Cím: 1054 Budapest, Szemere utca 19. VI. em. 1. ajtó

3D gerinc állapotfelmérés

Szeretnéd végre megtudni pontosan miért fáj a hátad és meg is szüntetni?  Jó helyen jársz. Készülékünk azonnali élő képet ad gerincedről azonnali helyszíni kiértékelést és terápiás javaslatot  biztosítunk.

A 3D gerinc állapotfelmérés előnyei a számodra

Nem jár felesleges terheléssel

A hagyományos képalkotó eljárásokkal (MRI, röntgen) ellentétben az állapotfelmérés mentes minden terheléstől. Az eszköz egy speciálisan érzékeny, mechanikai fej segítségével ad pontos képet a gerincről, amelyet egy számítógépes program 3D-s képpé alakít. Így elmondható, hogy a 3D gerinc állapotfelmérésnek kontraindikációja nincs.

Pontos eredmény

Szakemberünk különböző testhelyzetekben végez méréseket. Ülés, állás, előre hajlás és terhelés alatt mért gerinc paramétereid összehasonlító eredményét kapod meg.

Extra 3D-s kép a gerincedről

A készülék egy speciálisan a gerinced állapotának feltérképezésére kialakított eszköz, ami pontos és azonnal kiértékelhető 3D-s képeket készít a gerincről.

Mély betekintés

A gerinc és csigolyák helyzetén túl a váz- és izomrendszer általános állapotába is betekintést enged a 3D felmérés.

Gyors & hatékony

A 3D gerinc állapotfelmérés folyamata gyorsan, kényelmesen zajlik.

Azonnali kiértékelés

A kiértékelés a mérés után azonnal megtörténik, a vizuális értékek bemutatásával, számítógépes prezentáció keretében, illetve a 3D-s anatómiai modell segítségével.

Hogyan zajlik a felmérés?

1.
Kitöltöd az anamnézis felvételi adatlapot, amelyen az összes korábbi műtétet, sérülést és egészségügyi beavatkozást kérjük felsorolni.

2. 

A készülék elektromechanikus elveken működik, a mért adatokat az átlag populációhoz viszonyítva, az életkor, a nem, a testsúly és a testmagasság figyelembe vételével értékeli ki.

3.
A 3D gerinc állapotfelmérés folyamata körülbelül 5-10 percet vesz igénybe a testhelyzetek függvényében, melyet követően az eredmény azonnal láthatóvá válik.

4.
Szakemberünk még további 20-25 percben kiértékeli a kapott eredményt.

5.
A 3D gerincdiagnosztikai állapotfelmérés személyre szabott szóbeli terápiás javaslattal zárul. Amennyiben nem szükséges terápiás kezelés, azonnal beépíthető életmódbeli ajánlásokat biztosítunk. 

Ha tudunk segíteni, személyre szabott kezelésekkel meg is szüntetjük a problémád.

Sport túlterhelés során derék problémák jelentkeztek, mellyel a rendelőhöz fordultam. Egy-két kezelés után nagyon hatásos és eredményes segítséget kaptam úgy, hogy közben a versenyfelkészülést sem kellet szüneteltetnem.

Kovács Anita

A hátam többször becsípődött.
Ezt térképezték fel és kezelték.
3 alkalom kellett mindössze és sikerült is rendbe hozniuk.
Hálás vagyok érte!

Dávid Ádám

Maximálisan szakszerű szolgáltatást (gerincdiagnosztika) és ügyfélélményt kaptam a Personal Best-től, illetve személyre szabott ajánlást ergonómiai bútorokhoz, amiket még aznap délután beszereztem. A környezet és gyönyörű panoráma a rendelőből már csak hab volt a tortán.

Vértes André

Miben különbözik az MR vagy RTG eljárástól?

Az IDIAGM360 készülék nem MR és nem röntgen, teljesen eltérő a funkciója. 

Az  készülék  sugár és mágnes terhelés nélkül ad pontos képet az állapotodról állás, ülés és egy súly tartása közben.

Így nem csak a gerincedről, hanem a környező izmokról, ízületekről is információt kapsz.

Mikor javasoljuk a 3D gerinc állapotfelmérést?

Szakmai tapasztalat
0 +
Szakmai felkészültség
0 %
Google vélemény
0 +
Elégedettség
0 %

Mi ez az ANF terápia ( ANF Therapy® ) módszer amivel dolgoztok?

Az ANF Therapy® módszer az ANF Therapy® eszközök alkalmazását jelenti a páciensek egészségi állapotának kezelésére szolgáló ANF protokollok kialakításával, melyet 2012-ben alkotott meg Dr. Mikel H-G Hoff, az ANF Therapy® feltalálója és alapítója.

ANF Therapy® módszer, szabadalmaztatott modellszám: U202030252, ES1259974.

Az ANF terápia (ANF Therapy®) célja, hogy  csökkenjen majd teljesen megszűnjön a fájdalom és a duzzanat ( ha van), növekedjen a mozgástartomány, vissza térjen a mozgásszabadság és javuljon az életminőség.

Az ANF terápia ANF Therapy®  nem invazív eszközöket alkalmaz és nem használ tűt ,vegyszert és gyógyszereket. 

 

Az ANF Therapy® kezelés során korong alakú ANF eszközöket használnak, melyeket tapintásos vizsgálat után közvetlenül a bőrre helyez fel az ANF Therapy® módszernek megfelelően képzett szakemberünk.

Az ANF Therapy® célja a sérülések és maximum pár hete tartó  fájdalmak esetén az ANF ez eszközök felhelyézését követően  fájdalom jelentős csökkentése akár 10 percen belül és pár hét alatt teljes eredmény elérése. 

Több hónapja tartó  vagy vissza-visszatérő ún. krónikus fájdalmak fájdalmak esetében cél a fájdalom kiváltó okának megtalálása és megszüntetése. Ilyen esetben jelentős életminőség változás egy kezeléssorozat eredményeként lesz érzékelhető

Pontosan mik ezek az ANF Therapy® korongok?

Az ANF eszköz egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel/programoznak be különböző sprektrumban.

 

Különböző egészségügyi problémák kezelésére jelenleg 160 különböző típusú eszköz (korong) van használatban. Rendelőnkben, mozgásszervi problémák kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket az 3M vállalat által előállított bőrbarát ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag, melynek bőrön való viseletét az FDA engedélyezte.

 

 

 

 

Pontosan mik ezek az ANF korongok?

Az ANF korong egy etilén-glikol és tereftálsav polimerizált keverékéből (PET) készült puha, többrétegű, viselhető orvostechnikai eszköz, mely rendelkezik egy karbon/kristályos polivinil kompozit anyaggal is, melyet a későbbiekben bizonyos frekvenciákkal töltenek fel különböző sprektrumban.

Különböző egészségügyi problémák kezelésére több mint 160 különböző típusú ANF korong van használatban. 

Mozgásszervi fájdalmak és sérülések kezelésére ebből 52-re van jogosultságunk.

A rétegeket  bőrbarát, ragasztó tartja össze, mely közvetlenül a bőrhöz rögzül.

Az eszköz bőrrel érintkező alapanyaga antibakteriális, vízálló, latexmentes gyógyászati ragasztószalag.

Előnyei: 

A bőrre felhelyezést követően azonnal hat.

Gyulladáscsökkentéstől a fájdalomcsillapításon át, a szöveti regeneráció és mikrokeringés javítására széles spektrumban alkalmazható.  

Fémérzékenyek is viselhetik 

72 órán keresztül folyamatosan hat.

ANF korongok gerincre történő felhelyezés közben
anf-logo

Mi az az ANF Terápia és hogyan segíthet Neked?

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) egy innovatív terápiás módszer, amely segít a fájdalom csökkentésében, a sérülések regenerációjában, a mozgásszabadság visszaállításában és az életminőség javításában. 

Hogyan működik?

Gondolj rá úgy, mint egy hangszerre, ami „finomhangolja” az idegrendszert, hogy az gyorsan és hatékonyan enyhítse a fájdalmat, illetve a szöveti regenerációt és beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. 

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) során speciális, egyedi frekvenciával ellátott korongokat helyezünk a bőrre, amelyek teljes mértékben vegyszer-, gyógyszer- és fájdalommentesen segítenek a testednek abban, hogy természetes módon regenerálja önmagát.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nemcsak a tüneteket kezeli, hanem a probléma gyökerénél hat. Rövid idő alatt látványos eredményeket érhetünk el vele, anélkül, hogy mellékhatásokkal kellene számolnunk.

Miért válaszd az ANF Terápiát?

  • Gyors és hatékony fájdalomcsillapítás – akut probléma esetén akár 10-30 percen belül.
  • Nem invazív, 100%-ban tű-, vegyszer és gyógyszermentes, oki kezelést biztosít.
  • Segít a hosszú távú, visszatérő fájdalmak kiváltó okának megtalálásában és megszüntetésében.
  • Képes kezelni a „láthatatlan” gyulladásokat, amelyeket a képalkotó felvételen nem minden esetben lehet látni.
  • Gyorsabb szöveti regenerációt biztosít.
  • Javítja az életminőséget és segít a teljes mozgásszabadság visszaállításában.
  • A terápia eszköze az ún. ANF korongok az Európai Unióban bejegyzett, bőrbarát, antibakteriális, latexmentes orvostechnikai eszközök.

Az ANF korongokhatóideje átlagosan 72 óra.

Az ANF Terápia (ANF Therapy®) nem csak egy újabb kezelési módszer.

Egy lehetőség arra, hogy visszakapd az életed és a teljes mozgásszabadságot, méghozzá fájdalom nélkül.

 

A testre ragasztható bőrbarát ANF korongok felhelyezés közben.

Pénzvisszafizetési garancia

A több, mint 1.000 eredményes kezelésünk és a több, mint 200 írásos google véleményünk ellenére mi sem vagyunk tökéletesek.

1. Megeshet, hogy nem vagyunk szimpatikusak számodra, esetleg nem találjuk meg a közös nevezőt ahhoz, hogy egy sikeres terápiát indítsunk el.

2. Az is előfordulhat, hogy a terápiás javaslatunk az, hogy az ANF terápia alkalmazása veszélyes lenne, vagy jelen esetben nem tudunk segíteni és más szakember bevonását javasoljuk, amit esetlegesen csalódásnak élhetsz meg. Mi hiszünk benne, hogy az őszinteség kifizetődő és azért nem kezdünk bele egy veszélyes vagy potenciálisan eredménytelen terápiába, hogy ne vegyük el a pénzed.  

Mindkét esetben a maximális korrektség jegyében az egészségyügyi területen szinte egyedülálló módon bevezettük a pénzvisszafizetési garanciát.

Ha eljöttél az 1. alkalomra szakemberünk alaposan foglalkozott veled és mégis elégedetlen vagy, elfogadjuk.

 Ebben az esetben, ha az időpontodat követő 24 órában a [email protected] e-mail címre megírod a döntésed okát, akkor a befizetett összeg 50%-át visszautaljuk neked.

Arra kérünk, hogy fogadd el: Ha nem voltál elégedett az állapotfelmérésünkkel és pénzvisszatérítést kérsz, a későbbiekben már nem tudunk fogadni. 

Célunk, hogy olyan emberekkel dolgozzunk együtt, akik a szakembereink javaslatait megfogadva, az általunk képviselt módszerekkel együttműködve sikeresen vigyék véghez a terápiás folyamatot!

Reméljük hamarosan a Te sikertörténetedet is láthatjuk a Google véleményeink vagy videós visszajelzéseink között!