Magunkról

Az emberek legtöbb gondolata lehetőségeik, társadalmi helyzetük javítása körül forog. Mindannyian olyan elvárásokkal és értékszemlélettel találkozunk, amelyek azt sugalmazzák, hogy a jobb életért áldozni kell!

Ezért sokan vannak, akik egyre több időt töltenek munkával, és a cél érdekében hajlamosak erőtartalékaikat egészségük rovására felhasználni. Stresszben élnek, egészségtelenül táplálkoznak, hanyagolják a testedzést, a rekreációt. Egészségük megromlása miatt többet vannak betegállományban, kevésbé tudnak koncentrálni munkájukra, nő a munkahelyi balesetek száma és romlik az előállított termékek minősége.

A Personal Best Kft 1998 óta, azaz idén 20 éve, több mint 1000 munkáltatóval alakított ki partneri kapcsolatot, így mára az ország egyik vezető munkahelyi egészségfejlesztőjévé vált. Partnereink támogatásával több tízezer munkavállalónak adtunk már segítséget az egészségesebb élet eléréséhez.

Azon dolgozunk, hogy az egészségünk védelme a munkaidőben is fontos legyen, hiszen csak így lehet elkerülni az aránytalanságból fakadó kiégés, depresszió, elhízás vagy mozgásszervi megbetegedés lehetőségét és elérni az egyéni maximumot.

 

„Sajátságos vonása az embernek, hogy a mikor teste minden külső és belső része jól teljesíti kötelességét, mikor egészséges, akkor ismeri fel legkevésbé az egészségnek nagy és mindenekfölött való értékét.” (Egészségfejlesztési folyóirat 2016, 1. szám)

 

Munkatársaink

 A 20 éves Personal Best munkatársaként ezeket az értékeket tekintjük kiemelten fontosnak:

Kiemelkedő szakmai felkészültség, elhivatottság, pozitív gondolkodás, üzleti és emberi tisztesség, alázat.