Főoldal

Rendezvényszervezés

 

Rendezvényprogramjaink a piacon egyedülálló módon, olyan elemeket tartalmaznak, amelyek az egészségfejlesztés eszközei is.

Célunk, hogy megrendelőink és vendégeik élményekkel gazdagodjanak, amelyek a kellemes emlék mellett, az egészségtudatos élet felé is irányítja őket. Rendezvényeinken színes programelemeket kínálunk, amelyek a szórakozás mellett, fontos és hasznos ismereteket is ad a résztvevőknek az egészségprogramokon keresztül.

 

 

Lehet akár családi nap, sportnap, konferencia vagy road show, megrendelőink igényeinek széles körben ki tudjuk szolgálni, a folyamatosan fejlődő, magas kvalitású beszállítói hátterünk által.

 

Üzletágunkhoz tartozó szolgáltatásaink

Tipp! Masszírozás rendezvényen: Masszőreink pontosan, felkészülten érkeznek a rendezvényre, ahol nem csak a masszázstudásukat, hanem személyiségüket, kommunikációs képességeiket is beleadva járulnak hozzá rendezvénye sikeréhez. Rendezvényeinken a legnépszerűbb a Mobil Masszírozás, amely egy olyan rövid ideig tartó, pszichés és mentális felüdülést eredményező módszer, amely a túlzottan igénybevett testrészeket felfrissíti.
Állapotfelmérések
Interaktív előadások
Tanácsadások
Kiscsoportos foglalkozások
Kezelések, masszázsok, terápiák
Különleges szolgáltatásaink:

  • Szórakoztató programok
  • Gyermek programok
  • Bio sarok, zöldség – gyümölcs sarok, gyógytea stand, oxigénbár

 

Üzletágunkhoz tartozó programjaink

Vállalati egészségnapok
Outdoor programok
• Céges sportnapok
• Családi napok
• Csapatépítő tréningek
Önkéntesség

 

Egyedi koncepciók

A vállalati igényeknek megfelelően egyedi egészségrendezvény kialakítását is vállaljuk. Ebben az esetben a szolgáltatásaink közül a megrendelővel közösen válogatva készítünk programcsomagot az adott igényekre.

 

Kapcsolódó vállalati szolgáltatások-kommunikáció

Természetesen minden rendezvényünket a kommunikációs feladatok teljes ellátásával vállaljuk, hiszen a motiváció és az információk megfelelő áramlása nélkül, a legjobb programok sem érhetik el a maximális hatást!

megvalósult programok