Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

A hagyományos módszerek helyett Personal Best!

AZ EGÉSZSÉGES MUNKAERŐ JOBBAN TELJESÍT

Tudtad, hogy  legfrissebb KSH statisztikai adatok szerint a 2. legtöbb esetben gerincproblémákkal (hátfájással) fordulnak Magyarországon orvoshoz. A jó hír az, hogy már egy pár apró változtatással évekkel tovább élhetsz fájdalommentesen? Megmutatjuk hogyan.

Szeretnénk gratulálni!

Maga a tény, hogy eljutottál az oldalunkra, arról árulkodik, hogy jóval többet gondolsz a munkatársaid jól létére, mint egy átlagos cégtulajdonos.

Te már tudod, milyen előnyökkel jár egy egészséges munkatárs

Segíthetünk a lehető legjobb körülményeket biztosítani céged számára, de elég a rizsából! Ne nekünk higyj, inkább nézd meg, hogy….

Ők minket választottak

IRODAI
MASSZÁZS

ERGONOMIKUS
IRODA

GERINCBARÁT
MUNKAHELY

Miért éri meg neked ez vezetőként?

Gerinc és ízületi fájdalmak minimalizásával nő a munkateljesítményt

Hálásak lesznek a munkatársak, hogy kézzelfogható segítséget kapnak egészségük fenntartásában. Egy pozitív céges eszköz lehet a munkaerő megtartásában és az új munkatársak bevonzásában.

Vállalati szolgáltatásaink

Irodai masszázs

Elterjedt az a mondás, hogy Magyarország az irodai masszőrök országa (is). Hiszen már 1-2 napos képzéssel is lehet az Jóska, Pista, Juliska bolti eladóból irodai masszőr. Van akiknek ez is elég. Mi e helyett egy védjegyoltalom alatt álló módszert hozunk el Nektek szakképzett gyógymasszőrök által. Ez az MSM: A munkahelyi masszázsterápia ® 

Ergonomikus irodai

Akár a régi eszközöket használtok akár újat szereztek be, célunk, hogy használjátok tudatosan.  Mi azt a pluszt adjuk hozzá, hogy használjátok úgy az iradai eszközöket , hogy a fárasztó nap végére ne fájjon a nyakatok, hátatok vagy derekatok. Vagy a hosszú távú helytelen használat eredménye ne legyen gerincsérv vagy ínhüvelygyulladás.

Gerincbarát munkahely

Gyakran panaszkodnak a munkatársak hátfájásra? Vagy többen szabadságot vesznek ki gerinc és ízületi fájdalmaik miatt? A gerincsérv nem szexi. Segítünk abban, hogy visszafordítsuk a gerincgyilkos szokásokat amivel a munkatársak teljesítménye és elégedettsége is növekedni fog.

Professzionális

Biztonságos

Eredményes

Mi vár rád, ha ajánlatot kérsz?

Egy ergonómiai eszköz beállítási checklistát küldünk

DÍJMENTESEN!