Miért bízhatsz bennünk és masszőreink hozzáértésében?

Egyrészt, mert a Personal Best egykori vezetői hozták be 1997-ben az irodai masszázs technikáját és az első masszázsszékeket Magyarországra, egyenesen az USA-ból.

Persze nosztalgiával még nem múlt el nyakfájdalom, máris mutatjuk a lényeget!

Amit magunkkal hoztunk elődeinktől:

1.) Profi eszközök 

A mai napig a piacon egyedül MADE IN USA ( Oakworks) masszázsszékeken dolgozunk. 

 2.) Kipróbált technika

Az egykori David Palmer által az Apple és Microsoft számára kidolgozott office massage rendszerét tekintjük kiindulási alapnak.

3.) Megbízhatóság

Legtöbb partnereinkkel 10+ éve dolgozunk együtt!

+1.) Egyedi kiválasztási rendszer

Kidolgoztunk egy professzionális masszőr kiválasztási és belsős oktatási  rendszert, így biztosan nem kell amiatt aggódnod, hogy "jó" lesz-e a masszőr.

irodai-masszazs-kep
Garanciát vállalunk a profi szolgáltatásra és szervezésre
_DSC7997
A befeszült hátizmoknak mindig jól esik a lazítás

Ami az évek során változott:

1.) Speciális új technika

Kidolgoztunk egy nyújtásokkal és kimozgatásokkal kombinált irodai masszázstechnikai módszert, amit MSM: A munkahelyi masszázsterápia néven védjegyoltalom alá helyeztünk.

2.) Szakmai cégvezetés

Vezetőink kipróbált szakemberek, akik 10+ év gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az előkészítéstől a professzionális szolgáltatásokig. Mindent a partnerektől kapott visszajelzések alapján dolgoztunk ki és tökéletesítettünk.

3.) Folyamatos minőségbiztosítás

Vezetői csapatunk inkognitóban, “mystery shopping” jelleggel rendszeresen ellenőrzi, hogy a masszázs tényleg az elvárt minőségben zajlik-e, mi így is gondoskodunk a kifogástalan szolgáltatási minőségről.

+1.) Lecsökkentettük a szervezés terheit

Online időpontfoglaló rendszerünknek köszönhetően mindenki egyénileg regisztrál és módosíthatja az időpontját.

Küldetésünk

Hogy az irodai masszázst professzionállis szolgáltatási háttérrel minél több vállalatnál a vállalati kultúra részévé tegyük.

Büszkék vagyunk rá, hogy mára eljutottunk oda, hogy több nagyvállalati partnerünknél az év minden munkanapján szolgáltatunk közel visszajelzéseink alapján 100%-os munkatársi elégedettséggel. 

Eredményeink számokban:

0 éve

a piacon

0 +

megvalósult irodai masszázs

Elégedettség
0 %

elégedettség

0 +

Gerincbarát Partner

Ismerd meg a Personal Best csapatát

Akik azért felelnek, hogy a szolgáltatás és minden részlete 5 csillagos legyen!

Krisz négyzet (2)

Pethő Krisztián

Operatív vezető

A csapatkapitány, aki hidat képez a masszőrök és az irodai munkatársak között.  Hiteles vezető, mert az irodai masszázst éveken keresztül önmaga is végezte.

Evi négyzet

Edelényi Evelin

Online időpontfoglalási rendszer és szerződéskötés

Evelin felel azért, hogy online időpontfoglalási rendszerünk segítségével  a lehető legkevesebbet kelljen foglalkoznod a szervezéssel  Evelin felel azért is, hogy online időpont foglalási rendszerünk GDPR kompatibilis legyen. 

Klau négyzet portré

Szabó Klaudia

Pénzügy és szervezés

Klaudia felel azért, hogy minden szakemberünk minden információt megkapjon és ha helyettesítésre van szükség a lehető legrövidebb idő alatt leszervezze.

Tudtad?

A Personal Bestnél kiemelt hangsúlyt fektetünk szakembereink kiválasztására és oktatására.

Szakembereinket többlépcsős folyamat során választjuk ki. A Partnereinknél alkalmazott irodai masszázstechnikát a leendő Kollégáink külön oktatás keretében sajátítják el. Masszőri csapatunknak rendszeresen tartunk workshopokat és továbbképzéseket is.

Az egészséges munkavállalókért, a sikeres vállalatokért. 

Ismerj meg minket

Kontakt

Töltsd ki és küldjük a videót

[Nyilatkozom, hogy a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat elolvastam és tudomásul vettem, továbbá hozzájárulok a megadott adataimnak a personalbest.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalon található tájékoztatókban foglaltak szerinti kezeléséhez.]
Töltsd ki és küldjük a videót

[Nyilatkozom, hogy a kapcsolódó adatkezelési tájékoztatókat elolvastam és tudomásul vettem, továbbá hozzájárulok a megadott adataimnak a personalbest.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalon található tájékoztatókban foglaltak szerinti kezeléséhez.]

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a recepcio@personalbest.hu e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!