd előre, és keresünk számodra egy új időpontot. 24 órán kívüli időpont módosítására díjmentesen van lehetőséged.

Azonban ha ezt a kezelésed alkalmától számított 24 órán belül, vagy egyáltalán nem is jelzed az elmulasztott alkalom díj 100%-át ki kell egyenlítened. Amíg ez nem történt meg, nem tudunk új időpontot adni. Tekintettel arra, hogy szakemberünk rendelkezésre állt a megadott időben, más vendég esett el ennek az időpontnak a lefoglalásának lehetőségéről.

Ettől a szankciótól eltekintünk olyan rendkívüli, előre nem látható váratlan esetekben, mint például  családi vészhelyzet vagy baleset.

 

Rendelőnkben lehetőség van bankkártyás,  készpénzes fizetésre is.

Menj a personalbest.hu/foglalj-idopontot oldalra. Itt válaszd ki a számodra szükséges szolgáltatási kategóriát.

kategória kiválasztása után online naptárunk segítségével  ki tudod választani az előzetesen kiválasztott szolgáltatáshoz kapcsolódó ideális időpontot és szakembert.

Online időpontfoglalásod bankkártyávalStripe nemzetközi online fizetési platformja segítségével tudod véglegesíteni a tranzakcióról pedig a Billingo számlázási platformja automatikusan a kitöltött adatoknak megfelelően automatikusan számlát is generál

Lehetőséged van átutalásos számlát is kérni. Ez szintén a Billingo rendszeréből automatikusan fog kimenni díjbekérő formájában.

Időpontod véglegesíteséhez pedig végül egy rövid űrlapot kell kitöltened problémáddal kapcsolatban, hogy teljes képet kapjunk állapotodról.

 

Foglalásod végleges jóváhagyását recepciósaink fogják elvégezni munkaidőben. Amint ez megtörtént az időpontoddal kapcsolatos minden részletet a megadott e-mail címre küldeni fogunk.  

Jelentkezhetsz telefonon is természetesen és recepciósainkkal időpontot egyeztetve átutalásos számlát is tudunk küldeni. 

Ha még nem jártál nálunk, hogy pontos képet kapjunk állapotodról  egy űrlap kitöltést még mindenképp fogunk kérni.

Amennyiben már jártál nálunk, elég telefonon csörögj új időpont kapcsán.

Az online foglalás a kontroll alkalmakra teljes mértékben opcionális.

Kérjük, hogy menj végig a foglalási folyamaton és válaszd az átutalásos fizetés opciót.

 A Billingo rendszeréből kiküldött díjbekérőn  szereplő adatainkkal banki befizetéssel is tudsz rendezni. 

 
Ha bármi kérdésed felmerül ezzel kapcsolatban a  +36302262581-es számon recepciósaink elérhetőek és segítenek. 
 
 
Nem csak feltárjuk a problémákat, 
meg is szüntetjük őket. 

Ismerd meg több mint 220 Google visszajelzésünket!

Edelényi Balázs

Az oszteopátiás összefüggés alapú szemléletű kezeléssel egy 2008-as sportbaleset kapcsán ismerkedett meg. Az akkori rehabilitációs csapata rátermettsége miatt határozta el, hogy ezzel a hivatással szeretne a későbbiekben foglalkozni.

Tanulmányait, 2011 óta mind a mai napig kitartóan végzi intézményes keretek között és autodidakta módon is.

A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy  élethosszig tartó folyamatként tekint.

2017-től német nyelven egyetemi szintű képzésen oszteopátiát tanult, tudását bővítette amerikai képzésekkel is

2020-ban az ANF Terápiát (ANF Therapy®) Magyarorsz ágon elsőként sajátította el. A moduláris rendszerben rekord idő alatt végezte el a képzést kiváló eredménnyel, mindezt ráadásul angol nyelven!

Ezért Balázs számára elmondható, hogy nincs lehetetlen. Az elmúlt években számos alkalommal tudott segíteni olyan gerinc, csípő, térd, váll fájdalmak és sérülések esetében, ahol már műtétet javasoltak, vagy a sportoló számára  a sportág abbahagyását tanácsolták

Fő célja a visszafordítható funkcionális mozgásszervi fájdalmak megszüntetése, enyhítése.

Török Kristóf

Már gyermek korától nagy érdeklődéssel van a testi, lelki egészség fejlesztése, és fenntartása iránt. Az érdeklődését a manuális gyógyítás iránt a sport, kiemelten a mozgás szeretete indította el, ugyanis 2004 óta foglalkozik karatéval (mára fekete öves senseiként).

A mozgásszervi gyógyítás útjára egy 2013-ban történt sportsérülés vezette, amikor a gyógyulás útjára lépve a rehabillitációs team profizmusát látva elhatározta: ő is ezt a pályát fogja választani. Szakmai pályafutását szeretett sportágában, szakedzőként kezdte, ezzel párhuzamosan elkezdte tanulni és tanítványain alkalmazni a különböző manuális terápiákat.

2017-ben a karatesportban fellépő egyre több sportsérülés indította el a mozgásszervrendszer még mélyebb megértése  és az ehhez kapcsolódó problémák, fájdalmak összefüggéseinek és  okának feltárása felé. Tudását azóta is folyamatosan mélyíti különböző hazai és nemzetközi képzéseken, és autodidakta módon. Mindennapjait, olykor szabad idejét is az anatómia, élettan tanulása és tanulmányozása tölti ki.

A képzéseken számos kiváló szakembertől volt  szerencséje tanulni, kiknek segítségével a komolyabb terápiás vonatkozásokat és módszertanokat is sikerült elsajátítanai.

2022-ben Magyarországon 2. szakemberként szerzett ANF terapeuta minősítést.

5 éves oszteopátia egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi az Institut für angewandte Osteopathie magyarországi, kihelyezett képzése keretében.

 

Filozófiája szerint a jó terapeuta holtig tanul, és nyitottságának köszönhetően több módszert is elsajátít annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben, hatékonyan tudjon segíteni a mozgásszervi fájdalmakkal küzdőknek.

Tamás Róbert

A sport, azon belül a labdarúgás kisgyermekkora óta a szenvedélye. A közelmúltig professzionális szinten űzte a labdagúgást.

Először Erdélyben majd Lengyelországban, az elmúlt időszakban pedig Magyarországon. 

A sportolói karrier mellett fontos volt számára, hogy tovább tanuljon, így nem volt kérdés számára, hogy egy mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatos pályát válasszon. Diplomáját 2020-ban a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szerezte, mint fizioterapueta. Oszteopát tanulmányait jelenleg is végzi.

Ezt követően Lengyelországban
 a manuálterápiáés a kiropraktikát is megismerte. 

Egy ajánlásnak köszönhetően jutott el rendelőnk csapatába.

Az oszteopátia összefüggés alapú szemlélete teljesen lenyűgözte és elhatározta, hogy egy napon oszteopata lesz.

Aktív oszteopát egyetemi képzése mellett az ANF terápia gyakorlati alkalmazását is folyamatosan tanulja és sikeresen alkalmazza. 

Róbert a mozgásszervi rendelőnkben végzett munka mellett jelenleg is aktív sportoló. Maximalizmusodafigyelés és őszinteség jellemzi munkáját. 

2022-ben 3.  szakemberként nyert ANF terapeuta minősítést Magyarországon. 

5 éves oszteopátia egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi az Institut für angewandte Osteopathie magyarországi, kihelyezett képzése keretében.

A gerincproblémák, gerincsérvek és a sportsérülések kezelése  növelése a fő szakterülete. 

Időpontfoglalást követően fizetni is kell?

Igen.

Fontos tudnunk, hogy ténylegesen számíthatunk-e arra, hogy a lefoglalt időpontban el is jössz?

Amíg nem kértük az előre fizetést, többször előfordult, hogy a lefoglalt időpontban nem jelent meg vendég, majd  elérhetetlenné vált vagy kinyomta a hívásunkat.

Ezzel olyan emberek estek el kezelési lehetőségtől, akik például SOS időpontra várnak, mert súlyos, azonnali megoldást igénylő problémájuk van.
Ugye te sem örülnél, ha időpontra várnál és azért nem kapnál, mert valaki elfelejtette lemondani az időpontját?

Az időpontfoglalást követő fizetést van lehetőség azonnal online bankkártyával elvégezni vagy banki átutalásos opciót is biztosítunk. ( még a számlaszámunkra be is tudod az összeget fizetni ).

Érthető és elfogadható ez így részedről?

Töltsd ki és küldjük a videót

[Nyilatkozom, hogy a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat elolvastam és tudomásul vettem, továbbá hozzájárulok a megadott adataimnak a personalbest.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalon található tájékoztatókban foglaltak szerinti kezeléséhez.]
Töltsd ki és küldjük a videót

[Nyilatkozom, hogy a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat elolvastam és tudomásul vettem, továbbá hozzájárulok a megadott adataimnak a personalbest.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalon található tájékoztatókban foglaltak szerinti kezeléséhez.]

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a recepcio@personalbest.hu e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!