Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Hónapok, akár évek óta tartó gerinc vagy ízületi fájdalmad szüntetnéd meg?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) ebben nyújthat segítséget

Krónikus csont-, ízületi vagy izomfájdalom keseríti meg a mindennapjaid? Mindez pedig már a hatékonyság rovására megy a munkahelyeden vagy korlátoz a mindennapok tevékenységei során? 

Ez egy nagyon kellemetlen helyzet. Nem árulunk zsákbamacskát és sajnos mi sem vagyunk csodatevők. Egy biztos, együttműködve, javaslatainkat maximálisan betartva az elmúlt évek során számos embernek tudtuk visszaadni a mozgás örömét. Egy ilyen eredményhez Te is kellesz és előfordulhat, hogy más szakembert is szükség lesz bevonni. Belevágsz? 

A fájdalommentes élet elérését sokan ígérik

Tudjuk jól, hogy hirtelen fellángoló vagy a rendszeresen visszatérő, olykor tompább, máskor fokozottabban érezhető, krónikus fájdalom testileg és lelkileg is megvisel. A helyzet pedig annál rosszabb, minél több helyről kérsz segítséget és mérhető, érezhető eredmény nélkül távozol.

A több sikertelen probálkozás csalódáshoz vezet

Egy több éve fennálló panasz esetén többektől azt a visszajelzést kaptuk, hogy már rengeteg volt az elvesztegetett idő, pénz és energia.

Meg kell osztanunk, hogy ahhoz, hogy hatékony segítséget adjunk ahhoz pontosan fel kell mérjük az, hogy az általunk alkalmazott ANF terápiával (ANF Therapy®) milyen mértékben tudunk segíteni életminőséged javításán.

Így bár tudjuk sok esetben nehéz, bizalmat kérünk!

Pasztner Katalin

4 éve tartó erős deréktáji panaszokkal érkeztem. Komplex állapotfelmérés és kezelések során a panaszaim enyhülni kezdtek, és a probléma gyökerének feltárásával magam is megtapasztaltam a sokkal bonyolultabb összefüggéseket a fájdalom mögött. Ezt korábban a hagyományos orvoslás során mindig csak egy-egy szemszögből próbáltak kezelni, ami nem vezetett tartós eredményhez, a fájdalom újra előjött, sokszor erősrbben mint korábban. Külön köszönöm Kristóf rendkívül türelmes és professzionális hozzáállását a gyógyulásomhoz és mindig vidám természetét. 🙂 Ajánlom Mindenkinek a csapatot, aki hasonló cipőben járna.

Kuli Barbara

A szakértelmük és odafigyelésük kiváló. Az évek során számos mozgásterapeutánál, masszőrnél és csontkovácsnál megfordultam a 14 éve fennálló problémámmal. Dióhéjban idegi jellegű fájdalmat takart nyomás esetén - a csípőmtől egészen a térdemig. Sajnos pontosan egyik szakember sem tudta megállapítani, hogy mi okozza. Egy kedves barátom ajánlásán keresztül februárban bejelentkeztem állapotfelmérésre a rendelőbe, ahol legnagyobb meglepetésemre rövid időn belül kiderült, hogy mi okozza a problémát. Elkezdtük a kezelést, amely során megfigyelhettem, ahogy a fájdalom fokozatosan eltűnik és a mozgás, az edzés könnyebbé válik. Az otthoni nyújtások nem jártak már akkora fájdalommal és tudatosabban tudom végezni őket. A kezeléseknek már vége és kijelenthetem, hogy megszűnt a fájdalom! Nekem nagyon nagy érték az, hogy tudom végre azokat a mozgásformákat végezni, amelyeket eddig nem volt alkalmam és kaptam arra instrukciókat, hogyan tudom ezt az állapotot fenntartani és az izomzatomat megfelelően lenyújtani! Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki mozgásszervi panaszokkal küzd és szakértők segítségével szeretné megoldani problémáját. Mindezt egy jó hangulatú rendelőben, ahol odafigyelnek arra, hogy mindig legyen kéznél egy pohár kellemes, frissítő ital!

Kisgyura Melánia

Egy rúdfitness versenyen 2018-ban egy bukfencet követően megsérült a hátam/nyakam. A sérüléssel kapcsolatban hónapokig jártam masszőrhöz és csontkovácshoz sajnos eredmènytelenül. Újra és újra rásérültem, ami 2019-ben a sportág abbahagyásához vezetett. A Personal Best csapatával 2022-ben ismerkedtem meg. Sosem gondoltam volna, hogy újra sportolhatok visszatérő fájdalmak nélkül. Hála nekik és az ANF terápiának újra járhatok rúdfitness órákra! 🙂

  Milyen esetben tud segíteni az ANF terápia (ANF Therapy® )?

  Tapaszatalataink szerint hosszú ideje fennálló, derék, nyak, csípő, térd, gerinc vagy vállproblémák és fájdalmak esetében.  Elsődlegesen akkor ha egy, maximum 3 terület érintett.

  Ha az együttműküdünk, célunk, hogy az életminőséged adjuk vissza.

  Vannak azonban olyan esetek, amikor az általunk alkalmazott ANf terápia (ANF Therapy®) csak részben vagy egyáltalán nem alkalmazható.

  Ha mozgásszervi fájdalmad mellett összetett belgyógyászati, illetve szív- és érrendszeri, autoimmun, vagy keringési kórképekkel is rendelkezel.

  Ha a fájdalmad egy korábbi súlyos trauma okozza (pl.: autóbaleset miatt kialakult súlyos gerincsérülés).

  Tekintettel arra, hogy az ANF terápia alkalmazása előtt manuális tehát kézi felmérésre van szükség, ahol idegeket, ereket, nyirokcsomókat, mélyebb szövetek szükséges szakembereinknek kitapintani, így kóros elhízás esetén a nem megfelelő felmérés miatt veszélyes lehet az ANF korongok alkalmazása.

  PB kész képek

  Szakembereink egy 50 perces  állapotfelmérés  során meghatározzák, hogy ANF terápiával milyen  mértékben tudunk javítani az életminőségeden. 

  1. Találkozunk a rendelőben

  Kitöltöd az anamnézis felvételi adatlapot, amelyen az összes korábbi műtétet, sérülést és egészségügyi beavatkozást kérjük felsorolni.

  2. Felmérjük állapotod

  Ezután következik mozgásszervi specialistánkkal az állapotfelmérés konzultációs része a kórelőzményed és a jelenlegi panaszod kapcsolatáról és ezt követően az ANF terápiát (ANF Therapy®) megelőző manuális (kézi) felmérésre kerül sor (idegtesztek, reflextesztek, izomtesztek, nyirokcsomók, erek tapintása). Tapasztalatunk az, ha már több helyen jártál eredménytelenül, fájdalmad kiváltó oka, sok esetben máshonnan ered, mint gondolnád. 

  3. Terápiás javaslat adunk

  A szóbeli anamnézis és fizikális felmérés alapján szakemberünk  terápiás javaslatot állít össze, hogy az ANF terápia ( ANF Therapy®) eszköztárával, indokolt esetben egyéb manuál terápiás módszerekkel milyen mértékben tudunk segíteni. Ha az ANF terápia alkalmazását nem tudjuk elkezdeni azt is őszintén megosztjuk.

  Amennyiben az idő engedi az ANF terápiás eszközök (korongok) alkalmazása elkezdődhet.

  4. Nem beszélünk mellé

  A teljes terápia időtartama bizonyos krónikus problémák esetén alkalmanként 10-30 korongot is igényelhet és hónapokig is elhúzódhat.

  Az, hogy a Te esetedben pontosan mennyi idő alatt tudunk segíteni, ezt előzetes felmérés alapján tudjuk meghatározni! A döntés a te kezedben van minden esetben, hogy belevágsz.

  Miért van szükség a teljes kórelőzményedre?

  Az ANF terápia  (ANF Therapy®)  módszer szemlélete  szerint az emberi test egy teljes összefüggő rendszer, így a testedben minden egyes korábbi trauma hatással lehet a mostani fájdalomra, és csak így tudunk valós képet kapni az aktuális állapotodról.

  A terápiás javaslatunkat minden esetben a személyes és egyedi kórelőzmény alapján tudjuk felállítani.

  Fontos!

  • Az állapotfelmérés során nem csak a fájdalom által közvetlenül érintett területeket mérjük fel.
  • Gyakori, hogy szakembereink kitérnek a hasi szövetek és lágyrészek tapintásos felmérésére is.
  • Mind az állapotfelmérés, mind a kezelés nagy része alsóneműben történik ezért, kérjük olyan ruhában gyere amit könnyen le tudsz venni.

  Ennek az oka, hogy a fájdalmad kiváltó okát keressük meg. Ez az esetek jelentős részében teljesen az érintett tüneti területtől eltérő helyről ered.