Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

Hatékony műtét- és gyógyszermentes megoldást keresel friss, maximum pár hónapja fennálló panaszodra?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) ezt teszi elérhetővé számodra

Neked is a drága kincs az időd

Az idő pénz, és minél tovább várunk, minél többet költünk fájdalomcsillapítókra és krémekre, annál lassabb lehet a teljes felépülés. Ezért fontos tudatos döntést hozni, és időben cselekedni a egészségünk helyreállítása érdekében. Különösen akkor, ha a jövőben is teljesíteni szeretnénk 100%-osan, akár a sportban, akár a családi feladataink ellátásában.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) megoldást nyújt erre a problémára, hiszen segít a lehető legrövidebb idő alatt megszabadulni a fájdalomtól vagy sérüléstől, ami akadályozza a teljes értékű életet és a szabad mozgást.

Az ANF Terápia nem csak a tüneti kezelésről szól

Az ANF Terápia során az idegrendszer sérült kommunikációját állítjuk helyre, a testre ragasztható speciális korongokon keresztül.

ANF Terápiás korongokkal a szervezetben lejátszódó biokémiai folyamatokat tudjuk felgyorsítani így tünetek kezelése helyett közvetlenül az idegrendszer szabályozó folyamataira tudunk hatni.

A korongok felhelyezését követően a hatás azonnal érezhető 5-30 percen belül.  A fájdalom és gyulladás csökken, nő az ízületi mozgástartomány.

Így elérve azt, hogy egy hirtelen becsípődés vagy izom, ízületi  sérülés esetén pár hét alatt teljes értékűen tudsz újra mozogni vagy akár sportolni is.

Derékfájással érkeztem a csapathoz, akik már a legelején elnyerték a szimpátiamat. A kezdetekben szkeptikus voltam a módszert illetően, de már az első alkalom után pozitívan csalódtam. Az egész csapat óriási szaktudással rendelkezik, empatikusan fordulnak a kliensekhez, érthetően elmagyarázzák, hogy mit miért csinálnak. Sajnos (az egyik szemem sír, a másik nevet :)) nekem már nem kell jönnöm többször, de bármi problémám lesz, biztosan hozzájuk fordulok ismét! 🙂

Molnár Eszter

Sport túlterhelés során derék problémák jelentkeztek, mellyel a rendelőhöz fordultam. Egy-két kezelés után nagyon hatásos és eredményes segítséget kaptam úgy, hogy közben a versenyfelkészülést sem kellet szüneteltetnem. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Nagyon köszönöm a segítséget!

Kovács Anita

Egy barátom ajánlására kerestem fel a Personal Bestet, ínhüvelygyulladásommal. Nagyon szakszerű ellátást kaptam, amellett, hogy mindenki kedves és közvetlen volt velem! 3 kezeléssel sikerült teljesen megszüntetni a panaszt és azóta sem tért vissza!

Lippai Laura

Hisszük, hogy minden helyzet egyedi

ANF korong felhelyezés csak felmérés alapján

Az ANF Terápiás korongok felhelyezését minden esetben átfogó állapotfelmérés előzi meg, anamnézis felvételt követő manuális (tehát kézi) felmérési módszerek alapján (pl.: speciális idegtesztek, izomtesztek, reflextesztek, nyirokkapuk tapintása).

Azonnali hatás

Hirtelen fellépő sérülések és fájdalmak esetén általában 3-4 kezelés alatt elérhető a kívánt eredmény az ANF terápia révén, tehát nem kell hosszú hetekig vagy hónapokig nekünk szentelned a drága idődet, hogy visszanyerd a mozgás szabadságát.

Azonnal alkalmazható

Képalkotást nem igénylő mozgásszervi problémák esetén, mint például akut becsípődések, lumbágó, kisebb sérülések, balesetek, izomfájdalmak, izomgörcsök, kötőszöveti és izomfeszültségek, szalagproblémák, csontot ért könnyebb sérülések kezelése, és gyulladás esetén gyulladáscsökkentő mechanizmus beindítására.

Súlyosabb sérülés esetén is eredményes

Vannak olyan mozgásszervi elváltozások is (pl. súlyos porckopás, súlyos sportsérülés), amelyek hosszabb ideig tartó és intenzívebb impulzust igényelnek.

Egyedülálló terápiás módszer

Az ANF Terápia (Amino Neuro Frequency Therapy®) az idegrendszer központja és perifériája közötti kommunikációt helyreállító frekvenciaterápia, amelynek hatása a Nikola Tesla és Albert Einstein által több mint 100 éve felvázolt frekvenciaterápiás elven alapul, az elektromágnesesség előnyeit kihasználva.  Az eszközöket 2012-ben Dr. Mikel H-G Hoff szabadalmaztatta, Az ANF Therapy® módszer, szabadalmi modell száma: U202030252, ES1259974.

Nem fájdalomcsillapító tapasz

Az ANF korongok nincsenek átitatva gyógynövényes vagy egyéb fájdalomcsillapító hatású összetevővel. Az eszközök képesek felvenni, megtartani és leadni a frekvenciát. Több mint 50+ spektrumban alkalmazzuk probléma függvényében. (pl.: gyulladáscsökkentés, akut fájdalomcsillapítás, szöveti regeneráció stb.)

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy olyan XXI. századi frekvenciaterápiás eljárás, amivel hatékonyan szüntethetők meg az akut mozgásszervi fájdalmak, tehetők tünetmentessé a sportsérülések.

Hogyan működnek az ANF korongok ilyen gyorsan?

Minden korong egy bizonyos elektromágneses frekvenciával van feltöltve, ami segíti a központi és a perifériás idegrendszer közötti kommunikáció helyreállítását, így serkentve a szervezet öngyógyító mechanizmusát.

A különböző ANF korongok kombinálásával célunk a szervezet funkcióinak (idegek, izmok, szervek, nyirokrendszer, hormonszabályozás) normalizálása és optimalizálása.

Akut sérülések és fájdalmak esetén a korongok felhelyezése után a legtöbb vendégünk 5-30 percen belül reagál a kezelésre, és enyhülni kezd vagy jelentősen csökken fájdalma. Az esetek többségében 4-5 alkalom után pedig visszatérhet a vendégünk a sportba vagy teljes értékűen az aktív hétköznapokba!

Tudtad?

  • Az ANF Terápiát ma a világon több mint 50 országban alkalmazzák eredményesen.
  • Magyarországon jelenleg csak nálunk érhető el!

Mi az ANF Terápia?

Ha kíváncsi vagy még részleteseben miként működik az ANF Terápia, kattints a gombra.

Még sosem hallottál az ANF Terápiáról? Részletesen olvashatsz róla az alábbi gombra kattintva.

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!