Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Stresszcsökkentés és ellazulás akár egy kávészünetnél is rövidebb idő alatt

irodai masszázs SZENVEDÉLYES PROFIKTÓL

Ráférne egy gyors frissítés a csapatra, vagy csak egyre többen panaszkodnak nyakukra, vállukra derekukra?

HR szakemberként olyan programot keresel, ami rövid idő alatt nagyfokú frissítést és teljes ellazulást nyújt, visszacsalogathatók a home-office-ban dolgozó kollégák, egyúttal növelhető a vállalati hatékonyság, illetve a dolgozói elégedettség

Mit szólnál ahhoz, ha hetente egyszer vagy többször felfrissülhetnének a kollégák, de mindezt csak egyszer, a legelején kellene megszervezned? 

A Personal Best online időpontfoglalási rendszere leveszi a heti szervezéssel kapcsolatos terheket a válladról. A rendszeres irodai masszázs pedig alkalmanként egy kávészünet alatt segít felfrissülni, hogy azt követően relaxálva és új lendülettel vessétek bele magatokat a munkahelyi kihívásokba. 

Mi pontosan az MSM: A munkahelyi masszázsterápia®? Egy új irodai masszázs irányzat?

A Munkahelyi masszázsterápia® egy védjegyoltalom alatt álló irodai masszázs módszer, ami az 1990-es években Amerikában kifejlesztett, eredeti Office Chair Massage továbbfejlesztett változata. Az MSM egy mozaikszó, Masszázs Streching és Mobilizáció (kimozgatás) szavakból, ami azt is jelenti, hogy a masszázs kiegészül nyújtás és kimozgatásos technikákkal.

Előnye, hogy nagyobb ellazulást eredményez és a beállt a izomzat keringése is jobban fokozható. 

Lényege, hogy a munkatársak, a saját ruhájukban, egy speciális masszázs székben ülve, mindössze 15-20 perc alatt kellemesen felfrissüljenek

A masszőreink kivétel nélkül professzionális masszázsterapeuták, akik a továbbképzéseinknek köszönhetően egységes technikával, illetve egységes rendszer alapján dolgoznak.

Képesek kiszűrni és tanácsaikkal, illetve a masszázzsal akár megelőzni is az irodai munkával együtt járó, rossz testtartásból eredő egészségügyi (pl. gerincsérv, alagút szindróma, pattanó ujj, teniszkönyök stb.), illetve olyan kisebb elváltozásokat, amelyek hosszú távon problémát okozhatnak.

Természetesen az irodai masszázsnak is megvan a kompetencia határa és szem előtt kell tartani, hogy fő célja a frissítés az ellazítás

Az MSM: A munkahelyi masszázsterápia® előnyei

Partnereink a teljesség igénye nélkül:

Ők miért dolgoznak velünk?

Minimális időt és energiát szeretnek befektetni a szervezésbe

Csak az elején kell részt venni a szervezési folyamatban, mert az online időpontfoglaló rendszerünkben a egyénileg foglalhattok időpontot, a szerződésben megjelölt napokon és időintervallumon belül.

Garanciát vállalunk a masszőreinkre

Kizárólag olyan masszőrökkel dolgozunk együtt egy elméleti és gyakorlati szintfelmérőt követően sikeres oktatást tettek az MSM: A munkahelyi masszázsterápia® módszerből, amit időszakosan ellenőrzünk.

Fontos számukra, hogy hosszú távú partnerük legyen

Nagy csapattal dolgozunk, a vállalásainkat megbízhatóan teljesítjük, és minden helyzetre fel vagyunk készülve, így ha egy masszőrünk szülési szabadságra megy, vagy netán más országba költözik is lesz aki pótolja. Nem kell agyalni és új masszőrt fejvadászni.

Befektetésként tekintenek az irodai masszázsra

Olyan cégekkel dolgozunk együtt ahol hisznek benne, hogy a dolgozói wellbeingbe történő befektetés, megtérül ami egy vonzóbb munkahelyet teremt.

Mi vár rád ha most ajánlatot kérsz?

Van egy jó hírünk, nem kell azonnal elköteleződni

Bemutató alkalmat biztosítunk!