Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

A hagyományos módszerek helyett ANF terápia (ANF Therapy®) !

A FÁJDALOM ÉS SÉRÜLÉS KEZELÉS 100%-IG SZEMÉLYRE SZABOTTAN

Előíteltes vagy az “új praktikákkal” kapcsolatban? Nem hibáztatunk. Rengeteg vendégünk érkezik hozzánk ezzel a szemlélettel és szokásunk kellemes csalódást okozni. Mielőtt megmutatnánk mit írtak erről a vendégeink…

Szeretnénk gratulálni!

Maga a tény, hogy eljutottál az oldalunkra, arról árulkodik, hogy az átlagosnál jóval nyitottabb vagy a fájdalommentes mozgás elérésének ügyében. 

Te már tudod, milyen előnyökkel jár a fájdalommentes mozgás öröme

Segíthetünk visszaadni a fájdalommentes mindennapjaid, de ne higyj nekünk inkább nézd meg…

Professzionális

Biztonságos

Eredményes

Huszár Évi

Egy csont törés utáni erős váll fájdalommal kerestem fel a Personal Best Rendelőt, férjem ajánlására. Már néhány alkalom után teljesen panaszmentes állapotot sikerült elérni. Ezután pedig a rendszeres kezelések hatására olyan régóra visszatérő panaszaim is megszűntek, mint folyamatos felfázások sorozata, anyagcsere zavarok. És ami teljesen meglepett, hogy egyik alkalommal említettem Balázsnak, mennyire fáj a fogam, mire Ő azt mondta ezen is tud segíteni. És valóban:). Mindenkinek csak ajánlani tudom a helyet. Profi kezekben van itt az ember és még szeretném kiemelni, hogy az egész csapat hihetetlen kedvességgel fordul mindig az emberhez. Nálunk már az egész család visszatérő vendég a Personal Best Csapatnál.

Kőnig István

Olyan boka panasszal mentem hozzájuk, amely csúnyán megnehezítette a mindennapos munkavégzésemet. A gyógytornászom javaslatára kerestem fel a Personal Best csapatát, Edelényi Balázs segítségével már van fény az alagút végén. U.I.: Amikor meghallom, hogy valami holisztikus módszeren alapszik általában lever a víz, de valóban jobban lettem a kezelések során. Köszönöm <3

Nikolics Dorottya

Ahogy sok mindenkinél, aki az irodai körülmények helyett otthoni munkavégzésre kényszerült, nálam is jelentkeztek a hát, derék fájdalmak, amiket váll problémák is kiegészítettek. Egy állapotfelmérés után kezdtük el a kezeléseket és minden alkalommal érezhető volt a pozitív változás, javulás. Balázs hozzáértésével, sokrétű terápiás ismereteivel a problémákat hatékonyan tudta kezelni, minden alkalommal a megoldásra koncentrálva. Nagyon pozitívnak találom, hogy a rendelő a szakértelmen túl nagy hangsúlyt helyez a kedves légkörre, ügyfélközpontúságra is.

  Friss vagy maximum pár hónapos sérülésem, vagy fájdalmad van?

  Krónikus, akár évek óta fennálló vagy visszatérő fájdalmad van?

  Láttad már 3D-ben a gerinced? Megmutatjuk.

  Tudtad?

  Nálunk tűpontos képet kapsz jelenlegi állapotodról és arról, hogy hogyan szabadulhatsz meg végre tartósan a panaszodtól, vagy mennyi idő alatt élvezheted újra  a fájdalommentes mindennapok vagy az aktív sport örömét. Ehhez egy egyedülálló innovatív módszert alkalmazunk az ANF terápiát (ANF Therapy®) .

  Természetesen mi sem vagyunk mindenhatók, azt is megosztjuk, ha nem tudunk segíteni és azt is, ha bizonyos mértékig! 

  Szolgáltatásaink

  Friss vagy maximum pár hónapos sérülésed vagy fájdalmad van?

  Az ANF terápia (ANF Therapy®) műtét és fájdalomcsillapítók nélkül azonnal alkalmazva segíthet a különböző kisebb sérülések, balesetek, izom, szalag, fájdalmak, görcsök, nyak, hát, derék becsípődések kezelésében és megszüntetésében. 

  Műtétet igénylő sérülések, balesetek esetén, a rehabilllátációs  folyamat felgyorsításában tudunk segíteni. A műtétet követő 2-3. héttől. 

  Krónikus, akár évek óta fennálló, vagy visszatérő fájdalmad van?

  Amennyiben hosszú ideje fennáló csont-, ízületi vagy izomfájdalmakkal küzdesz a mindennapokban, egy alapos  állapotfelmérést követően tudunk terápiás javaslatot adni, hogy az ANF terápia (ANF Therapy®) milyen mértékben javíthatad az életminőségeden. 

  Érdekel milyen állapotban van a gerinced?

  Gyakran fáj a hátad vagy a derekad? A 3D gerincfelmérésünk során pontos képet a kapsz a gerincedről mozgás (állás, ülés, előre hajlás, súly tartása)  közben, így nem csak a mély szöveti állapotról, hanem gerinced a és a környező izmok ízületek állapotáról is információt kapsz.  Az állapotfelmérés sugárzásmentes. 

  0 +
  ORSZÁGBAN alkalmazzák sikeresen az ANF terápiát
  0 +
  ANF Therapy® klinika világszerte

  1

  Magyarországon az egyetlen helyen nálunk

  0 +
  Elégedett ügyfél

  Mi vár rád, ha most bejelentkezel?

  Ha most igénybeveszed segítségünket a felmérés mellé

  10. 000 Ft értékű AJÁNDÉK

  Testösszetétel elemzést adunk