Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

A helyes ülés és állás elsajátítása javíthat a munkatársak produktivitásán

A helyes ülés és állás elsajátítása javíthat a munkatársak produktivitásán

A Központi Statisztikai Hivatal szerint 10 év alatt megkétszereződött a gerincproblémákkal küzdők száma, és 2018-ban 10 000 felnőtt lakosra 2 618 gerincbeteg jutott. Az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség álláspontja szerint pedig a váz- és izomrendszeri megbetegedések:

  • a munkával kapcsolatos megbetegedések egyik legelterjedtebb típusát jelentik,
  • Európa-szerte több millió munkavállalót érintenek,
  • és több milliárd euróba kerülnek a munkáltatóknak.

Egyértelmű tehát, hogy ezek leküzdése, és többek között a helyes ülés és a helyes állás elsajátítása is hozzájárulhat a munkavállalók életminőségének és produktivitásának javításához, továbbá üzleti szempontból is hasznos.

Mitől lesz az ülés helyes ülés?

Sok helyen olvashatjuk, hogy a helyes ülés alapfeltétele egy kiváló minőségű irodai szék, csakhogy azt is figyelembe kell venni, hogy bármilyen drága eszközt is használj, ha azt nem megfelelően teszed, nem fogod elérni a kívánt eredményt.

A helyes ülés elsajátítása

Sőt, a „húzd ki magad, és ülj egyenes gerinccel” sem működik magától mindenkinél, egyszerűen azért, mert a standardok a gyártásban működnek, ugyanakkor az embernél már nem alkalmazhatók sikeresen. Ugyanis mindenki más, így tehát az érintetteknek személyre szabott és finomhangolt ajánlásokra van szükségük a helyes ülés és a helyes állás mindennapi életbe ültetéséhez és alkalmazásához.

Ha már fennáll a probléma, akkor ajánljuk az irodai masszázs szolgáltatásunkat, a helyes ülés és állás megtanítása mellett.

Hogyan tudunk segíteni a helyes ülés és állás elérésében? 

A Personal Best magasan képzett terapeutái az ergonómiai ajánlásokra (pl. bizonyos időközönként állj fel az asztaltól, vagy épp ülj le, tarts szünetet és mozdulj meg), és azon belül az egyéni finomhangolásra helyezik a hangsúlyt.

Tehát minden esetben személyre szabottan mutatjuk meg, hogy mit és hogyan csináljanak a munkatársak azért, hogy egy-egy munkanap után ne fájós háttal álljanak fel az íróasztaltól vagy üljenek le otthon a tv elé.

A helyes ülés és állás gyakorlatba ültetése ráadásul folyamatokkal optimalizálható, egyénileg és csoportosan is. Ennek vázát az oszteopátiás szemléletű terápiás eljárások adják, melyek segítségével valódi megoldás érkezik az irodába, a gyárba vagy akár a home office-ba is.

A kollégáink általában 1-2 napig csak megfigyelőként vannak jelen a munkahelyen, hogy kiszűrjék, hogy ki hogyan dolgozik, majd a folyamatok beállításával, személyre szabott megoldást biztosítunk a dolgozóknak. Ha van rá idő, a „mit és hogyan mozgassanak”-ra is adunk tippeket. Ajánlatos a céges gerinc állapotfelmérés elvégzése is.

A cél:
Egyénileg megmutatni, megtanítani és rendszeresen ellenőrizni a helyes ülést és állást, mert ez az egészségmegőrzés egyik alappillére, amiért minden dolgozó hálás lesz Neked. Továbbá a munkahelyi stressz kezelése is fontos irodai masszázs segítségével, ha nem csak a helyes ülés és helyes állás elsajátítását tűzted ki célul.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Edelényi Balázs

szakmai vezető

“A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy élethosszig tartó folyamatként tekintek.”

Edelényi Balázs

Kedvenceink
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!