Főoldal

Personal Best

 

Napjainkban a vállalatok versenyképességének egyik legfontosabb eleme a megfelelő humánerőforrás. Nem elég azonban kiválasztanunk a legjobb munkaerőt, biztosítani kell, hogy dolgozóink a legoptimálisabb teljesítményre legyenek képesek. Olyan ez, mint a versenysport.

Kiemelkedőt kell nyújtanunk, méghozzá folyamatosan.

 

 

 

 

Az eredményes és hatékony munkavégzés alapja a jó közérzet!

 

Az Amerikai Egyesült Államokban már régen felismerték, hogy a dolgozók jóléte, jó közérzete összefügg a vállalat sikerével, így érdemes rekreációs programokkal karbantartani a munkatársak egészségét.

A Personal Best Amerikai-Magyar Társaság 1998-ban elsőként tette lehetővé Magyarországon, Irodai Mobil Masszírozás néven, hogy munkahelyi keretek között lehessen igénybe venni ilyen preventív szolgáltatást.

Cégünk 40 masszőre jelenleg havonta több mint 140 vállalat 6000 dolgozójának nyújt rekreációs szolgáltatást munkaidőben.

 

...hogy a munkahelyén is a legjobb formáját hozza

 

Alapvető problémának tartjuk, hogy az egészségtudatosság hangsúlyozását ma már mindenhol halljuk, az emberek többsége azonban csupán üres reklámszlogenként éli meg ezeket a gondolatokat.

Sokan meg sem tudják fogalmazni problémáikat. Mindannyiunknak meg kell tehát tanulnunk, mit tehetünk egészségünkért.

Hisszük, hogy a tudatos egészség felé vezető út bizalmi kapcsolaton alapszik. A mi hozzáadott értékünk a bensőséges viszony vendégeinkkel, melynek következtében felszínre kerülnek az egyedi igények. Partnereink ezen igényei, problémái, tapasztalataink, kutatásaink hívták életre további megoldásainkat, üzletágainkat így az egészségfejlesztéssel komplexen, valamennyi témájával foglalkozó vállalattá nőttük ki magunkat. 1998 óta több mint 250 munkáltatóval alakítottunk ki partneri kapcsolatot, így mára az ország vezető munkahelyi egészségfejlesztő cégévé váltunk.

 

Personal Best felelősségvállalás

 

2007-ben a társadalmi felelősségvállalás jegyében Egészségébresztő néven ingyenes programot indítottunk el, amelynek célja, hogy felhívja a dolgozók figyelmét egészségük megóvásának fontosságára. Ennek keretein belül, partnereink támogatásával, ingyenes állapotfelméréseket szervezünk az ország irodaházaiban és munkahelyein. Egészségébresztő Kampányunkkal 2009-ben bekerültünk a CSR piac 40 legjobb megoldása közé.

Bízunk abban, hogy weboldalunk áttekintése első lépése lesz egy kölcsönös megelégedettségen alapuló, hosszú távú kapcsolatnak.

 

Lépjen velünk kapcsolatba, ismerjük meg egymást egy ingyenes bemutató alkalmával!