Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

GERINCSÉRV KEZELÉS KIEMELT HATÁSFOKKAL, MŰTÉTI BEAVATKOZÁS NÉLKÜL

Mozgásszervi specialistáink 50+ országban bizonyított módszerrel, a lehető legrövidebb idő alatt segítenek a gerincsérv kezelésében

„Gerincsérvem van, mit tehetek ellene”?

Mikor beszélhetünk gerinc- vagy porckorongsérvről?

Akkor, ha a porckorongok között található, kitüremkedett zselés anyag leszakad és elmozdul a porckorongtól. Lassan, évek alatt alakul ki. Kiváltó oka lehet a helytelen életmód, vagy az életkor múlásával a porckorong víztartalmának csökkenése. 

Milyen tünetekről ismerhető fel?

Ha ezek bármelyikét tapasztalod, érdemes szakemberhez fordulnod a problémával. Gerincsérvnél az időben történő felismerés és a személyre szabott kezelés a leghatásosabb műtétmentes gyógymód.

Tudtad?

A gerincsérv közel 90%-ban műtét nélkül visszafordítható

Operáció, várólista, fájóan hosszadalmas felépülési idő nélkül is visszanyerheted a fájdalommentes mozgás örömét!​

A folyamat első lépése mindig egy alapos állapotfelmérés, hogy teljes képet kapjunk a terápia alkalmazására, ami függ...

Amikor megtörtént az állapotfelmérés, mozgásszervi specialistánk javaslatot tesz a megfelelő terápiára.

Dr. Mikel H-G Hoff az ANF Therapy módszer feltalálója és alapítója

A gerincsérv és porckorongsérv kezelése műtét nélkül​

Ismerd meg az ANF terápia (ANF Therapy®) módszerét

Gyógyszer- és műtétmentes válasz a a gerincsérv kezelésére.

Az ANF Terápia kulcsát speciális frekvenciatöltésekkel ellátott orvostechnikai eszközök (ANF korongok) jelentik. Ezek képesek felerősíteni vagy csökkenteni a test neurológiai frekvenciáit, így hozzájárulnak a kívánt gyógyuláshoz.

A terápia – többek között a gerincsérv tartós, műtét és gyógyszermentes kezelésében is hatásos. Ha pedig már műtött gerincsérved van, de az operáció nem sikerült tökéletesen, az ANF a fennmaradó fájdalmak enyhítésében, illetve a rehabilitációban is segíthet.

Célzott

Több mint 60 különböző ANF eszközünk segítségével a probléma gyökerét kezeljük.

Biztonságos

Kellemetlen mellékhatások nélkül segít a test természetes egyensúlyának helyreállításában.

Hatékony

Olyan gyulladások ellen is bizonyított, melyeket hagyományos vizsgálatok sem mutatnak ki.

Gerincsérves pácienseink visszajelzései,

Akik már visszanyerték életük minőségét

Papp Kitti
Papp Kitti
Tovább olvasom
Hónapok óta tartó nagyméretű gerincsérv fájdalmával érkeztem Balázshoz. Rengeteg kínzás, próbálkozás, magatehetlenség, csalódottság volt a hátam mögött, így egy próbát megér alapon bejelentkeztem. Az első alkalommal kissé felerősödtek az amúgy sem kis fájdalmaim. Második alkalommal, hosszú hónapok folyamatos fájdalom csillapítóval való létezést tudtam elhagyni. 3alkalommal már szemmel látható javulás tapasztaltam. Balázs rendkívül figyelmes és megnyugtató szakember, aki visszaadta a fájdalommentes hétköznapjaimat. Hálás vagyok az egész csapatnak! Mindenkinek ajánlom!!!
Bálint Zita
Bálint Zita
Tovább olvasom
6 hónap gyötrelem után találtam a Personal Best-re, kiszakadt porckorongsérvvel, 10es skálán 8, 9es fájdalommal, alig pár percet tudtam járni, volt 3 hét, amikor feküdni, aludni sem... Temérdek pénzt költöttem terápiákra, amik vagy nem segítettek, vagy egyenesen ártottak. Sokat ártottak. A teljes kilátástalanság és reményvesztettség állapota volt ez. Kristófhoz érkezve az első mondata az volt, nem javasolja a műtétet, eddig csak ezt vetítette mindenki, hogy nincs más megoldás... nagyon finom, fájdalommentes manuálterápiát és korongokat kaptam, s mire hazaérkeztem, a fél éves gyötrelem megszűnt! Mintha újjászülettem volna, újra ülni, járni, feküdni, vezetni...létezni fájdalom nélkül. Ezután mélyizomerősítésbe kezdtem, és Kristófhoz járok fenntartó kezelésekre, ill. egyéb mozgásszervi problémáim is kezelésre kerülnek. Kristóf nagyon figyelmesen meghallgat, mindig emlékszik minden apró részletre is, lelkesen, örömmel válaszol minden kérdésemre, és lenyűgöző, ahogyan számtalan módszert ismer, ötvöz. Nem tudok elég hálás lenni. Abban a meggyötört állapotban az is felemelő volt, hogy itt minden itt dolgozó nagyon nyugodt, kedves és figyelmes, hiszem, hogy ez is hozzájárul mindenhez. Köszönöm!!
Kerekes Bogi
Kerekes Bogi
Tovább olvasom
Kiszakadt nyaki gerincsérvem fájdalmának kezelésében az egyik pillére volt a terápiámnak a Personal Best-nél az ANF korongok alkalmazása. Az első tünetektől számított 3.héten már a napi rutin feladatokat, munka, gyerekek, kutya körüli teendőket fájdalom nélkül el tudtam látni. Robi volt az aki a kezeléseket végezte és aki nemcsak terápiásan segített, hanem rengeteget magyarázott a sérülésemről és annak pozitív gyógyulási kimeneteléről, amire nagy szükségem volt így kognitív úton is tudtam értelmezni, hogy a terápia miként fog segíteni rajtam, hogy fogok felépülni és fájdalommentesen élni. Hálás köszönetem Robi, hogy minden alkalommal hitet adtál, hogy teljesen jól leszek és nem kell annyira megijedve legyek.
Kocsis György
Kocsis György
Tovább olvasom
2015-ben porckorongsérv műtétem volt. Pár évig minden rendben ment, majd kezdtek újra visszatérni a gerincből végtagba kisugárzó fájdalmak. Fájdalomcsillapító gyógyszerekkel enyhíteni tudtam, de fizikai munkát végzek, így nem volt túl hatékony. 2022 nyarától már nem tudtam a munkámat végezni. A hosszú várólisták miatt magánúton MR vizsgálatot készíttettem, amely megállapította a porckorongsérv kiújulását. Újabb műtéti beavatkozásra legalább fél évet kellett volna várni. Az internet segítségével találtam meg a Personal Best Mozgásszervi Rendelőt. Regisztráció és tüneteim felsorolása után azonnal időpontot kaptam. Alapos állapotfelmérés során megállapították a kezelésem módját. Négy alkalommal ANF terápiát alkalmaztak, egy hónap leforgása alatt minden tünetem megszűnt. Jól érzem magam. Gyógyszeres kezelésre nincs szükségem, újra dolgozom. Az intézmény szakembereinek tudása és felkészültsége vitathatatlan, a légkör családias és megnyugtató. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGÜKET!!!
Szemán Emese
Szemán Emese
Tovább olvasom
Lábba és combba sugárzó fájdalmam volt, lumbális porckorongsérv ülőideget nyomott az esetemben. KB 5 hónapig szenvedtem benne, az állás és a járás is nagy fájdalmat okozott. 4 PB kezelés és rendszeres gyógytorna teljesen fájdalom mentessé tette a napjaim, pedig már műtéttel ijesztgettek. Köszönöm a PB Csapatnak a segítséget, türelmet. Csak ajánlani tudom őket!
Kulcsár Éva
Kulcsár Éva
Tovább olvasom
Porckorongsérvel érkeztem a Personal Best csapatához! Előtte megjártam számos csontkovácsot, fizikoterápiát...kisebb sikerrel! Köszönet a Teamnek és Balázsnak a munkájáért! Ti vagytok a legjobbak!!csak ajánlani tudom!!
Előző
Következő

Gerincsérv kezelés 4 pillére

A következőképp segítünk visszanyerni az aktív, tünetmentes mindennapok örömét

1. Részletes anamnézis

Összfüggéseiben tekintünk a teljes testre, ezért a születésedtől mostanáig, kis lábujjadtól a fejed búbjáig minden információra szükségünk lehet ahhoz, hogy a gerincsérved valódi kiváltó okát megtaláljuk. Mert a mostani panaszod bármilyen korrábbi sérülés vagy trauma is befolyásolhatja.

2. Komplex állapotfelmérés

Mozgásszervi specialistánk alapos kikérdezést követően fizikális (kézi) vizsgálati módszerekkel felméri kórelőzményed és a jelenlegi panaszod kapcsolatát. A gerincssérvvel kapcsolatba hozható minden az ideg-, reflex-, izom, nyirokcsomó, ér és ideg tapintásra kerül.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) célzott állapotfelmérési protokollja, amit akkor is szükséges elvégezni, ha előzetes képalkotó vizsgálat igazolta a gerincsérved.

3. ANF Terápia

Szakemberünk tájékoztat, hogy az ANF Terápia módszerével milyen mértékben, mennyi idő alatt tudjuk gerincsérved kezelni. Gyakran már esetben már első alkalommal 50 % javulás és mozgástartomány növekedés érezhető . Fontos, hogy a kontroll alkalmak se maradjanak el , hogy a regeneráció 100%-ban végbe menjen és megelőzzük a visszaesést.

Személyre szabott mozgásprogram

Az ANF Terápia alkalmazása mellett, amennyiben a fájdalmat, zsibbadást, vagy a kisugárzó fájdalmat és legfőképp gyulladást sikerült csökkentenünk , gerincsérv specifikus, otthon is végezhető célzott gyakorlatokra tanítunk meg. Bemutatjuk, elmagyarázzuk őket és akár videóra is veheted mindezt.

Segítség a „kipróbáljam – ne próbáljam” dilemmához

Bizonytalan vagy? Nem tudod, nálad is
működhet-e az ANF Terápia?

Hadd adjunk néhány hasznos támpontot a döntéshez!

Tegyél egy próbát az ANF terápiával, és…

Ha minden marad a régiben,

Ha pedig a műtétet választod, akkor vagy nagyon költséges, akár több milliós lesz a magánellátás,
vagy hosszú várólista vár rád.

„Az ANF Terápia tényleg működik?”

Tényleg! 

De hitelesebb, ha olyanok mondják el tapasztalataikat, akik már hosszú ideje fennálló problémával közdöttek mielőtt hozzánk érkeztek:

MIÉRT BÍZZ BENNÜNK ÉS AZ ANF TERÁPIÁBAN?

Eredményeink mutatják, hogy a gerincsérv kezelhető műtét, gyógyszerek nélkül.

Szakembereink

Akik több évnyi tapasztalattal segítenek a gerincsérv

 

hatásos kezelésében

Török Kristóf

Mozgásszervi specialista

Tamás Róbert

Mozgásszervi specialista

Edelényi Balázs

 Mozgásszervi specialista

Várunk szeretettel Budapest V. kerületi rendelőnkben 5 csillagos környezetben.

Foglalj időpontot hozzánk, hogy mielőbb segíthessünk a gerincsérv kezelésében!

 1. Kattints a lenti gombra.
 2. Válaszd ki az időpontot, amikor jönni szeretnél.
 3. A foglalásodról emailben küldünk visszaigazolást.
rendelo

Jó tudni:

FOGLALJ ONLINE BÁRMIKOR

Online naptárunkban 3 hétre előre tudsz időpontot foglalni.

Időpontod kiválasztása után legegyszerűben online bankkártyával tudod időpontod véglegesíteni.Lehetőség van átutalásos számlát is kérni.

Telefonon jelentkezhetsz hívj itt minket munkaidőben H-P: +36302262581

IDŐPONT MÓDOSÍTÁS

Küldj egy e-mailt a [email protected] e-mail címre legkésőbb az időpontod előtt 24 órával és  keresünk új időpontot.
24 órán belüli lemondás esetén új alkalmat csak az alkalom 100%-os térítése esetén tudunk biztosítani (kivéve tragédia, baleset, fertőző betegség, lázas állapot).

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Maradtak még kérdéseid? Az alábbiakban megtalálhatod rájuk a választ:

A sérv szó általános jelentése: kitüremkedés. A sérv egy olyan állapot, amikor a test egy része vagy szervei kilépnek a normális helyükről, áttörnek vagy kidomborodnak egy másik testüregbe vagy területre. Leggyakoribb megjelenési formája a hasi sérv, lágyéksérv, köldöksérv, porckorongsérv. A Personal Bestnél a porckorongsérvek, másnéven gerincsérvek kezelésével foglalkozunk.

A köznyelvben a „gerincsérv” megnevezés a legelterjedtebb. Viszont látni kell, hogy ez csak a sérvesedés helyét írja le, nem pontosan azt, hogy mi sérvesedik. Ennek valószínűsíthető oka, hogy a népnyelvben a betegségek megnevezésére és megkülönböztetésére a „- Hol?”, vagy „- Milyen sérved van?” – ra adott „- Gerincsérv” válasz bőven elegendő információt tartalmaz.

Ez már kizárja a többi sérvet (pl.: lágyéksérv, hasfali sérv stb.) és a sérvesedett részt, a porckorongot nevezi meg. Megjegyzendő, hogy porckorong szerű anatómiai képlet nemcsak a gerincben található. Továbbá, ha pontosítunk, akkor általában nem az egész porckorong sérvesedik, hanem csak egy kis része.

Képalkotó vizsgálatok leletein ( MR, RTG ) is a porckorongsérv kifejezést használják (latin: hernia disci, discus hernia vagy angolul herniated disc. A szakmailag helyes megnevezés a porckorongsérv.

Igen. A nyaki gerincsérv vagy porckorongsérv hasonló tünetekkel jár, mint egy deréktáji szakaszon jelentkező sérvesedés. Míg a deréktáji sérv esetén a zsibbadás és a kisugárzó fájdalom az alsó végtagot (lábat, ujjakat, farizmokat) érinti, nyaki gerincsérv esetén a zsibbadás és a kisugárzó fájdalom a felső végtagot (kar, kéz, ujjak) érinti.

Az állapotfelmérés során a teljes testet, így a problémát is összefüggéseiben vizsgáljuk. 

Célunk megtalálni a kiváltó ok hátterét, ami nem minden esetben ott jelentkezik, ahol a tünetek. 

Maga az oszteopátia egy olyan manuálterápiás tudományterület, mely hidat képez hagyományos orvoslás és tudományosan igazolt természetgyógyászat között. 

Az Egyesült – Államokban 4 éves oszteopátia egyetemi képzést követően a végzett hallgatók oszteopát orvosi diplomát kapnak. 

Magyarországon sajnos ilyen jellegű államilag elismert képzés nincs. 

Németországban ez a képzés 5 éves és végzett szakemberek oszteopát diplomát kapnak. 

Munkatársaink az 5 éves képzést Institut für angewandte Osteopathie szakoktói vezetésével jelenleg is végzik. 

Ha bővebben is érdekel az oszteopátia módszertana, szakterületei és szemlélete itt olvashatsz róla.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom és duzzanat csökkentésében, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában.

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a gyulladást és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon önmagát gyógyítsa.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Csak engedéllyel rendelkező egészségügyi szakemberek dolgozhatnak az ANF Therapy®  módszerrel.

AZ ANF terápia nemzetközi képzési programjának (ANF Academy)  bemeneti feltételorvos vagy egyéb, egészségügyi alapvégzettség és legalább 2 év igazolt gyakorlati tapasztalat.

Az ANF Akadémia képzési központja Spanyolországban Marbellán található és csak a központ által kiképzett terapeuták használhatják klinikákon és rendelőikben az ANF eszközöket.

Ma a világon az ANF Therapy®  módszerrel több mint 50 országban dolgoznak több mint 300 rendelőben és klinikán.

A módszer alkalmazása jelenleg Magyarországon elsőként a Personal Best Mozgásszervi Rendelőben érhető el. 

Külön képzéssorozat van sportszakemberek számára ANFSports® PRO néven.

kép forrása: www.anftherepy.com

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető EU engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

Nem.

Az előző kérdésben bemutatott ANF korongok speciális tulajdonsága, hogy képesek felvenni, megtartani és leadni frekvenciát.

Ez a tárolt frekvencia a bőrre felhelyezést követően azonnal kommunikálni kezd a test saját neurológiai frekvenciáival és ezen keresztül fejti ki hatását.

Tekintettel arra, hogy a korongok különböző spektrumban vannak programozva így a kifejtett hatás az alkalmazott ANF korong típusának függvénye. 

Míg egy hagyományos gyógyszer a sejtek biokémiai , az ANF korongok a sejtek biofizikai hatásaira hatnak. 

Igen. Egyrészt, ha egy sikeres műtétet követően szeretnél a lehető legrövidebb idő alatt felépülni. Ilyenkor a rehabilitációs folyamatot rövidítjük le. Jó hír az, hogy az ANF Terápia alkalmazása mellett személyre szabott gerinctorna programot is tudunk biztosítani. Ezek kombinációjával valóban tünetmentes lehetsz, illetve újra élvezheted a mozgás és aktivitás örömét.

Sajnos az is előfordul, hogy műtét után a gerincsérv kiújul (akár egy másik csigolyánál). Ilyen esetben is tudunk fogadni. Amennyiben nem indokolt az azonnali műtét (súlyos vizelettartási zavar, bénulás veszélye) a kiújulást követően, úgy azonnal tudunk segíteni.

Fontos, hogyha zsibbadást, vagy kiújuló fájdalmat tapasztalsz, minél hamarabb fordulj hozzánk. Tapasztalataink szerint minél később fordul valaki szakemberhez, annál tovább tart a felépülés.

Ahogy sikerült levinni a gyulladást és a súlyos fájdalmat, javasoljuk.

Az ANF Terápia alkalmazása mellett ez tud segíteni abban, hogy problémád ne újuljon ki. 

Természetesen nagyon fokozatos terheléssel, minden esetben a rád szabott problémaspecifikus gyakorlatokat kérjük, hogy végezd el. Nem kell megijedni, ez napi szinten nem lesz több, mint 10– 15 perc.

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre szorulsz a gyakorlatok helyes elsajátításában, ezt Adrienn kolléganőnk betanítja számodra és kontrollálja a teljes folyamatot

Tapasztalatunk az, hogy még élsportolók esetében is tudunk újat, hasznosat mondani, így 1 ilyen alkalom mindenképp javasolt. 

Amennyiben zsibbadást, kisugárzó fájdalmat, vagy visszatérő derék, hát, vagy nyaki fájdalmat tapasztalsz, érdemes foglalkozni vele. Ha időben visszafordítjuk a problémát, garantáltan rövidebb idő alatt lehetsz tünetmentes ahhoz képest, mintha már égne a ház.

Az 1. alkalmat megelőzően a következőket nézd át és gondolj végig:

Ha esetlegesen van 1 évnél nem régebbi orvosi leleted, labor eredményed, vagy egyéb, képalkotó eljárással készült vizsgálati kiértékelésed kérjük, mindenképp hozd el magaddal az állapotfelmérésre.

Amikor megérkezel hozzánk egy részletes állapotfelmérő (anamnézis) lapot kell majd kitöltened, ahol minden korábbi panaszt és esetleges műtéti beavatkozást részletesen fel kell sorolnod szakemberünk részére. Őszinteséged és körültekintő részletességed, a kezelés precizitását eredményezi, kérjünk ebben a közreműködésedet.

Az első alkalom, ha nem S.O.S. időpontban érkezel, 25.000 Ft. Az időtartama 50 perc, amely magába foglalja az állapotfelmérést, a személyre szabott terápiás javaslatot és az ANF Terápiás korongok azonnali alkalmazását.

Az ANF korongok alkalmazási költsége   2.000 Ft / db.

Célunk, hogy azonnal elkezdjük a kezelésed is.

A későbbi kontroll alkalmak általánosan 30 percesek, melyek díja 15.000 Ft ezt egészíti ki az ANF Terápiás korongok alkalmazásának díja.

 

Azt, hogy a Te problémádra specializáltan alkalmanként hány korongot fogunk átlagosan használni ezt az I. alkalmon, az ANF Terápia saját felmérési protokollját követően fogja szakemberünk meghatározni.

Ez minden esetben egyéni állapot függvénye. Van, aki már az első alkalommal 50-70%-os javulást érez.

Másoknál jóval több alkalomra van szükség. Sok minden függ attól is, van–e egyéb egészségügyi panaszod (pl magas vérnyomás, ér probléma, cukorbetegség).

Minél több ilyen alapbetegséggel rendelkezel, annál hosszabb időt vehet igénybe a felépülés.

 • szervezet általános hidratáltsági állapota (vizelet színe jól mutatja)
 • fizikai aktivitás mértéke 
 • káros szenvedélyek (kábítószer, alkohol, cigaretta)
 • életkor 
 • egyéb nem mozgásszervi alapbetegség
 • gyógyszerek
 • műtétek (nem mozgásszervi is)

Ha fogékony az ANF terápiára (pácienseink kb. 95%-a), szervezeted a korong felhelyezést követő 5-20 percen belül reagál.

Ilyenkor méregtelenítő tüneteket is tapasztalhatsz.  (pl.: fejfájás, émelygés, szédülés).

Ahogy a állapotod, mozgásod javul és fájdalmad csökken, kevesebb kellemetlenséget, és jobb közérzetet fogsz tapasztalni.

Fontos: ha bármilyen gyógyszert szedsz, a terápia hatékonysága lelassulhat. 

Nincs bizonyíték arra, hogy a korongok veszélyeztethetik bármely felírt gyógyszer hatékonyságát. Ne hagyj abba semmilyen gyógyszer használatát anélkül, hogy konzultálnál  szakorvosoddal.

Amikor a szervezet elkezdi eltávolítani a salakanyagokat, méregtelenítési tüneteket tapasztalhatsz:

 • Fejfájás
 • Kiszáradt száj
 • Szédülés 
 • Könnyű influenza tünetek
 • Fáradtság
 • Diszkonfort
 • Orrfolyás
 • Csalánkiütés/ viszketés

Az, hogy meddig tarthatnak fenn a fent említett tünetek és mennyire lesz kellemetlen a méregtelenítés, az eltérő lehet. Észrevettük, hogy minél nagyobb szüksége van a szervezetnek a méregtelenítésreannál hosszabbak és erősebbek a tünetek.

Ez a folyamat fontos a szervezet megfelelő működéséhez.

Ha úgy érzed, a szervezet méregtelenítését mindig megszakíthatod a korongok levételével.

Ha késel mindenképp még ha rövidebb időre is tudsz jönni, de vedd igénybe a szolgáltatást. Sajnos mivel utánad is jönnek ezért csúszni nem tudunk. 

Ha úgy alakul, hogy lefoglalt alkalmadon nem tudsz részt venni, kérlek jelezd előre, és keresünk számodra egy új időpontot. 24 órán kívüli időpont módosítására díjmentesen van lehetőséged.

Azonban ha ezt a kezelésed alkalmától számított 24 órán belül, vagy egyáltalán nem is jelzed az elmulasztott alkalom díj 100%-át ki kell egyenlítened. Amíg ez nem történt meg, nem tudunk új időpontot adni. Tekintettel arra, hogy szakemberünk rendelkezésre állt a megadott időben, más vendég esett el ennek az időpontnak a lefoglalásának lehetőségéről.

Ettől a szankciótól eltekintünk olyan rendkívüli, előre nem látható váratlan esetekben, mint például  családi vészhelyzet vagy baleset.

Budapesten, a 1054 Szemere utca 19. 6. em 1.-e vagyunk megtalálhatók.

Ha ideértél a főbejáratnál kérjük nyomd meg a 41-es kapucsengőt (Personal Best Mozgásszervi Rendelő) A liftben a P gombot kell megnyomni (ez a 6. emelet) P mint Personal Best. A 6. emeleten balra fordulva már látni fogod a rendelő bejáratát. Várunk!

Az állapotfelmérés és az ANF Terápia ( ANF Therapy® ) alkalmazásának jelentős része indokolja a felső és vagy alsó ruházat levételét, ezért megkérjük, hogy hozz magaddal egy olyan kényelmes ruhát/váltóruhát amit indokolt esetben a felmérés vagy kezelések során könnyen le tudsz venni.

Jelentkezhetsz telefonon is természetesen. Ha még nem jártál nálunk, hogy pontos képet kapjunk állapotodról akkor is a personalbest.hu/foglalj-idopontot oldalon a kiválasztott szolgáltatási kategóriához tartozó űrlap kitöltését fogjuk kérni.

Amennyiben már jártál nálunk, elég telefonon csörögj új időpont kapcsán. Az online foglalás a kontroll alkalmakra teljes mértékben opcionális.

Nem. Ha már jártál nálunk akkor az online foglalás csak egy lehetőség. A helyszínen recepciósaink segítéségével is le tudod foglalni időpontod. Rendelőnkben lehetőség van bankkártyás, készpénzes fizetésre is.

Menj a personalbest.hu/foglalj-idopontot oldalra. Itt válaszd ki a neked szükséges szolgáltatási kategóriát.

A kategória kiválasztása után online naptárunk segítségével ki tudod választani az előzetesen kiválasztott szolgáltatáshoz kapcsolódó ideális időpontot és szakembert.

Online időpontfoglalásod bankkártyával a Stripe nemzetközi online fizetési platformja segítségével tudod véglegesíteni a tranzakcióról pedig a Billingo számlázási platformja automatikusan a kitöltött adatoknak megfelelően automatikusan számlát is generál. Lehetőséged van átutalásos számlát is kérni. Ez szintén a Billingo rendszeréből automatikusan fog kimenni díjbekérő formájában.

Időpontod véglegesíteséhez pedig végül egy rövid űrlapot kell kitöltened problémáddal kapcsolatban, hogy teljes képet kapjunk állapotodról.
Foglalásod végleges jóváhagyását recepciósaink fogják elvégezni munkaidőben. Amint ez megtörtént az időpontoddal kapcsolatos minden részletet a megadott e-mail címre küldeni fogunk.

Kérjük, hogy menj végig a foglalási folyamaton és válaszd az átutalásos fizetés opciót. A Billingo rendszeréből kiküldött díjbekérőn szerepelnek a Banki adataink, ahova be is tudod fizetni a felmérési díjat.

Igen. Az alábbi Egészségpénztárakkal vagyunk kapcsolatban:

 • OTP egészségpénztár
 • Prémium Egészségpénztár
 • MBH Gondoskodás Egészségpénztár
 • Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
 • IZYS Önsegélyező Pénztár

Ismerd meg több mint 220 GOOGLE visszajelzésünket.

(nem csak gerincsérv megszüntetésében vagyunk eredményesek.)

Török Kristóf

Már gyermek korától nagy érdeklődéssel van a testi, lelki egészség fejlesztése, és fenntartása iránt. Az érdeklődését a manuális gyógyítás iránt a sport, kiemelten a mozgás szeretete indította el, ugyanis 2004 óta foglalkozik karatéval (mára fekete öves senseiként).

A mozgásszervi gyógyítás útjára egy 2013-ban történt sportsérülés vezette, amikor a gyógyulás útjára lépve a rehabillitációs team profizmusát látva elhatározta: ő is ezt a pályát fogja választani. Szakmai pályafutását szeretett sportágában, szakedzőként kezdte, ezzel párhuzamosan elkezdte tanulni és tanítványain alkalmazni a különböző manuális terápiákat.

2017-ben a karatesportban fellépő egyre több sportsérülés indította el a mozgásszervrendszer még mélyebb megértése  és az ehhez kapcsolódó problémák, fájdalmak összefüggéseinek és  okának feltárása felé. Tudását azóta is folyamatosan mélyíti különböző hazai és nemzetközi képzéseken, és autodidakta módon. Mindennapjait, olykor szabad idejét is az anatómia, élettan tanulása és tanulmányozása tölti ki.

A képzéseken számos kiváló szakembertől volt  szerencséje tanulni, kiknek segítségével a komolyabb terápiás vonatkozásokat és módszertanokat is sikerült elsajátítanai.

2022-ben Magyarországon 2. szakemberként szerzett ANF terapeuta minősítést.

5 éves oszteopátia egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi az Institut für angewandte Osteopathie magyarországi, kihelyezett képzése keretében.

 

Filozófiája szerint a jó terapeuta holtig tanul, és nyitottságának köszönhetően több módszert is elsajátít annak érdekében, hogy a lehető legszélesebb körben, hatékonyan tudjon segíteni a mozgásszervi fájdalmakkal küzdőknek.

Tamás Róbert

A sport, azon belül a labdarúgás kisgyermekkora óta a szenvedélye. A közelmúltig professzionális szinten űzte a labdagúgást.

Először Erdélyben majd Lengyelországban, az elmúlt időszakban pedig Magyarországon. 

A sportolói karrier mellett fontos volt számára, hogy tovább tanuljon, így nem volt kérdés számára, hogy egy mozgással, egészséges életmóddal kapcsolatos pályát válasszon. Diplomáját 2020-ban a Kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetemen szerezte, mint fizioterapueta. Oszteopát tanulmányait jelenleg is végzi.

Ezt követően Lengyelországban
 a manuálterápiáés a kiropraktikát is megismerte. 

Egy ajánlásnak köszönhetően jutott el rendelőnk csapatába.

Az oszteopátia összefüggés alapú szemlélete teljesen lenyűgözte és elhatározta, hogy egy napon oszteopata lesz.

Aktív oszteopát egyetemi képzése mellett az ANF terápia gyakorlati alkalmazását is folyamatosan tanulja és sikeresen alkalmazza. 

Róbert a mozgásszervi rendelőnkben végzett munka mellett jelenleg is aktív sportoló. Maximalizmusodafigyelés és őszinteség jellemzi munkáját. 

2022-ben 3.  szakemberként nyert ANF terapeuta minősítést Magyarországon. 

5 éves oszteopátia egyetemi tanulmányait jelenleg is végzi az Institut für angewandte Osteopathie magyarországi, kihelyezett képzése keretében.

A gerincproblémák, gerincsérvek és a sportsérülések kezelése  növelése a fő szakterülete. 

Edelényi Balázs

Az oszteopátiás összefüggés alapú szemléletű kezeléssel egy 2008-as sportbaleset kapcsán ismerkedett meg. Az akkori rehabilitációs csapata rátermettsége miatt határozta el, hogy ezzel a hivatással szeretne a későbbiekben foglalkozni.

Tanulmányait, 2011 óta mind a mai napig kitartóan végzi intézményes keretek között és autodidakta módon is.

A szakmai ismeretek fejlesztésére elméletben és gyakorlatban is egy  élethosszig tartó folyamatként tekint.

2017-től német nyelven egyetemi szintű képzésen oszteopátiát tanult, tudását bővítette amerikai képzésekkel is

2020-ban az ANF Terápiát (ANF Therapy®) Magyarorsz ágon elsőként sajátította el. A moduláris rendszerben rekord idő alatt végezte el a képzést kiváló eredménnyel, mindezt ráadásul angol nyelven!

Ezért Balázs számára elmondható, hogy nincs lehetetlen. Az elmúlt években számos alkalommal tudott segíteni olyan gerinc, csípő, térd, váll fájdalmak és sérülések esetében, ahol már műtétet javasoltak, vagy a sportoló számára  a sportág abbahagyását tanácsolták

Fő célja a visszafordítható funkcionális mozgásszervi fájdalmak megszüntetése, enyhítése.

Időpontfoglalást követően fizetni is kell?

Igen.

Fontos tudnunk, hogy ténylegesen számíthatunk-e arra, hogy a lefoglalt időpontban el is jössz?

Amíg nem kértük az előre fizetést, többször előfordult, hogy a lefoglalt időpontban nem jelent meg vendég, majd  elérhetetlenné vált vagy kinyomta a hívásunkat.

Ezzel olyan emberek estek el kezelési lehetőségtől, akik például SOS időpontra várnak, mert súlyos, azonnali megoldást igénylő problémájuk van.
Ugye te sem örülnél, ha időpontra várnál és azért nem kapnál, mert valaki elfelejtette lemondani az időpontját?

Az időpontfoglalást követő fizetést van lehetőség azonnal online bankkártyával elvégezni vagy banki átutalásos opciót is biztosítunk. ( még a számlaszámunkra be is tudod az összeget fizetni ).

Érthető és elfogadható ez így részedről?

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

 • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
 • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
 • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
 • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
 • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
 • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
 • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!