Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Szakmai csúcsokra törekszel és ezért hajlandó vagy tenni is?

Mozgásszervi rendelőnk csapata téged keres, ha megfelelsz a következő szakmai elvárásoknak:

  • funkcionális anatómia mélyreható ismerete 
  • összefüggés alapú gondolkodás 
  • átfogó neurológiai ismeretek
  • aktív, passzív mozgásterápiában szerzett gyakorlati tapasztalat.

Nem csak a szakmai tudásod, a személyiséged is kiemelten fontos számunkra.

Kiemelten fontos számunkra

Egyértesz missziónkkal, tehát számodra is elsőrendű cél segíteni az embereket, a mozgásszervi fájdalmak megszüntetésében és megelőzésében  műtét és gyógyszerek nélkül, innovatív XXI. századi módszerekkel. 

Ami előnyt jelent jelentkezésedkor

Folyamatos magas szintű szakmai képzéseken való részvétel lehetősége. Nem az itthon két napos divatos tanfolyamokra gondolunk.

Egy szakmailag elismert csapat tagja lehetsz

Amit kínálunk számodra

Folyamatos magas szintű szakmai képzéseken való részvétel lehetősége. Nem az itthon két napos divatos tanfolyamokra gondolunk 

Egy szakmailag elismert csapat tagja lehetsz 

Amikor biztosan ne jelentkezz

Fontos számunkra ezt is leírni, mert hosszú távon keressünk azt a csapattagot, akivel akár 10 év múlva és őszintén, mosollyal tudunk egymás szemébe nézni.  

Sikerült nem elvenni a kedved?

Akkor téged keresünk!

Mi történik ha jelentkezel?

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kérjük küldd el az önéletrajzodat és egy motivációs levelet a rendelo@personalbest.hu  e-mail címre.

Ezek alapján visszajelzést fogunk adni számodra, hogy folytassuk-e tovább. 

Ha igen, akkor Gutyina Kinga, vagy Sashegyi Alexandra kollégánk keresni fog időpontegyeztetés céljából felvételi vizsgára.  

A felvételi vizsga 3 lépésből áll

Írásbeli rész, mely során az előzetes anatómiai, élettani és klinikumi ismereteid fogjuk felmérni. Nem a végzettséged és a diplomáid száma számít számunkra csak is az aktuális tudásod. Az írásbeli akkor tekinthető sikeresnek, ha a vizsgakérdések 80%-át sikerült megválaszolni. Erről az írásbelit követően 1 héten belül értesítést fogunk küldeni számodra.

1.

2.

Sikeres írásbeli vizsgát követően gyakorlati vizsga következik. Egy konkrét állapotfelmérést és erre épített kezzelést kell végezned anamnézis felvételtől kezdve a szóbeli beszélgetésen át, egészen a terápiás javaslat elkészítéséig, amiről a vendéget szóban tájékoztatnod kell. A kezelést van lehetőséged egyből elvégezni a felmérést követően, vagy egy előzetesen egyeztetett külön alkalommal elvégezni.

Ezt követően szakembereink értékelik a munkádat és legkésőbb 1 héttel a vizsgát követően cégünk ügyvezetője Pethő Krisztián fog keresni telefonon az eredményről és a folytatási lehetőségekről. Amennyiben megfeleltél minden téren, ekkor egy végső interjúra kerül sor már Krisztiánnal közvetlenül. Itt azonnal döntés születik arról, hogy tudunk a jövőben együtt dolgozni, vagy nem.

3.

Szeretnél a Personal Best szakmai csapatának tagja lenni?

Küldd el önéletrajzodat és motivációs leveledet a rendelo@personalbest.hu e-mail címre.