Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

ANF Terápia

Eredményes megoldás a krónikus mozgásszervi fájdalmakra

Hónapok vagy évek óta nem tudsz teljes értékű életet élni, mert rendszeresen fájnak a csontjaid, izületeid vagy izmaid? Számos módszert kipróbáltál már, de a fájdalom folyton visszatér, vagy el sem múlik

Megértjük, ha reményvesztettnek érzed magad, de van kiút! Segítünk, hogy újra aktívan élhess. Az ANF terápia (ANF Therapy®) a gyógyszermentes válasz a láthatatlan gyulladások és krónikus mozgásszervi problémák kezelésére. 

Nem ígérünk csodát, de a Magyarországon kizárólag nálunk elérhető innovatív terápiás módszerrel világszerte több tízezer, itthon pedig már több mint 1000 ember élhet újra fájdalommentes életet.

Foglalj időpontot, és tapasztald meg a különbséget te is!

Milyen régóta fennáló vagy visszatérő fájdalmak esetén segíthet az ANF Terápia?

Tapasztalataink szerint, a hosszú ideje fennálló vagy visszatérő derék-, nyak-, csípő-, térd-, gerinc -kar boka és sarok vállfájdalmak esetében érhetünk el tartós javulást, és a fájdalom megszűnését, elsődlegesen akkor, ha egy, vagy maximum három terület érintett.

Konkrét kórképek esetén a gerincsérv, porckorongsérv, ínhüvelygyulladás, visszatérő idegbecsípődés, teniszkönyök, befagyott váll, kisugárzó és nyilaló fájdalmak, izom és ízületi fájdalmak mind olyan terület amiben az évek során eredményesen segítettünk

anf-logo

XXI. századi módszer a krónikus sérülések és fájdalmak kezelésében.

Kezeli a „láthatatlan” gyulladásokat: Olyan fájdalmak ellen is bizonyított már, amelyeket még képalkotó vizsgálatok nem mutattak ki.

Specifikus megoldás: A rendelőnkben 52 különféle ANF eszköz áll rendelkezésre, hogy célzottan kezeljük a különböző krónikus mozgásszervi problémákat.

Mellékhatásmentes módszer: Az ANF  eszközök visszaállítják állítja vissza a test természetes egyensúlyát, beindítva az öngyógyító folyamatokat, és megszüntetve a gyulladást és fájdalmat kiváltó valódi okokat.

Nemzetközileg elismert: Több mint 50 országban, több mint 350 klinikán alkalmazzák, Magyarországon jelenleg egyedül nálunk érhető el.

4 éve tartó erős deréktáji panaszokkal érkeztem. Komplex állapotfelmérés és kezelések során a panaszaim enyhülni kezdtek, és a probléma gyökerének feltárásával magam is megtapasztaltam a sokkal bonyolultabb összefüggéseket a fájdalom mögött.
Ezt korábban a hagyományos orvoslás során mindig csak egy-egy szemszögből próbáltak kezelni, ami nem vezetett tartós eredményhez, a fájdalom újra előjött, sokszor erősrbben mint korábban.
Külön köszönöm Kristóf rendkívül türelmes és szakszerű hozzáállását a gyógyulásomhoz és mindig vidám természetét. 🙂
Ajánlom Mindenkinek a csapatot, aki hasonló cipőben járna.

Pasztner Katalin

A szakértelmük és odafigyelésük kiváló. Az évek során számos mozgásterapeutánál, masszőrnél és csontkovácsnál megfordultam a 14 éve fennálló problémámmal. Dióhéjban idegi jellegű fájdalmat takart nyomás esetén – a csípőmtől egészen a térdemig. Sajnos pontosan egyik szakember sem tudta megállapítani, hogy mi okozza.
Egy kedves barátom ajánlásán keresztül februárban bejelentkeztem állapotfelmérésre a rendelőbe, ahol legnagyobb meglepetésemre rövid időn belül kiderült, hogy mi okozza a problémát. Elkezdtük a kezelést, amely során megfigyelhettem, ahogy a fájdalom fokozatosan eltűnik és a mozgás, az edzés könnyebbé válik. Az otthoni nyújtások nem jártak már akkora fájdalommal és tudatosabban tudom végezni őket.
A kezeléseknek már vége és kijelenthetem, hogy megszűnt a fájdalom! Nekem nagyon nagy érték az, hogy tudom végre azokat a mozgásformákat végezni, amelyeket eddig nem volt alkalmam és kaptam arra instrukciókat, hogyan tudom ezt az állapotot fenntartani és az izomzatomat megfelelően lenyújtani! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki mozgásszervi panaszokkal küzd és szakértők segítségével szeretné megoldani problémáját. Mindezt egy jó hangulatú rendelőben, ahol odafigyelnek arra, hogy mindig legyen kéznél egy pohár kellemes, frissítő ital!

Kuli Barbara

Egy rúdfitness versenyen 2018-ban egy bukfencet követően megsérült a hátam/nyakam. A sérüléssel kapcsolatban hónapokig jártam masszőrhöz és csontkovácshoz sajnos eredmènytelenül. Újra és újra rásérültem, ami 2019-ben a sportág abbahagyásához vezetett. A Personal Best csapatával 2022-ben ismerkedtem meg. Sosem gondoltam volna, hogy újra sportolhatok visszatérő fájdalmak nélkül. Hála nekik és az ANF terápiának újra járhatok rúdfitness órákra! 🙂

Kisgyura Melánia

Pontosan mi ANF Terápia (ANF Therapy® )?

Az ANF Terápia  egy speciális fizioterápiás módszer, amelyben a terápia során különféle frekvenciatöltésekkel ellátott orvostechnikai eszközöket kell viselni, amelyek a test saját neurológiai frekvenciáit képesek erősíteni, csökkenteni és ezáltal elérni a kívánt eredményeket. A terápia célja a legtöbb fajta sebészeti ellátást nem igénylő mozgásszervi problémák tartós, műtét és gyógyszermentes kezelése.

Célunk, hogy az életminőségedet adjuk vissza!

Minden esetben javasolt az ANF Terápia?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) sokaknak javított már az életminőségén, azonban bizonyos esetekben a kezelés nem ajánlott vagy csak részben alkalmazható.

Az ANF Terápiás korongok felhelyezése előtt minden esetben teljes körű, komplex állapotfelmérésre van szükség, melynek során a szakembereink idegeket, ereket, nyirokcsomókat és mélyebb szöveteket tapintanak meg. 

  • Kóros elhízás esetén a felmérés nem kivitelezhető megfelelően, így veszélyes lehet az ANF korongok alkalmazása.
  • Az ANF terápia (ANF Therapy®) szempontjából kizáró ok lehet, ha a mozgásszervi fájdalmad mellett, összetett belgyógyászati, szív- és érrendszeri, autoimmun vagy keringési betegségekkel rendelkezel.
  • Egy korábbi súlyos trauma, például autóbaleset miatt kialakult súlyos gerincsérülés esetén is fontos a körültekintő megközelítés.

Az átfogó állapotfelmérés után őszintén tájékoztatunk arról, hogy az ANF Terápiával tudunk-e, illetve milyen mértékben tudunk segíteni. Szakembereink, szükség esetén képalkotó, illetve laborvizsgálatokra is javaslatot tesznek.

PB kész képek

Szakembereink egy 50 perces állapotfelmérés során meghatározzák, hogy ANF Terápiával milyen mértékben tudunk javítani az életminőségeden.

1. Találkozunk a rendelőben

Első lépésben kitöltöd az anamnézis felvételi adatlapot, amelyen az összes korábbi műtétet, sérülést és egészségügyi beavatkozást kérjük felsorolni.

2. Felmérjük az állapotod

Ezután következik mozgásszervi specialistánkkal az állapotfelmérés konzultációs része a kórelőzményed és a jelenlegi panaszod kapcsolatáról. Ezt követően manuális (kézi) felmérésre kerül sor. Ilyenkor szakemberünk elvégzi az ideg-, reflex-, izomteszteket, kitapintásra kerülnek a nyirokcsomók, erek, idegek. 

Tapasztalatunk az, ha már több helyen jártál eredménytelenül, fájdalmad kiváltó oka sok esetben máshonnan ered, mint gondolnád. 

3. Terápiás javaslatot adunk

A szóbeli anamnézis és fizikális felmérés alapján szakemberünk terápiás javaslatot állít fel és tájékoztat arról, hogy az ANF Terápia eszköztárával, és indokolt esetben egyéb manuális módszerekkel tud-e, illetve milyen mértékben tud enyhíteni a krónikus mozgásszervi problémáidon. Amennyiben az ANF Terápia alkalmazásának bármilyen kizáró oka van, azt is őszintén megosztja veled. Ezután, ha az idő engedi, azonnal elkezdődhet az ANF korongok alkalmazása.

4. Nem beszélünk mellé

Azt, hogy a te esetedben pontosan mennyi idő alatt tudunk hatékony eredményeket elérni és a te problémádra pontosan mennyi ANF korong szükséges, az előzetes állapotfelmérést követően tudjuk meghatározni!

A döntés minden esetben a te kezedben van! Ha úgy döntesz, hogy belevágsz, fontos, hogy türelmes és kitartó legyél, mert krónikus elváltozások esetén a fájdalom gyakran csak hetek  múltán enyhül. Tartsd szem előtt, hogy a teljes gyógyulás érdekében a terápiát nem szabad megszakítani azért, mert 1 alkalom után még nem érzed a javulást! 

Terapeutáink csak akkor javasolják számodra az ANF terápiát (ANF Therapy®), ha az számodra hasznos és eredményes lehet. Ezt az első alkalommal történő komplex állapotfelmérése alapján tudjuk pontosan meghatározni.

 

Foglalj időpontot, és tegyél egy nagy lépést a fájdalommentes élet felé!

Miért van szükségünk a teljes kórelőzményedre?

Az emberi test összetett és összefüggő rendszerekből áll. Minden korábbi trauma hatással lehet a jelenlegi állapotodra. Teljes és valós képet szeretnénk kapni, hogy a lehető legjobban tudjunk segíteni. A terápiás javaslatot minden esetben a személyes és egyedi kórelőzmény alapján tudjuk felállítani!

Fontos!

  • Az állapotfelmérés során nem csak a fájdalommal közvetlenül érintett területeket érintjük.
  • Gyakran a hasi szövetek és lágyrészek tapintásos felmérésére is szükség van. 
  • Kérjük, olyan ruhában érkezz, amit könnyedén le tudsz venni, mert az állapotfelmérés és a kezelés során szükség lehet erre. Ennek az az oka, hogy a krónikus mozgásszervi problémád kiváltó okát keressük, ami gyakran egy másik területről ered, mint ahol a fájdalmat érzed.

 

Ne várj tovább! Foglalj időpontot, és tegyél egy nagy lépést a fájdalommentes élet felé!

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte. 

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

 

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető