Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

ANF Terápia (ANF Therapy®)

Műtét és gyógyszermentes alternatíva a sérülésekre és mozgásszervi fájdalmakra.

Egy rossz mozdulat, baleset vagy sportsérülés miatti ízületi, izom-, csont- vagy gerincfájdalom kínoz? Vagy évek óta vissza-vissza tér egy panaszod? Lehetőleg azonnali és hatékony fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre van szükséged, méghozzá gyógyszerek nélkül?

Ismerd meg a tudományos alapokon nyugvó, egyedülálló és innovatív mozgásszervi terápiás módszert, az ANF terápiát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során használt korongok alkalmazásával a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokat tudjuk felgyorsítani többszörösére amivel hatékonyan segít a fájdalom megszüntetésében, gyulladáscsökkentésben, mozgástartomány növelésében, sejtek regenerációjában.

Mi az az ANF terápia (ANF Therapy®)?

Az ANF terápia (Amino Neuro Frequency Therapy) egy részletes, a probléma teljes spektrumára kiterjedő állapotfelmérésen alapuló frekvenciaterápiás módszer, ami az idegrendszer központja és perifériája közötti kommunikációt állítja helyre.

Miért fontos ez?

Mert a központi idegrendszer és a perifériás idegrendszer közötti kommunikáció minden betegségnél vagy egészségügyi problémánál megsérül. A gyógyulás kulcsa a két idegrendszer közötti kommunikáció helyreállítása.

Az ANF terápiával ebbe a folyamatba avatkozunk be, és ezzel nem csupán a tüneteket nyomjuk el, mert célunk átfogó terápiát nyújtani a műtétet és azonnali orvosi beavatkozást nem igénylő mozgásszervi problémákra, mint például:

   • akut és krónikus csont-, izom-, ízületi panaszok,

   • balesetek -> sport, munkahelyi,

   • izomfájdalmak -> krónikus, visszatérő, hirtelen fellépő,

   • izomgörcsök -> pl.: vádli,

   • kisugárzó fájdalmak -> karba, combba,

   • szalagproblémák -> szalagszakadás, szalagsérülés,

   • csontot ért könnyebb sérülések kezelése,

  A módszer hatásmechanizmusa a Nikola Tesla és Albert Einstein által több mint 100 éve felvázolt frekvenciaterápiás elven alapul, ami ebben az esetben az elektromágnesesség előnyeit kihasználva felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

  Mi NEM az ANF Terápia?

  Fontos, hogy az ANF terápia eszközei (továbbiakban: ANF korongok) működési elve egyedülálló és semmilyen korábban ismert eszköz működési elvéhez nem hasonlítható, tehát:

    • Nem fájdalomcsillapító tapasz!

    • Nem kinesio tape!

    • Nem gyógyszer!

    • Nem organikus vegyület!

    • Nem bocsát ki anyagot!

   Az ANF korongok nincsenek átitatva gyógynövényes vagy egyéb fájdalomcsillapító hatású összetevővel.

   Az ANF Terápia (ANF Therapy®) célja nem a tünetek tompítása, hanem a szervezet regenerációs folyamatainak aktiválása.

   Mik azok az ANF korongok, és hogyan működnek?

   Az ANF terápiához alkalmazott és az Európai Unióban viselhető orvostechnikai eszközként bejegyzett ANF korongokat 2012-ben egy komplett neurológiai csapattal rendelkező spanyol neurológus professzor, Dr Mikel H-G Hoff szabadalmaztatta.

   A korongok alapját egy hárompólusú, karbonizált fémvegyület adja, ami rendkívül jól képes felvenni, megtartani és leadni a frekvenciát.

   A fémötvözetet a 2000-es évek elején a NASA fedezte fel. A tudományos szakemberek a fémvegyület egyedülálló frekvenciafelvevő, -megtartó és -leadó képességét arra használják, hogy a Naprendszeren kívül tartózkodó műholdakkal kommunikáljanak.

   Több száz különböző frekvenciájú korongot különböztetünk meg mindegyik egyfajta testi funkciót utánoz biokémiailag.

   Minden korong egy bizonyos elektromágneses frekvenciával van feltöltve, ami segíti a központi és a perifériás idegrendszer közötti kommunikáció helyreállítását, így serkentve a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

   A különböző ANF korongok kombinálásával célunk a szervezet funkcióinak (idegek, izmok, szervek, nyirokrendszer, hormonszabályozás) normalizálása és optimalizálása.

   Hogyan működnek az ANF korongok?

   A terápia során a vendégek egyedi szükségleteinek megfelelően kiválasztott és felhelyezett ANF korongok parancsot adnak a központi idegrendszernek a gyógyuláshoz szükséges hormonok, fehérjék aktivizálására, illetve a nyirokrendszer vagy a vitaminszintézis beindítására.

   Az ANF terápia segítségével jelenleg összesen 160 élettani / biokémiai folyamatba lehet beleszólni a központi és a perifériás idegrendszer közötti jelút felerősítésével. Rendelőnkben mozgásszervi problémák kezelésére 52-re van jogosultságunk.

   Akut maximum 1-2 hónapja tartó fájdalmak/ sérülések kezelése ANF terápiával a szinte azonnali enyhülésért

   Friss, akut sérülések, fájdalmak esetén, ha nincsenek ellenjavallatok, az ANF terápia ( ANF Therapy®) azonnal elkezdhető, és akár perceken belül segítséget nyújthat. A hirtelen fellépő derékfájással küzdők szervezete 90-95%-ban reagál az ANF terápiára. Gyakran előfordul, hogy a betegeink jelentős fájdalomcsillapítást tapasztalnak már a kezelés első 10 percében.

   Az ANF Terápia ( ANF Therapy®) előnye az akut derékfájdalom kezelésében, hogy elősegíti a gyors regenerációt és csökkenti a gyulladást, ami hozzájárul a fájdalom enyhítéséhez. 

   Itt fontos hangsúlyozni, hogy bár az akut fájdalom gyorsan csillapítható, a teljes gyógyulás érdekében a terápiát nem szabad megszakítani a fájdalom megszűnése után. Minden kezelés alkalmával egy újabb rövid kontroll állapotfelmérés történik, és ha a szakember úgy ítéli meg, hogy a gyógyulási folyamat még nem teljes, további kezelésekre van szükség.

   Krónikus fájdalmak kezelése ANF terápiával a fájdalommentes mindennapokért

   A krónikus, évek óta tartó vagy visszatérő fájdalmak esetén hosszabb időt is várni kell a tartós javulásra, miközben a fájdalom átmenetileg felerősödhet, a gyulladás pedig fellángolhat. Mindez a terápia része, azt jelzi, hogy a szervezet és az immunrendszer reagál a kezelésre, ezért nem szabad megijedni tőle, a teljes folyamat részeként kell kezelni. 

   Szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy terapeutáink csak akkor javasolják számodra az ANF Terápia (ANF Therapy®) alkalmazását ha az számodra eredményes lehet. Ezt az első alkalommal történő komplex állapotfelmérése alapján tudjuk pontosan meghatározni. 

   Ha úgy döntesz, hogy belevágsz, fontos, hogy türelmes és kitartó legyél, mert krónikus elváltozások esetén a fájdalom gyakran csak hetek vagy hónapok múltán enyhül. Tartsd szem előtt, hogy a teljes gyógyulás érdekében a terápiát nem szabad megszakítani azért, mert 1 alkalom után még nem érzed jelentős változást. 

   Amit még tudnod kell az ANF Terápia (ANF Therapy®) alkalmazásáról

     • A terapeutáink csak akkor alkalmazzák nálad az ANF terápiát, ha megbizonyosodtak arról, hogy ez megfelelő a módszer az adott probléma kezelésére. 

     • Az ANF terápia (ANF Therapy®) NEM KOMBINÁLHATÓ lökéshullám, ultrahang, mágnes, elektroterápiás és egyéb fizikoterápiás módszerekkel. A pontos részletekről és okokról a szakembereink tájékoztatnak az állapotfelméres során.  

     • Amíg fent vannak az ANF eszközök (korongok) kérjük kerüld az RTG, MR, CT alkalmazását az érintett területen. Ha a terápia alatt ilyen vizsgálatra van szükséged az ANF korongokat LE KELL VENNI.

     • Az ANF Terápia (ANF Therapy®) KOMBINÁLHATÓ olyan fizoterápiás módszerekkel mint a gyógytorna, oszteopátia, manuálterápia, gyógymasszázs, nyirokmasszázs. Bizonyos esetekben javaslatot is teszünk ilyen vagy egyéb kiegészítő terápia alkalmazására.

     • Az ANF kezelések időtartama és gyakorisága nagyban függ a fájdalom és az azt kiváltó probléma súlyosságától, az egyedi reakcióidtól, valamint a kezelés során tapasztalt javulástól. 

     • Bizonyos gyógyszerek alkalmazása esetén a terápia ideje meghosszabbodhat!

     • Szakembereink az ANF korongok felhelyezése előtt minden alkalommal precíz kontroll vizsgálatot végeznek. Ez lehetővé teszi, hogy naprakészen követhessék az aktuális egészségi állapotod, és szükség esetén módosítsanak az ANF korongok felhelyezésén vagy az alkalmazott eszközök típusán. 

     • Az ANF korongok nem csak egyszerű fájdalomcsillapító tapaszok. Egyedi terápiás céljuk van, ami a különböző egészségügyi problémák specifikus kezelését teszi lehetővé. Jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) áll rendelkezésre, amelyek mindegyike más és más problémára nyújt megoldást. A rendelőnkben jelenleg, a mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk

     • Az ANF korongok segítenek a sejtek közötti kommunikáció javításában, a gyulladás csökkentésében, a fájdalom enyhítésében és a test öngyógyító folyamatainak beindításában. 

     • Az ANF Terápia (ANF Therapy®) képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat is, amelyeket képalkotó felvételen nem láthatók.

     • Fontos, hogy az ANF terápia alkalmazása alatt a szervezeted megfelelően hidratált legyen!

     • A frekvenciaterápia olyan sejtszintű méregtelenítési folyamatokat indít be, amelyek fontosak a szervezet működésének optimalizálásához. A legtöbb esetben azonnal vagy 1 napon belül hat. A korongok hatása általában 3 nap.

     • A méregtelenítési folyamat során a páciensek 10-15%-ánál léphetnek fel mellékhatások, mint pl. fejfájás, fáradtság, szájszárazság, szédülés, orrfolyás, könnyű, influenzaszerű tünetek, viszketés, csalánkiütés, hidegrázás, hányinger vagy hányás. A megfelelő hidratáltsági szint fenntartásával a mellékhatások kialakulása megelőzhető vagy jelentősen mérsékelhető. A mellékhatások a korongok eltávolításával azonnal megszüntethetők. Javasoljuk, hogy napközben óránként fogyassz 1-2 pohár vizet, még a lefekvés előtt 1 órával is.

     • Az ANF terápia hatékonysága nagymértékben függ az aktív részvételedtől. Tehát a kezelés során (és után is) érdemes betartani a szakember ajánlásait, beleértve az étrendre, a mozgásra és a pihenésre vonatkozó tanácsokat is, hogy a kezelésed eredményes legyen.

     • Az ANF korongok felhelyezése után, ameddig a korongokat a bőrödön viseled, a rádiófrekvenciás, sugárzással járó (pl. lézer, ultrahang, röntgen, MRI) kezelések és a magas hő (pl. szolárium, szauna, napozás) az égési sérülés veszélye miatt kerülendők!

    ANF Therapy® módszer magában foglalja az idegrendszer, az izomrendszer, a nyirokrendszer, az ízületek és krónikus stresszből fakadó tünetek felmérését illetve folyamatos kontrollját.

    Az ANF korongok felhelyezéséhez és az ANF Terápiát megelőző állapotfelméréshez szabad testfelületre van szükség, ezért szakembereink egyes ruhadarabok levételét kérhetik!

    Az ANF Terápia (ANF Therapy®) alkalmazásának hatékonyságát és időtartamát befolyásoló tényezők:

      • Életkor (életkorral fordítottan arányos a hatás erőssége);

      • A probléma kialakulásától eltelt idő (friss kisebb sportsérülések esetén a leggyorsabb a hatás, krónikus sok éve fennáló elsősorban ízületi fájdalmak esetén lassabb hatásmechanizmus);

      • Életmód (cukor-, alkohol-, kávéfogyasztás mértéke);

      • Alacsony folyadékbevitel;

      • Krónikus stressz;

      • Szív és érrendszeri elváltozások;

      • Egyéb belgyógyaszati alapbetegségek;

      • Fontos! Bizonyos kórképek megléte teljes mértèkű kontraindikációt von magával.

     Ha úgy döntesz eljössz hozzánk kérjük a jelentkézis űrlapon, majd a személyes anamnézis adatlapon minden kérdésre válaszolj őszintén, hogy el tudjuk kezdeni a terápiát.

     Megsérültél vagy egyszerűen eleged van a fájdalomból?

     Ha műtét és gyógyszermentes alternatívát keresel jó helyen jársz.

     Ne halaszd évekig, mert a tapasztalataink szerint a teljes felépülési folyamat annál hosszabb lesz.

     Ha pedig sokáig halogattad vagy eddig csak tünetileg sikerült megszüntetni segítünk abban, hogy visszanyerd a szabad mozgás örömét!

     Szakmai  forrás:

     ANF Terápia (ANF Therapy®) nemzetközi oldala:


     anftherapy.com

     Facebook
     Twitter
     LinkedIn

     Edelényi Balázs

     szakmai vezető

     “A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy élethosszig tartó folyamatként tekintek.”

     Edelényi Balázs

     Kedvenceink
     Szolgáltatásaink

     Szolgáltatásaink

     Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet
     Legnépszerűbb szolgáltatásaink
     Töltsd ki és küldjük a videót

     [Nyilatkozom, hogy a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat elolvastam és tudomásul vettem, továbbá hozzájárulok a megadott adataimnak a personalbest.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalon található tájékoztatókban foglaltak szerinti kezeléséhez.]
     Töltsd ki és küldjük a videót

     [Nyilatkozom, hogy a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat elolvastam és tudomásul vettem, továbbá hozzájárulok a megadott adataimnak a personalbest.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalon található tájékoztatókban foglaltak szerinti kezeléséhez.]

     Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

     Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

     ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

     Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

     Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

      

     Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

     Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

     Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

     Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

     Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

      

     Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

     A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

     Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

      

      

      

      

     Pontosan mik ezek az ANF korongok?

     Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

     Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

     Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

     A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

     Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

     Előnyei: 

     A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

     Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

     Fémérzékenyek is viselhetik 

     72 órán keresztül folyamatosan hat.

     ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
     anf-logo

     Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

     Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

     Hogyan működik?

     Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

     Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

     Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

     Miért válaszd az ANF Terápiát?

     • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
     • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
     • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
     • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
     • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
     • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
     • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

     Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

     Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

     Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

      

     A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

     Pénzvisszafizetési garancia

     A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

     1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

     2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

     Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

     Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

      Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a recepcio@personalbest.hu e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

     Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

     Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

     Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!