A folyamatos sugárterhelés súlyos károkat okozhat a szervezetünkben

A magas elektroszmog kitettség a WHO besorolása szerint egészségkárosító hatású.

Előítéletes vagy az “új technológiákkal” kapcsolatban? Nem hibáztatunk. Bennünk is felmerült, hogy miért lehet az, hogy pont egy magyar házaspár lesz az, aki megalkot egy olyan világraszóló technológiát, amelynek megoldásait már nem csak itthon, de a világ számos pontján is alkalmazzák. Mi már megismertük, használtuk, kitapasztaltuk, és tényleg működik. Mielőtt megismernéd milyen tapasztalatról számoltak be azok, akik már alkalmazzák a technológiát…..

Szeretnénk gratulálni!

Pethő Krisztián vagyok a Personal Best vezetője. Maga a tény, hogy eljutottál az oldalunkra, arról árulkodik, hogy az átlagosnál jóval nyitottabb vagy egészséged megőrzése ügyében.

Te már tudod, milyen előnyökkel jár az EGÉSZSÉG!

19-20 éves koromban én is súlyosan érintett voltam egy kritikus betegségben, ezért engedd meg, hogy bemutassak egy olyan megoldást számodra, amivel a Te, családtagjaid és környezeted egészségben eltöltött éveit növelheted meg.

Tudományos

Biztonságos

Független laborban tesztelt

Az eszköz
megtekintése után elég szkeptikus voltam,  mindenesetre megvásároltam 2 db- ot.  A  hálószobába helyeztük el őket és már az első éjszaka során is sikerült 7 órát aludni, amire már rég nem volt példa a hajnali 3 vagy 4 óra helyet 7 órakor keltünk fel és ez azóta is így van. Nem kell tablettákat szedni, nem kell az SHS eszközt ki vagy be kapcsolni. Az alvás minősége is javult, pl. nincs forgolódás wc-re járás. A mélyebb és hosszabb alvás eredményeként frissebben, kipihentebben ébredünk, aminek az lett az eredménye, hogy kb 2 hét után a napi vérnyomás csökkentésre felírt gyógyszereket is csökkenteni lehetett. Napközben a TV és a számítógép közelébe tesszük, hogy csökkenjen az un. elektroszmog!
Ez is érzékelhetőnek bizonyult egy-két héten belül, mert azt vettük észre a napi 3-4 órás, vagy több tévézés – szinte egész nap be van kapcsolva, még ha nem is nézzük – , számítógépezés után, hogy nem vagyunk olyan fáradtak mint korábban.   Az eredményeken felbuzdulva külföldön élő két fiamnak is vettem egy-egy SHS-t, akik hasonló tapasztalatokról írtak nekem. A terméket az egész család megelégedéssel használja!

Grenovics László

Azoknál a pácienseknél, akik használják a sugárzáspajzsot, már néhány nap, hét után jelentős
pozitív változás állt be az állapotukban.

Néhány ezek közül:

– jelentősen javult az agyi funkció
– fűlben tapasztalt tompaság enyhült
– migrénes fejfájás ritkult, a fájdalom erőssége csökkent
– szinte minden felhasználó arról számolt be, hogy a korábbi alvászavarok megszűntek
Saját, személyes tapasztalatom: a sok mobiltelefon használata miatt erősen könnyezett a
szemem. Egy hónapja van nálam ez a kis aranyos „kütyü” és a szemkönnyezés elenyésző.

Dr. Méry Györgyné

Már évek óta gyakorló nagypapa vagyok és rendszeresen látogatom unokáimat Ingolstadtban, ahol az idén Maxika már negyedik osztályos lett. Váltakozó sikerrel tanult, nem azért, mintha rossz képességű lenne, de nem tud minden esetben megfelelően koncentrálni, ezért az eredményei átlagosan közepes – jó osztályzatokban jelentkeztek. Ez a szülőket nagyon nyugtalanította, mert az idén fog eldőlni, hogy Maxika mehet-e a következő évtől gimnáziumba tovább?
Hirtelen ötlettel felajánlottam Maxikának, hogy tegye az én elektroszmog-shield-emet a párnája alá , így talán majd tud aludni. így is lett, Maxika ragyogóan végig aludta az éjszakát. Ettől kezdve a kis fém gombot ott tartja Maxika a párnája alatt és már nagyon-nagyon jó alvónak számít. De nem is ez a csattanó…
A kapcsolat Maxikáékkal természetesen ezután sem szakadt meg, rendszeresen tájékozódtam a szülőknél
mindenről, így Maxika tanulásáról is. A szülök nem értették a dolgot, Maxika megtáltosodott!
Rendszeresen a legjobb dolgozatokat írja, a teljesítménye tartósan nagyon jó lett. A múlt héten volt szülői
értekezlet, a tanár néni áradozott Maxikáról a szülőknek – bizony a legjobb úton van arra, hogy jövőre a
gimnáziumot javasolja az iskola.
Sokat gondolkodtam azon, vajon mi történhetett? Csak egyre tudok következtetni. Az elektroszmog-shield
annyira jól megvédi Maxikát az elektroszmog behatásoktól, hogy ragyogóan alszik, minden éjjel tökéletesen kipiheni magát, így az iskolában tud koncentrálni. A következmény: ugrásszerűen nagyszerű teljesítmény.

Jankó Kálmán

Napi szinten használok autót, kíváncsi vagyok milyen lehetőségeim vannak

Szeretném saját magamat megvédeni a káros sugárzásoktól

Szeretném az otthonomat biztonságosabbá tenni

Tudtad?

Oracle felmérése szerint mára már több mint 3 billió eszköz csatlakozik egymáshoz a világhálón. Ez minden idők legmagasabb elektromágneses sugárzását okozza a földön és a levegőben egyaránt. A folyamatos sugárterhelés kárt okozhat a szervezetünkben. Az elektroszmog a WHO (Egészségügyi Világszervezet) hivatalos besorolása szerint 2B carcinogen (daganat aktiválódást okozhat).

SHS System megoldások

Napi szinten használsz autót?

Az egyre kifinomultabb járműtechnológiák, mint a GPS irányítás, GPS nyomkövető eszközök, távvezérlők, tápellátási tartozékok, rádiós és zenei rendszerek mind-mind ontják magukból a kockázatot jelentő elektroszmogot.

Az SHS CARS széria az autóban jelentkező elektromágneses sugárzás ellen nyújt védelmet a sofőrök és utasaik számára.

Ez egy olyan komplex technológia, amely utazás közben is sugárzásilag rendezett életteret biztosít számunkra.

Szeretnéd saját magad megvédeni a káros sugárzásoktól?

Tudtad, hogy hanghívás közben a testünkre ható teljesítmény 40 mW/m2 ami 4 mW/m2-re csökkenthető, így az okostelefonok egészségügyi kockázat nélkül használhatók?

Az 5Gsavecard használata során a testünkben elnyelt dózis (SAR) mértékét csökkenti arra a szintre, ami már egészségi problémákat nem tud okozni.

Akkreditált független méréssel igazoltan a 2G, 3G, 4G, 5G kitettségeket 50-70 százalékkal csökkenti.

Az 5gsavecard a telefontok és a digitális eszköz közé helyezve a káros sugárzások egy részét elnyeli, valamint átalakítja minimális hővé.

Szeretnéd biztonságosabbá tenni az otthonod?

Karbantartást nem igénylő épületvédelmi technológia amely áramforrás nélkülépülettartozékként, megujúló energiaforrással táplálkozik és minden típusú ártó sugárzási értéket (radon-radioaktív, elektroszmog, ill. geopatikus és kozmikus sugárzásokat is) képes egészséget nem károsító küszöbérték alá csökkenteni. Beépítése mind meglévő, mind épülőfélben lévő ingatlanokban fúrás-faragás nélkül megoldható.
Nem csupán lecsökkenti a káros sugárzásokat, hanem folyamatosan szelektálja és átmodulálja azokat, ezáltal egy harmonikus frekvenciájú élettér, egy lényegesen magasabb épületminőség jön létre.

Év tudományos kutatás
0 +
Egyedülálló megoldás
0
Magyar feltaláló
0
Hálás család
0 +

Szkeptikus vagy ?

Teljesen érthető, nem hibáztatunk. Mit szólsz, ha nemzetközileg akkreditált műszerparkkal bemérjük

GÉPJÁRMŰVED vagy OTTHONOD

sugárzási kitettségét?

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!